Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2042 posts, 530106 views

Go to page:  1  ... 113 114 115 116 117 118 119  ... 146

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BogdanSimion

Da. Aceasta este noutatea. Sunt curios daca pana diseara va fi coada pana pe pasaj tinand cont ca circulatia se gatuie la Piata Sudului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

survola wrote:
Budy187 wrote:
In ritmul actual, pasajul ar fi gata la 31 octombrie, dar nu se va putea da drumul deoarece nu vor fi gata pana atunci bretelele. Probabil la 30 noiembrie este totul stas :!:

Cred ca se poate da drumul la circulatie pe pasaj si fara ca breteaua de la LukOil sa fie gata.

Cam aşa spuneam şi eu... intâi pasajul şi apoi bretelele...  :D
Fir-ar să fie de treabă, cât de mult a durat construirea primului pod (2011-2014) şi cât de puţin pentru cel de-al doilea (5 luni).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Suntem luna a10a, pasajul 2 a fost inceput in luna februarie....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

bercenicity wrote:
S-a deschis breteaua pe Vacaresti spre Sudului?

Din filmuleţul lui @Albert Florescu înţeleg că da!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Albert Florescu

Da, s-au deschis amandoua Lidl/Sudului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

Acum ca s-a terminat pasajul si lucrarile la sol dupa cum spune Budy se termina in noiembrie nu ar trebui sa dea drumul si la tramvai ? Lucrarile de la Pasajul subteran Piata Sudului influenteaza linia de tramvai sau trebuie doar terminata intersectia de la Piata Muncii ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Nu se poate, la Sudului se va scoate toata linia din intersectie la un moment dat cand se va sapa acolo...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

Deci inca vreo 2 ani fara tramvai. Nici nu mai stiu de cand nu merge.

Cand vad astfel de linii inchise cu anii (ca si pe Liviu Rebreanu) nu pot sa nu ma intreb daca mai e nevoie de ele.

Din 2010 numai circula pe Vacaresti 34. La ce linie mare si importanta este ar trebui sa aduca dublele :D
Cat despre bretele doar la culeele podului metalic si in fata benzinariei se mai lucreaza pentru darea in folosinta a lor. In rest se circula pe ele.

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Tom

De astazi am vazut ca 634 urca pasajul si pe podul nou, pe sensul spre Berceni. Desi am vazut ca au instalat indicatoare pe bretele, astazi un autobuz era sa se "pupe" cu un buhai cu numar de Timisoara. Este cam in scurt coborarea de pe pod pentru intrarea in statia "Costache Stamate", chiar daca asta nu-l scuza pe cel cu duba care a franat in ultimul moment, e destul de dificil pentru autobuz sa intre pe banda 1. Cred ca ar mai trebui niste marcaje care sa avertizeze soferii ca trebuie sa acorde prioritate acolo, ca sa poata intra autobuzele in statie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

In mod normal si firesc 634 nu are ce cauta pe pasaj. Ar trebui acum sa ii faca statie la Podul Mihai Bravu.

Cei de pe bretea au cedeaza dar totusi sa nu uitam ca 634 este o linie "provizorie"

• Tom
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Tom

Ce prevede contractul cu privire la "aducerea la starea inițială" a rețelei de troleibuz? Dacă s'au obosit să refacă pe Calea Griviței o rețea abandonată de ani de zile, vor reface și rețeaua de sub pasaj?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Gelu

Toata coada s-a mutat la Piata Sudului...

Go to page:  1  ... 113 114 115 116 117 118 119  ... 146

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433675 posts in 5400 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”