Zona metropolitană BucureștiTotul despre București

Topic: Sectorul 6

1138 posts, 373960 views

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 82

📖 Pagination options
Re: Sectorul 6 Gabi23

Mâine are loc deja tradiţionalul “AeroNautic Show 2014” – spectacol la înălţime pe Lacul Morii!

În cartierul Drumul Taberei, în zona liceului "Eugen Lovinescu", se lucrează la reamenajarea aleilor/parcărilor dintre blocuri. Deasemenea se încearcă recosmetizarea/înnoirea mobilierului urban. Sâmbătă după-amiază, o echipă de muncitori lucra la dezafectarea unui teren de sport, construit în primăvara anului 2008, când a fost amenajată zona respectivă.

Drumul Taberei - 04.10.2014.jpg (429.08 KB; downloaded 4907 times)

Drumul Taberei - 04.10.2014 (2).jpg (500.17 KB; downloaded 4908 times)

Drumul Taberei - 04.10.2014 (3).jpg (382.06 KB; downloaded 4908 times)

Drumul Taberei - 04.10.2014 (1).jpg (463.19 KB; downloaded 4910 times)

Re: Sectorul 6 George

Poate vor ajunge si in zona Aleea Parva si Baiut, unde este literalmente jale...e asa de vreo 15-20 de ani (niste bucati) respectiv de vreo 10 ani (altele)...total neintretinut, degradat, napadit de masini parcate care incotro, s-a intrat mult pe spatiile verzi...

Re: Sectorul 6 aztec

Din pacate nu cred ca o sa beneficiem ... nu cred ca sunt in plan.
Cred ca in planurile lor figuram ca reabilitati prin 2008 sau 2012, inainte de alegeri... :x
Beneficiem doar de trafig greu cauzat de metrou.

Lucrările de amenajare din cartierul Militari, evoluează destul de greu şi nu cred că au cum să le termine până în decembrie. În ritmul actual de lucru ar fi estimativ, undeva în primăvara anului viitor. Problema principală o reprezină faptul că s-au apucat de o suprafaţă relativ mare, cu un număr restrâns de muncitori şi n-au lucrat consecvent. Sunt multe zone unde s-au montat gardurile şi sistemul de irigaţii, apoi pauză câtiva metri de săptămâni întregi. Tot perimetrul este înţesat şi cu extrem de multe gunoaie, vinovaţi fiind şi o parte dintre locatarii din zonă. Deasemenea mai este şi o problemă pentru care inţial se făcea mare scandal, dar chiar este necesară şi anume toaletarea multor copaci şi boscheţi.

În altă ordine de idei, am văzut că cei de la ADPDU 6, se străduiesc să toaleteze şi să planteze noi copaci şi în Militari, Drumul Taberei şi Crângaşi.

Militari 2014.jpg (422.87 KB; downloaded 4785 times)

Militari 2014 (1).jpg (539.97 KB; downloaded 4782 times)

Militari 2014 (2).jpg (453.36 KB; downloaded 4785 times)

Militari 2014 (3).jpg (534.3 KB; downloaded 4783 times)

Militari 2014 (4).jpg (506.08 KB; downloaded 4780 times)

Militari 2014 (5).jpg (516.15 KB; downloaded 4786 times)

Militari 2014 (6).jpg (457.42 KB; downloaded 4780 times)

DSC_0148.jpg (470.73 KB; downloaded 4783 times)

Re: Sectorul 6 Radu Stanescu

Pe Dreptăţii au plantat nişte copacei şi chiar i-au prins şi cu fire.

Re: Sectorul 6 Atal

26.05.2015

Noul termen de finalizare a lucrarilor de reamenajare urbanistica, cel putin asa scria pe o pancarta din zona Tricodava.

Re: Sectorul 6 aztec

Ma intreb, de unde teren proprietate privata in Drumul Taberei acolo...?
http://www.primarie6.ro/wp-content/uplo...-22.08.pdf
nu ne-au sufocat deja cu terenurile ocupate... si incercarile de construire pe orice petic verde...

Re: Sectorul 6 andrei11

O fi venit omu' cu un act de pe vremea lu' maestru'
12-4-2014 10-16-34 PM.png (21.03 KB; downloaded 4443 times)

• ADY881
  • Posted:
  •  

Re: Sectorul 6 ADY881

Atitudinea mea fata de Mircea Badea este pozitiva, din mai multe motive (principalul fiind faptul ca datorita lui am inceput sa fac sport, care in un fel mi-a schimbat viata), insa in ultimele zile am aflat ca din cauza lui in sectorul 6 s-a obtinut o hotarare de judecata, care interzice ridicarea masinilor parcate neregulamentar pe domeniul public. Eu nu am stat sa citesc toata haratogaraia, dar comform sitului B365, aceasta hotarar judecatoreasca nu inseamna nimic altceva decat faptul ca practic se da unda verde BIZONELEI, deci parchezi unde vrei si te doare in fund, ca primaria nu are ce sa iti faca. Iar asta este cam balacani, mioritic, ......
b365 wrote:
Ridicarea maşinilor în Sectorul 6, ILEGALĂ. Procedura de ridicare a vehiculelor, anulată de tribunal
Tribunalul Bucureşti a anulat legislaţia în baza căreia autorităţile din Sectorul 6 al Capitalei puteau ridica maşinile parcate neregulamentar. Această este prima hotărâre de acest fel şi are efect general, nu doar între părţile în litigiu, potrivit avocaţilor de la Piperea şi Asociaţii, cei care i-au reprezentat pe reclamanţi.

Astfel, niciun vehicul parcat neregulamentar în Sectorul 6 nu va mai putea fi ridicat în baza procedurii anulate de instanţă, informează avocatnet.ro.
Tribunalul Bucuresti a admis recent cererea a doi reclamanti, Carmen Brumă şi Badea Districom SRL, formulata impotriva Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 Bucuresti si Consiliului Local al Sectorului 6 Bucuresti, si a stabilit anularea Hotararii Consiliului Local al Sectorului 6 nr. 4/2010, in ceea ce priveste Anexa 2 la aceasta, reprezentand Regulamentul privind procedura de ridicare, transport, depozitarea in spatii amenajate si eliberarea vehiculelor stationate neregulamentar pe domeniul public al Sectorului 6 al Municipiului Bucuresti, informeaza ecris.ro.
De asemenea, instanta a anulat dispozitia de ridicare seria PL nr. 022142/04.10.2012, emisa de DGPLS 6 Bucuresti si a obligat directia de politie a Sectorului 6 sa restituie reclamantilor suma de 677,32 lei.
Avand in vedere decizia Tribunalului Bucuresti, in Sectorul 6 din Bucuresti ridicarea masinilor de catre "hingherii" de masini nu mai are deloc baza legala, a scris recent avocatul Gheorghe Piperea, pe o retea de socializare.
Conform unui comunicat al SCA Piperea si Asociatii (n.r. care i-a reprezentat pe reclamanti) citat de presa centrala, aceasta solutie reprezinta o noutate in materie.
"Pana in prezent, SCA Piperea si Asociatii a obtinut multiple hotarari judecatoresti favorabile avand ca efect restituirea sumelor achitate cu titlu de «taxa» de soferii prejudiciati de abuzurile «hingherilor» de masini, insa aceasta reprezinta prima hotarare prin care se obtine anularea procedurii de ridicare, transport si eliberare a vehiculelor cu efect general si nu doar intre partile litigante", se arata in comunicat.
Anularea Anexei nr. 2 la HCLS 6 nr. 4/2010 produce efecte generale in Sectorul 6, iar niciun vehicul parcat neregulamentar in acest sector nu va mai putea fi ridicat in baza acestei proceduri, se mentioneaza in acelasi document. Unica sanctiune care va putea fi aplicata soferilor care parcheaza neregulamentar in Sectorul 6 este amenda contraventionala, conform dispozitiilor codului rutier.
Decizia Tribunalului Bucuresti poate fi atacata cu recurs in 15 zile de la comunicare, mai scrie avocatnet.ro.

sursa:http://www.b365.ro/ridicarea-masinilor-in-sectorul-6-ilegala-procedura-de-ridicare-a-vehiculelor-anulata-de-tribunal_220408.html

Presa e idioata, deocamdata hotararea asta nu e definitiva, deci nu produce inca efecte. Sunt de totala rea-credinta cei care dau presei aceste stiri.

Re: Sectorul 6 ByOnu

Zilele acestea colega mea putred de bogata de la facultate si-a parcat masi... BMW-ul in rond la Romana. Raspunsul ei a fost ca taica'su are firma de ridicari auto (nu stiu daca doar in Sectorul 1).

În parc la Crângași s-au apucat în sfârșit să repare iluminatul public. Parcul are o ”rețea” foarte bună de stâlpi montați în urmă cu vreo 5-6 ani, dar în prezent funcționau cam 10% din ei, fiind beznă pe suprafețe mari din parc. Astăzi o echipă de la Flash Group demontau lămpile și îi verificau.
În altă ordine de idei, s-au apucat să construiască și toalete ecologice moderne, racordate la rețeaua de apă și canalizare.

Parcul Crângași - 17.12.2014.JPG (155.7 KB; downloaded 4245 times)

Parcul Drumul Taberei cand se deschide?! Ca pare totul gata...

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 82

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Totul despre București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 464460 posts in 5796 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”