Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai (2010-2015)

616 posts, 210895 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 44

📖 Pagination options
Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai PinkyHog

14 octombrie 2014 - Partea a 2-a
IMAG0037.jpg (667.66 KB; downloaded 5897 times)
IMAG0038.jpg (683.59 KB; downloaded 5854 times)
IMAG0039.jpg (771.23 KB; downloaded 5855 times)
IMAG0040.jpg (687.18 KB; downloaded 5895 times)

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai 3mil

Pe lângă echipa ce aparține executantului lucrării care lucra la console și constat din pozele lui PinkyHog de mai sus ca urma sa întindă firul, o echipa a RATB-ului verifica aseară starea catenarei  intre Muncii și Iancului și lucrau ceva la injecții. Așadar, în câteva zile sa ne așteptăm la probe și la reluarea circulației tramvaielor pe aici.

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai Budy187

O sa plang de fericire cand vor da la gata aceasta zona  :roll:

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai danutzu_2910

Si catenara a aparut. Pe sensul Dristor - Vatra Luminoasa. Nu e gata 100% dar e un inceput.

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai Nightwolf

Ar trebui sa-i dea drumul saptamana viitoare ca le expira autorizatia ... si nu cred ca le-o mai da nimeni...

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai earthchild

De cand dureaza nenorocirea asta de lucrare? Si canalul Dunare-Marea Neagra cred ca a fost gata mai repede.

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai URANUS

Sursa: B365.RO

Oprescu: Lucrările la Pasajul Muncii se termină la sfârșitul acestui an

Lucrările de consolidare și reabilitare a Pasajului Muncii vor fi terminate până la sfârșitul acestui an, a anunțat marți primarul general, Sorin Oprescu. Proiectul a fost demarat în 2010 și ar fi trebuit finalizat după un an.

"La Pasajul Muncii am băgat viteză în băieții ăia și sper să terminăm lucrările. Trei ani de zile am stat să refacem proiectele pe care le-am găsit făcute cu lucrarea începută. Licitațiile au fost atribuite în urmă cu 6-7 ani. Am stat să refacem proiectele. Acolo s-au mutat, s-au făcut o serie întreagă de relocări de utilități. Important e că se termină la sfârșitului anului acesta. Am dat penalizări constructorului în ultimii doi ani de zile. De vreo două ori, pentru întârzierile din acești doi ani", a declarat marți, primarul general, Sorin Oprescu.

Lucrările la Pasajul Muncii au început în 2010 și ar fi trebuit să se încheie în decembrie 2011 cu un cost de aproximativ 40 de milioane de lei.  Imediat după începerea lucrărilor s-a constatat că întreg planșeul care acoperă pasajul trebuie consolidat.

Mai mult, cu o lună înainte de termenul stabilit pentru finalizarea lucrărilor, primarul general Sorin Oprescu a suplimentat bugetul acordat Pasajului Muncii cu încă 40 de milioane de lei şi a prelungit totodată şi termenul de finalizare cu încă 12 luni.

Lucrările au fost însă întrerupte și reluate abia în septembrie 2013. "Ne-am lovit de problema legată de faptul că, după începerea lucrărilor, în momentul în care s-a făcut o expertiză pentru realizarea proiectului tehnic s-a constatat că tot planşeul de deasupra staţiei de metrou şi  de deasupra pasajului trebuie consolidat. Pentru asta s-au iscat nişte costuri suplimentare, motiv pentru care am demarat o nouă procedură de contractare. Acea procedura trebuia să se încheie în decembrie 2012, însă, din păcate, a existat un contestatar şi s-au dat toate lucrurile peste cap. Acum s-a reluat procedura să reuşim să contractăm acele lucrări suplimentare. Trebuie făcută aceasta consolidare, după aceea vom realiza partea de finisaje şi de suprastructură", explica Ion Dedu, șeful Direcției de Transporturi din cadrul Primăriei Capitalei.  

Potrivit proiectului tehnic, finisajele în Pasajul Muncii se refac prin placări cu piatră granit gri, montare de benzi fluorescente alb-roşu, în lungul soclurilor, pe ambele laturi ale pasajelor rutiere şi pe capetele parapeţilor rampelor, la gurile de acces. Lucrarea include şi modernizarea reţelei de iluminat şi semnalizare în pasajul rutier.

Pasajul Muncii, construit în anul 1982, acoperă Şoseaua Mihai Bravu pe o lungime de 124 de metri şi este încadrat de două rampe de 200 de metri în partea de Nord spre Vatra Luminoasă, respectiv 169,28 metri în Sud spre strada Baba Novac. Pasajul asigură prin partea de vest continuarea traficului din centrul Capitalei dinspre Piaţa Unirii prin Calea Călăraşilor, Şoseaua Matei Basarab, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal spre estul Capitalei, prin Bulevardul Basarabiei, precum şi ieşirea spre localitatea Călăraşi pe DN3.

http://www.b365.ro/oprescu-lucrarile-la...Yk8t2.dpuf

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai 133 313

(RO)BOT365 nu se dezminte... Ii da inainte cu consolidarea sufletului.  :twisted: Work it till explodes... and hits the fan!
Nu noua trebuie sa ne spuna ca se termina lucrarile, ci lu' Tehnologica.  :lol:  Ca sunt uituci.
Stimabililor, treaba este in felul urmator. Daca nu stim ce este o consolidare si cu ce se mananca mai bine nu invocam.

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai survola

Lasă-i pe săracii "insolvenţi"  :lol:

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai cris_m

Au montat catenara si pe sensul spre Dristor. Se pregatesc sa asfalteze intre linii in locurile ramase.
In urmatoarele saptamani ar trebui sa fie gata lucrarea dupa lupte seculare :popa:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Se "lucreaza". S-a ras asfaltul si la intrare in pasaj si la iesire din pasaj de pe carosabil (spre Sudului). Resturile de razatura se aduna cu matura si lopata iar pe un stalp erau cocotati doi pe o scara de lemn.  :twisted: In pasaj liniste si pace, schela la locul ei, in bezna. Daca nu se vede... nu exista.

Re: Reabilitarea Pasajului Muncii si a liniei de tramvai danutzu_2910

^^
Parca sa zic ca exista niste hidroizolatie pe tavan, tunel sens Dristor. Ala unde sunt mai multe schele mobile trase pe stanga.

• 133 313
  • Posted:
  •  

D E Z A S T R U!!!! Doi care sprijineau matura si lopata acum o saptamana unde se cracaneaza liniile de tramvai dinspre Vatra Luminoasa fac si azi fix acelasi lucru. Am crezut ca sunt incremeniti in timp, statui. Razatura de asfalt s-a imprastiat pretutindeni dar mai ales pe rampa spre Baba Novac. Nu sunt semne ca urmeaza asfaltarea curand.
Ce s-a schimbat: a mai disparut niste schela din pasaj.
Totul arata mizerabil, prafuit , jegos, zici care are deja 10 ani desi nici nu s-a terminat.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Cred ca este timpul sa le faca si garda de mediu o vizita radiporcilor.  Azi o prafarie de nedescris pe Mihai Bravu in zona spitalului. Praf de un deget pe tot ce inseamna obiecte riverane, praf in aer, praf peste tot, mizerie peste tot, moloz, un incarcator frontal care se invarte pe acolo in nestiinta si nepasare de cauza   s.a.m.d. O COCINA!

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 44

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463824 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”