MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Achiziții de trenuri noi pentru Metrorex (M2 și M5)

1182 posts, 422979 views

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 85

📖 Pagination options
Re: Achizitia de trenuri noi pentru Metrorex shoppy

Nu a zis nimeni de comunism si de ca ce e romanesc e prost, problema e ca in capitalism incurajarea industriei autohtone de catre stat si mai ales din fonduri UE se cheama ilegalitate.
Vorba ceea, nu stiu ce e ala capitalism, stiu doar ca avem prea putin.

Re: Achizitia de trenuri noi pentru Metrorex tedexy

shoppy wrote:
Vorba ceea, nu stiu ce e ala capitalism, stiu doar ca avem prea putin.

Corect, cred ca ma agit eu prea mult pentru nimic. Pana la urma oricum altii fac cartile. Sa asteptam sa vedem ce trenuri vom avea pana la urma.

Re: Achizitia de trenuri noi pentru Metrorex Robert24

5 ofertanti pentru licitatia de achizitie a trenurilor de metrou pentru Bucuresti

În urma lansării licitaţiei privind achiziţia de trenuri de metrou, operatorul Metrorex a deschis ofertele depuse de mai multe companii.
Astfel, Alstom a depus o ofertă în valoare de 6,3 mil euro/tren de metrou,
ASTRA Vagoane Călători -cca 5,1 mil euro euro/tren de metrou,
CAF-6,06 mil euro/tren de metrou,
CSR (China)-cca 5,22 mil euro/tren de metrou,
iar Pesa-6,5 mil euro/tren de metrou.

Conform anunţului de licitaţie publicat de Metrorex în data de 26 iunie 2014, pentru achiziţia a 51 trenuri noi de metrou (a câte 6 vagoane/tren) valoarea estimată a contractului a fost de 1,55 mld lei (353,4 mil euro). Numărul trenurilor (minim şi maxim) care ar putea fi solicitate pe durata întregului acord – cadru este de minim 43 trenuri de metrou (258 vagoane), maxim 51 trenuri de metrou (306 vagoane).Trenurile furnizate vor fi puse în circulaţie pe Magistrala 5, secţiunea Drumul Taberei – Pantelimon.

Sursa: Club Feroviar

Re: Achizitia de trenuri noi pentru Metrorex Cristy

E interesant faptul ca nu a depus si Bombardier oferta tinand cont de amploarea contractului. Surpriza vine de la Pesa si Astra, ambele companii neavand in portofoliu trenuri de metrou. Chiar sunt curios cu ce vor veni romanii tinand cont de pretul foarte mic pe care il cer.
Poate avem norocul sa castige Alstom.  :P

Re: Achizitia de trenuri noi pentru Metrorex Robert24

Astra are un proiect in colaborare cu Siemens.

Re: Achizitia de trenuri noi pentru Metrorex Dragos Tanase

Metrorex, operatorul reţelei de transport subteran din Bucureşti, a primit cinci oferte pentru achiziţia a 51 de trenuri de metrou pentru viitoarea magistrală 5 Drumul Taberei - Pantelimon! Cea mai ieftină ofertă vine din partea Astra Vagoane Călători!!! >> http://www.zf.ro/business-construct/bli...u-13394630

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Achizitia de trenuri noi pentru Metrorex 133 313

Daca as fi nesimtit as spune "v-am spus eu ca se deschide usa pentru made in China". Voila! Astra merge la bluf.
Absenta Bombardier nu este nici o surpriza. M-am gandit sa va spun inainte dar nu m-a lasat inima. Nu este un producator care se preteaza la 15% performante tehnice. Nici nu sunt genul care sa inlocuiasca inoxul cu tabla galvanizata ca sa se incadreze in pret.

Re: Achizitia de trenuri noi pentru Metrorex subway guru

Punem pariu ca iese CAF?
:ugeek:

Re: Achizitia de trenuri noi pentru Metrorex survola

La preţurile astea pare greu ptr CAF să câştige.

Re: Achizitia de trenuri noi pentru Metrorex subway guru

Eu mentin pariul!
Pe o sticla de bere...goala!
:lol:  :lol:  :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Probabil tabara caf se asteapta ca astra sa-si retraga oferta de "kit-uri meccano" by siemens iar chinezaria sa nu respecte normele europene.  :twisted:  Pana atunci poate n-or sa se mai creada mai catolici ca papa si fac ceva cu gap-ul la chederele alea de cauciuc de la usi ca au inceput sa le moscoleasca nasol. Iar ventilatia s-o lase mai usor cu zgomotul si s-o ia mai tare cu pomparea ca azi la 09:30 inca persista sauna de ora 08:00 in tren, cu cel putin doua "hublouri" deschise.

Tu sigur nu ai habar cine sunt sau ce fac aia de la Siemens ca ii confunzi cu altcineva, Siemens nu se baga asa aiurea in treaba de dragul unei fabricute de prin Romania, merita sa urmarim cu atentiei deea asta Siemens - Astra.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Aha... daca zici tu...  :twisted: Dar daca ne trezim cu osanale pentru Siemens sa aruncam un ochi pe tot grupul ca o divizie nu spune mare lucru.

Grupul ala Siemens construieste totul si orice e electric de la centrala nucleara pana la un telefon fix, nu exista grup mai mare ca Siemens, nu exista grup care sa-si permita sa ceara plata in avans la mai multe produse ca Siemens, in orice divizie activeaza Siemens e fie lider fie intre primi, deci nu stiu despre ce Siemens vorbesti tu, unul stiut doar de tine, hai sa o lasam asa.

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 85

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464115 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”