Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Reconstrucție Calea Victoriei (2013-2015)

563 posts, 3130604 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 41

📖 Pagination options
Re: Reconstructie Calea Victoriei survola

Astăzi dimineață:
15302476357_a3ddf3c06d_b.jpg (288.6 KB; downloaded 1877 times)

Re: Reconstructie Calea Victoriei Budy187

Azi noapte era forfota mare in zona Atheneului !

• MNP
  • Posted:
  •  

Re: Reconstructie Calea Victoriei MNP

Eu nu inteleg daca tot au pus stalpi din metru in metru de ce naiba nu au pus niste jardiniere cu flori sau de ce nu au plantat copaci cu jardiniere intre ei. Oricum pe Calea Victoriei asta nu o sa iasa nici dracu sa se plimbe doar printre betoane, ca sa nu mai zic ca nu ai de unde sa iei o apa sau un suc.
Bani aruncati de pomana de niste capete seci. Nu o sa fie nici circulatie de masini nici promenada de mici parizieni.

Re: Reconstructie Calea Victoriei aztec

Dupa 2 luni de pauza au lucrat la trotuare la magazinul Muzica, o firma subcontractoare, si au lucrat la asfalt in zona Hilton-BCU.

@MNP Jardiniere sunt de la Piata Victoriei pana la intersectia cu Grivitei. Restul (inclusiv copacii) vor fi puse dupa finalizarea trotuarelor. Eu vad din ce in ce mai multi straini pe Victoriei, iar carciumile, desigur, nu aveau cum sa apara pac-tac !

Re: Reconstructie Calea Victoriei survola

Bună dimineaţa!
15326144759_d8638f390d_b.jpg (331.71 KB; downloaded 1873 times)

Re: Reconstructie Calea Victoriei captiva

MNP wrote:
Eu nu inteleg daca tot au pus stalpi din metru in metru de ce naiba nu au pus niste jardiniere cu flori sau de ce nu au plantat copaci cu jardiniere intre ei. Oricum pe Calea Victoriei asta nu o sa iasa nici dracu sa se plimbe doar printre betoane, ca sa nu mai zic ca nu ai de unde sa iei o apa sau un suc.
Bani aruncati de pomana de niste capete seci. Nu o sa fie nici circulatie de masini nici promenada de mici parizieni.

Am trecut sambata pe Calea Victoriei - tone de oameni la plimbare pe trotuare (bine, era si ziua meciului si erau multi veniti din provincie cu aceasta ocazie, dar erau si multi turisti straini -pe astia ii reperezi usor  :D ), plin de biciclisti si rolleri pe pista. Si asta nu e in niciun caz prima data cand vad ca pe partea finalizata ies oamenii pur si simplu la plimbare.
Teorii de astea auzeam si despre Centrul Vechi si acum sunt momente cand nu ai unde sa arunci un ac de aglomerat ce e...

Re: Reconstructie Calea Victoriei Lixandru Dragos-Liviu

Bună seara, dragi colegi  :). Aduc o serie de imagini surprinse pe această arteră, în segmentul cuprins între intersecţia Căii Victoriei cu Ştirbei Vodă şi cea cu I. Câmpineanu, vineri seara, 10 octombrie, astfel:
Pachete cu borduri ce aşteaptă să fie montate, probabil pentru realizarea coridorului pentru biciclete.
DSCN5216.jpg (296.94 KB; downloaded 3618 times)

În faţa Muzeului Naţional de Artă al României (trotuarul), aripa către Kretzulescu
DSCN5217.jpg (301.78 KB; downloaded 3618 times)

Acelaşi trotuar pregătit pentru a fi pavat cu plăcile de granit
DSCN5218.jpg (289.76 KB; downloaded 3619 times)

Cartierul general al constructorului (Tehnologica Radion)
DSCN5219.jpg (304.67 KB; downloaded 3618 times)

Utilajele de lucru, în perimetrul clădirii cu „Humanitas” şi Biserica Kretzulescu
DSCN5220.jpg (260.61 KB; downloaded 3617 times)

Barăcile muncitorilor, bordurile şi pavelele
DSCN5221.jpg (304.09 KB; downloaded 3617 times)

În faţă la „Muzica”
DSCN5223.jpg (295.7 KB; downloaded 3619 times)

Porţiunea din faţa B1 şi agenţia BCR, neatacată
DSCN5224.jpg (288.94 KB; downloaded 3619 times)

În intersecţie la Câmpineanu
DSCN5225.jpg (276.99 KB; downloaded 3617 times)

Idem
DSCN5226.jpg (276.88 KB; downloaded 3617 times)

Ca o concluzie la ce vedem în imaginile de mai sus, constatăm că se lucrează modest. S-a pavat complet doar porţiunea ce ţine din faţa Magazinului „Muzica” până la străduţa care merge pe lângă biserică de ajunge în Câmpineanu, la Sala Palatului (DSCN5221 şi 5223). Retuşuri mai sunt de făcut în colţul intersecţiei C. Victoriei cu Câmpineanu (la B1), aici fiind nevoie de retuşuri în ce priveşte lipirea pavelelor de borduri (vezi pozele DSCN5225 şi 5226).
Urmează de pavat în faţa  Muzeului Naţional de Artă (segmentul dinspre Biserica Kretzulescu) (pozele DSCN5217, 5218), porţiunea ce include agenţia BCR şi două magazine, până în B1 (DSCN5224), dar şi vis-a-vis de „Muzica” şi în faţa fostului C.C., lângă monumentul „Memorialul Renaşterii” sau, mă rog, cum vreţi să-i spuneţi, „cartoful în ţeapă” :lol: .

Re: Reconstructie Calea Victoriei aztec

Cel putinla trotuare nu lucreaza Tehnologica, ci subcontractanti... Produsul de pe jos este Made in China, si ceva mai calitativ decat pe Magheru (zvonuri)

Ceva noutati ?

Re: Reconstructie Calea Victoriei Nightwolf

Daaa a aparut un scuar in PTa. Revolutiei la intersectie cu Dem. Dobrescu ... cred ca e in legatura cu pista de biciclete care in momentul de fata nu prea imi dau seama cum vor ei s-o teleporteze acolo din fata de la Hilton.... dar e de studiat.

Aaa si s-a finalizat complet trotuarul din dreapta din fata muzeului, s-a raschetat toata piata, au tras primul strat de asfalt si in loc de capace de canal avem capace de beton :D

Re: Reconstructie Calea Victoriei URANUS

Azi se lucra si in zona mag. Muzica.

Am inteles ca pista vine pe langa Athenee Palace, prin spatele Atheneului si iese la loc pe langa cartof. Parca..

Re: Reconstructie Calea Victoriei Nightwolf

Ntz .. cica prin spatele statuii lu` Carol I ... ca au taiat si fo` 2-3m din scuarul ce separa sensurile de mers pe Dem. Dobrescu ... adica i-au taiat motzu cum s-ar zice ... iar zilele trecute spargeau ceva la trotuarul din dreapta de pe C.A.Rosetti  exact in spatele statuii cum s-ar zice dar e prea departe si nu vad din masina ce fac acolo.

Eu astept sa puna bordurile la parcarile din piata sa nu mai parcheze bizonii "cum vrea muschiu lor" ca acolo nici masuri nu poti sa iei ca nu ai incadrare...

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 41

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2427 forum members have written 434223 posts in 5406 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”