Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 695153 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Multumesc de informatie, foarte interesant, dar pot sa stea linistiti, liniile care se afla in pericol sunt de doar 110kV(bine, intra GE la modernizare deci tot o sa aiba de lucru).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului iliutu

Zona de siguranta la supratraversarea podurilor pentru LEA 400 kV este de 7m conform http://www.legex.ro/Ordin-4-2007-78446.aspx . Daca LEA 400 kV va fi la inaltime de minim 15m fata de pod cred ca nu vor fi probleme. Nu stiu ce inaltime are o bena ridicata, dar nu cred ca depaseste 7-8 m.
Stie cineva ce inaltime au LEA din zona ?

Acestea din prin-plan sunt liniile cele mai apropiate de Splai, si sunt de 110kV.
https://www.google.ro/maps/@44.399822,2...4KRacQ!2e0

Inaltimea este mica, sper ca exista ceva intelegeri privind relocarea LEA in timp util, care se face doar de Transelectrica.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Voi discutati degeaba, pe cuvant de onoare. Tot aici, dar in alta parte :
viewtopic.php?f=281&t=3108&p=144526#p144526
exista PUZ - ul, uitati-va dupa liniile de inalta tensiune, ca sunt trecute, vedeti ce inaltime are pasajul acolo, ca sunt vreo 7 sectiuni desenate, blablabla.

Andrei ai dreptate si imi fac mea culpa ca nu am studiat mai atent PUZ-ul. As fi observat ca in zona LEA drumul este inca la sol.
Orice discutii aiurea pe acest subiect in continuare, daca nu aduc ceva nou, vor fi sterse.

Da, au fost mari smecheri aia de au facut PUZ-ul, la sectiunea P4 care e sub liniile de 400kV au facut tramvaiul de pe rampa pana la nivelul stalpilor de iluminat de la sol si gata, au scapat, ca la ei tramvaiul probabil e diesel sau se alimenteaza de jos ca metroul, nu are nevoie de catenara si nici de stalpul de care atarna catenara, si de aici rampa incepe sa urce spre liniile de 110kV care sunt mai jos decat alea de 400kV...
Eu chiar sper sa fie o iluzie optica si sa fi discutat egeaba.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Dar unde duce mai precis bulevardul dupa ce traverseaza Dambovita in Sectorul 4? Nu-mi dau seama din proiect. Mai ales ca pentru a intra in Vitan Barzesti sau Oltenitei trebuiesc facute niste exproprieri.

Vezi ca a scris Dominatrix aici, citez :
Dominatrix wrote:
...strapungerea in Vitan - Barzesti se va face urmand aliniamentul strazii Iuliu Hateganu...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

ByOnu wrote:
Dar unde duce mai precis bulevardul dupa ce traverseaza Dambovita in Sectorul 4? Nu-mi dau seama din proiect. Mai ales ca pentru a intra in Vitan Barzesti sau Oltenitei trebuiesc facute niste exproprieri.

Vezi traseul aici: http://www.openstreetmap.org/#map=15/44.3959/26.1549
sau aici: https://goo.gl/maps/aS7CP

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Pfuu.... fac strapungerea pana in splai, fac podul ... si pe urma??? :)) Ramanem in boscheti? :)))

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Nightwolf wrote:
Pfuu.... fac strapungerea pana in splai, fac podul ... si pe urma??? :)) Ramanem in boscheti? :)))

Dincolo de Splaiuri, la capatul podului nou, este strada Iuliu Hateganu, care intersectreaza Vitan Barzesti putin inainte de intersectia cu Oltenitei. Momentan are o banda pe sens (2 benzi total) si merge cam prin camp. Presupun ca va urma o extindere. Momentan, macar sa faca podul cu intersectia de sub el.

# Nightwolf s-a referit la altceva, la faptul ca nu exista nici o intentie de a continua strapungerea spre Vitan Barzesti, exact acelasi lucru cu ce se intampla acum la Ciurel.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Continuarea pare o joacă faţă de traversarea Dâmboviţei şi ce se mai face în etapa asta pe malul stâng.

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463879 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”