MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei

1208 posts, 434099 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 36 37 38 39 40 41 42  ... 87

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei sab

Asa este cand castigi 2 lucarari in acelasi loc in acelasi timp si la pret de "dumping"...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei 133 313

Asa scrie in contract? Pret de dumping? Superoferta!  :twisted:
Din 2011 cred ca s-au scumpit rau materialele de constructii si mai ales forta de munca...  :twisted:

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Adrian Rosca

sab wrote:
Asa este cand castigi 2 lucarari in acelasi loc in acelasi timp si la pret de "dumping"...

Ce, lucrezi la concurenta si esti suparat ca ai pierdut niste contracte?  :P  In general ca si preturi nu sunt departe de alte firme de profil care au lucrat la M5.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei andrei11

Offffff viata mea, Adi Minune / Costi Ionita. (https://www.youtube.com/watch?v=Ca_1rQjFgS0)
Atât M 5 cât şi  M 4 au niste intârzieri catastrofale, desi se striga ca din gura de sarpe ca bani sunt. Daca bani sunt inseamna ca nu sunt altceva, de exemplu utilaje destule.
Hai sa nu o dam cotita, pe M 5 sunt fix 3 statii neatacate, iar pe M 4 - conform ultimului panou - ( cred ca l-au scos ) trebuia sa ne dam cu metroul de vreun an de zile la strand.
Păi ce, firma constructoare - habar nu am cum se numeste, n-am retinut-o niciodata si nici nu ma intereseaza - e fraiera sa cheltuiasca bani pentru utilaje sau sa angajeze mai multi muncitori ? Oricum nu-i trage nimeni la raspundere pentru intârzierile colosale de până acum.
Daca nu cunosti, tin sa te anunt ca in 31 Decembrie anul ăsta ( 1914 ) trebuie sa ne dam cu metroul la Favorit.
Am scris special 1914, daca firmele constructoare ne iau la mişto cu termenele de punere in functiune, dati-mi voie sa raspund cu aceeasi moneda. Valabil si pentru cei cu strandul. Anul ăsta am ratat plaja, cred ca si la anul, si peste doi ani, blablabla.
Cica vrem sa organizam 4 meciuri din Campionatul European 2020 ( ? - e anul corect ? nu le am prea mult  cu fotbalul  si nu stau sa calculez ) si cica vrem sa aducem spectatorii la meci cu metroul de la aeroport.  :lol:  :lol:
Cand o face plopul pere si rachita micsunele - citat din N. Ceausecu -Cuvant de deschidere la Congresul XIV al PCR / Noiembrie 1989
Daca acum suntem in 1914, poate in 2020 ( deci in 106 ani ) poate terminam si noi metroul de la Otopeni la Gara.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei subway guru

S-o crezi tu ca nu-I trage nimeni la raspunderea pecuniar, contractele alea au Si penalitati...si se si aplica!
Probabil n-ai sa ma crezi, dar asa e!
Si la Max si la Astaldi se factureaza lunar penalitatile de intarziere la M5...daca nu crezi, cere confirmarea 'oficiala' la Metroflex...vor fi ultrabucurosi sa-ti confirme!
;)
La M4 e alta gasca in alta traista...
In alta ordine de idei, nu stiu cu ce ne incalzeste treaba asta, ca NOI vrem METROU nu penalitati...
:popa:

• GGD
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei GGD

De cateva zile la galeria de legatura (mai ales in zona de intrare pe Val Ialomitei) nu mai observ oameni cu veste insemnate Tehnologica. Au renuntat la acest subcontractor?

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei George

@subway guru: pai daca se aplica penalitati nu ar fi mai avantajos pentru ei sa si lucreze?

De ce se taraganeaza in continuare, mai sunt neintelegeri? Santaje? S-au taiat fondurile? Vrem sa stim si noi!

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei shoppy

Orice oferta are si o margine de profit, 5-10% acolo, deci e posibil ca ei sa iasa pe plus chiar si cu penalitati; asta daca ne gandim asa doar la un proiect, firmele alea au mai multe proiecte si chiar daca unele proiecte sunt pe minus e posibil ca per total firma sa fie pe plus, nu sti cum se calculeaza la ei; si apoi chiar daca iese firma pe minus aia e, uni ani sunt mai prosti decat alti, important e sa supravietuiesti.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Slasher1985

Poate cineva sa posteze aici un desen cu ce s-a lucrat si ce mai e de lucrat (orientativ)?

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei aztec

Se lucra la fier-betonul de pe curba si la intrarea in Romancierilor

• GGD
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei GGD

Ieri a venit utilajul Kelly si astazi pe seara era deja montata (cuplasera instalatia de sapat de utilaj). Cat mai are de lucru la aceasta galerie?

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei URANUS

Mai are foarte putin dar nu stiu daca nu cumva mai trebuiesc deviate niste retele.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei subway guru

Mai are doar vreo opt panouri...

Re: POZE Lucrari - Statia si depoul Valea Ialomitei subway guru

GGD wrote:
Au inceput si deasupra viitoarei statii Valea Ialomitei pregatirea zonei de hidroizolare (spalare ciment + stabilire zone sapa). Dar acum se vad si fisurile care au aparut in urma turnarilor pe vreme rece si netratate corespunzator.

Sunt fisurile din contractie impiedicata ce se produc mai ales la temperaturi ridicate nu scazute...

Go to page:  1  ... 36 37 38 39 40 41 42  ... 87

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463840 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”