MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017

Topic: Discutii: statia Laminorului

466 posts, 166174 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 34

📖 Pagination options
Re: Discutii: statia Laminorului Nightwolf

E aprobare luata pana la anu` in vara parca ... mie-mi convine e prima iarna in care nu voi avea de munca in zona pod straulesti iuhuuu!!! :)) N-au de unde sa vina dementii lansati ca inainte :)

Re: Discutii: statia Laminorului satanistu

Deci saptamana viitoare avem primele poze de dedesubt?

Re: Discutii: statia Laminorului Budy187

In ritmul acesta, lucrarile la M4 vor fi terminate mai devreme decat la M5.

Re: Discutii: statia Laminorului George

...discriminare!  :lol:

Raul Doamnei vad ca poate sta bine mersi inchis....in Bucurestii Noi se mai tine cont si de cei care stau/trec pe acolo...

In fond, e bine ca la M 4 se lucreaza NORMAL, dar de nu se poate asta si cu privire la M5?...

Re: Discutii: statia Laminorului argos

Salut prieteni!
Am trecut aseara pe la 23:30 pe langa viitoarea statie Laminorului si lucrarile au avansat intr-adevar spectaculos. S-a turnat planseul peste viitoarea statie si se lucra pe sub el. Da! Era un excavator care scormonea ceva pe dedesubt, sub planseu fiind puse niste reflectoare.. Am facut poze, insa au iesit neclare rau (cea mai ok o atasez). Scuze de calitate (ma deplasez mai greu, am avut o fractura urata si nici nu prea era nici vizibilitate).
Ce ma surprinde si mai tare e ca la ora aia (deci aproape 12 noaptea), erau o multime de muncitori si utilaje (un elefant, excavatoare, etc). E oare efectul campaniei electorale :D ? Stiam ca fondurile alocate sunt foarte mici, oare pe ce lucreaza astia? Or fi facut o intelegere.. ceva?
P.S.: Sper nu fi gresit vreun termen si sa-i supar pe @guru si pe @adrian_rosca :)  Daca e, corectati-ma fara probleme, nu activez in domeniul constructiilor.
Lam12i.jpg (197.9 KB; downloaded 6262 times)

Re: Discutii: statia Laminorului argos

Ah, inca o curiozitate, poate ma puteti lamuri: planseul pare destul de subtire, iar armatura pare si ea destul de subtire (in afara de fier beton nu am mai remarcat ceva special). Oare cum poate sustine un astfel de planseu o basculanta incarcata (am observat niste basculante  care carau pamant si ciruclau/stationau fara nici o problema pe el)  ?

Re: Discutii: statia Laminorului andrei11

Planseul trebuie sa aiba vreo 80 cm grosime, ceea ce e enorm si are armatura 'la greu".
Pe langa faptul ca la mijloc are un rand de stalpi, cum sunt de exemplu la statia Tineretului / Piata Iancului sau in alte statii, 1 Decembrie, etc.
Sau cum sunt pozele de la nivelul peronului de pe toata magistrala M 5.

Re: Discutii: statia Laminorului subway guru

Viteza de constructie este direct proportionala cu fondurile alocate...dar in sens invers decat stiai, statiile au intrat pe POS-T... :mrgreen:

@Guru: n-ar trebui sa vedem aceeasi viteza si pe M5?  :roll:

Re: Discutii: statia Laminorului subway guru

Ar trebui daca ar fi acelasi model de contract... :o

Ne spui, deci, ca M4 e in grafic si merge bine, iar M5 a avut ghinion ca si-a bagat coada Anrmap si mai stiu eu cine n-a cascat ochii cand a semnat, deci se va lucra mai departe cu viteza melcului...Astaldi va continua figurile si tergiversarile...asa-i??

Re: Discutii: statia Laminorului URANUS

Poate cineva sa posteze o schita cu statia? Idem pt. Straulesti?

Re: Discutii: statia Laminorului doctoru

Adrian, nu mai faci poze? ca au c-am avansat lucrarile in subteran

Re: Discutii: statia Laminorului Adrian Rosca

Pai duminica a cam fost ceata :wink:

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7  ... 34

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433598 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”