MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5560 posts, 1202424 views

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 398

📖 Pagination options
Re: Discutii diverse despre Metrorex tedexy

Asa am vazut si eu astazi, pe M1, trei agenti diferiti, Scorseze, NEI si inca unul 'no name" cu camasa albastra. La unirii 1 insa, pentru ca in aceasta statie cobor de cateva ori pe saptamana pe cativa agenti care "securizeaza" zona de langa departamentul commercial sau ce este in zona iesirii dinspre Hotel Horoscop, am ajuns sa-i cunosc dupa figura. Astazi aceeasi agenti care ii stiam de la Scorseze aveau uniforme de NEI, la fel si la Crangasi.

In continuare pe M3 se circula la ora de varf la 6-7 minute. Azi la 11.40, trenul a venit la 9:30 minute pe M3. Corborat cu bataia de joc a mecanicilor care modifca programul conform cu propria dorinta, rezulta inca un "no comment" pentru Metrorex si "managementul" acestei companii.
Pana la urma ce a avut CAF-ul?

Re: Discutii diverse despre Metrorex Radu Stanescu

Am văzut în metrou şi grup est security

Re: Sisteme de informare in statii shoppy

andrei11 wrote:
Pe magistralele ceausiste pune si tu un pas la 2 minute. Iti da destul de exact.

Avem si magistrale ne-ceausiste?
Din cate imi dau seama, tot ce e ne-ceausist e statia Parc Bazilescu...

tedexy wrote:
Asa am vazut si eu astazi, pe M1, trei agenti diferiti, Scorseze, NEI si inca unul 'no name" cu camasa albastra. La unirii 1 insa, pentru ca in aceasta statie cobor de cateva ori pe saptamana pe cativa agenti care "securizeaza" zona de langa departamentul commercial sau ce este in zona iesirii dinspre Hotel Horoscop, am ajuns sa-i cunosc dupa figura. Astazi aceeasi agenti care ii stiam de la Scorseze aveau uniforme de NEI, la fel si la Crangasi.

Da, in metrou sunt Grup Est Security sau GES, aveau niste camasi imprimate si pantaloni de la Scorseze, incaltati cu ce se nimerea, nici un alt echipament in rest, niste pensionari, unii s-au comportat frumos ca nu au stat decat vreo 3 statii la discutii dupa care si-au facut treaba, peste cateva luni probabil o sa inceapa sa epuizeze din subiecte :twisted: ,  si astia au boala sa se plimbe prin metrou si sa inchida geamurile :evil: .

tedexy wrote:
In continuare pe M3 se circula la ora de varf la 6-7 minute. Azi la 11.40, trenul a venit la 9:30 minute pe M3. Corborat cu bataia de joc a mecanicilor care modifca programul conform cu propria dorinta, rezulta inca un "no comment" pentru Metrorex si "managementul" acestei companii.
Pana la urma ce a avut CAF-ul?

Atat pe M1 cat si pe M3 se circula la 7min, degeaba merge unu mai repede ca la Eroilor si la Grigorescu tot trebuie sa se intercaleze, si degeaba te superi pe mecanici, aici nu e ca la suprafata, se circula dupa cum zice dispecerul.

Re: Sisteme de informare in statii andrei11

shoppy wrote:

Îhî  :!:  :mrgreen:

Re: Sisteme de informare in statii cobradinberceni

shoppy wrote:

Jiului e ceausista? :) Era facuta inainte de 1989?

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Sisteme de informare in statii sab

Bineinteles. Inceputa inainte de 1989. Asa cum spune shoppy, singurul lucru  nou facut dupa 89 la metrou este statia Bazilescu. Si nici asta in intregime, deoarece s-au pastrat o parte din tuneluri si s-au incorporat in structura noii statii.

Re: Stiri tedexy

shoppy wrote:
Atat pe M1 cat si pe M3 se circula la 7min, degeaba merge unu mai repede ca la Eroilor si la Grigorescu tot trebuie sa se intercaleze, si degeaba te superi pe mecanici, aici nu e ca la suprafata, se circula dupa cum zice dispecerul.

7 minute pe livret poate. In practica 9-11 chiar 12 pe M1 cateodata si asta ziua. Plec de la Preciziei in fiecare dimineata si crede-ma ca stiu cat de seriosi sunt majoritatea mecanicilor. Daca nu si-au terminat tigarica sau de citit ziarul sau de facut vreo glumaporcoasa la adresa vreunei domnisoare impreuna cu baietii de la paza, atunci da-l incolo de livret.

sab wrote:
Bineinteles. Inceputa inainte de 1989. Asa cum spune shoppy, singurul lucru nou facut dupa 89 la metrou este statia Bazilescu. Si nici asta in intregime, deoarece s-au pastrat o parte din tuneluri si s-au incorporat in structura noii statii.

Si celebra statie Gorjului. Trebuie s-o punem totusi si pe asta.

Re: Sisteme de informare in statii Slasher1985

Si Basarab parca. Nu au inceput-o in 90?

Re: Stiri florin

tedexy wrote:
7 minute pe livret poate. In practica 9-11 chiar 12 pe M1 cateodata si asta ziua. Plec de la Preciziei in fiecare dimineata si crede-ma ca stiu cat de seriosi sunt majoritatea mecanicilor. Daca nu si-au terminat tigarica sau de citit ziarul sau de facut vreo glumaporcoasa la adresa vreunei domnisoare impreuna cu baietii de la paza, atunci da-l incolo de livret.

M1 circulă cam la 5 minute în ultima vreme (ocazional 6-7), dimineața e destul de liber metroul de la Obor spre Victoriei.

Re: Discutii diverse despre Metrorex shoppy

Nu poate sa plece dupa capul lui de la Preciziei ca la Eroilor semnalizarea o face dispecerul de mana, deci il vede daca intarzie si ii face capu mare pe statie.

Slasher1985 wrote:
Si Basarab parca. Nu au inceput-o in 90?

Nu, Basarab au facut-o integral inainte de 1989. Dupa 1990 au zugravit-o, i-au pus gresie, faianta, amanunte de genul. Dar era realizata integral, adica la rosu cum se spune acum.
tedexy wrote:
... Daca nu si-au terminat tigarica sau de citit ziarul sau de facut vreo glumaporcoasa la adresa vreunei domnisoare impreuna cu baietii de la paza, atunci da-l incolo de livret.

Esti in eroare totala, ba chiar si tedentios. Rugamintea mea este sa consulti lista de plecari, o confrunti cu ceasul de pe peron si dupa aceea emitem păreri de genul tigari, vagabondeala, ziar,  etc. Ok ?

Re: Sisteme de informare in statii tedexy

andrei11 wrote:
Esti in eroare totala, ba chiar si tedentios. Rugamintea mea este sa consulti lista de plecari, o confrunti cu ceasul de pe peron si dupa aceea emitem păreri de genul tigari, vagabondeala, ziar,  etc. Ok ?

Plec zilnic de ani buni de la Preciziei, si ceea ce afirm este bazat pe observatiile mele. Daca ai contra-argumente, zi-mi tu de cate ori pleci pe luna dimineata de la Preciziei? Cred ca aici tu esti in eroare mai degraba. In plus nu sunt tendentios, ci doar spun ce vad, daca te deranjeaza, inca odata te rog sa vii cu contra-argumente. Daca dispecerul ar fi asa strict atunci poate nu as mai vedea cazuri in care se paraseste postul de conducere la Pacii sau Lujerului pentru cumpararea de tigari sau cafea, lucru care evident mareste intervalul de succedare. Se fumeaza si in cabina, daca nu stii, iti spun eu ca nu au nici un fel de problema unii mecanici. Despre asta ce parere ai? Sunt tot eu tendentios? Ti se pare OK? Nu mai vorbesc de modul de anuntare prin statie la misto al unora, daca binevoiesc sa se deranjeze sa apese butonul de emisie. Nu spun acum ca toti sunt la fel, intr-adevar am vazut si total opusul, dar sunt lucruri pe care le observi cand mergi zilnic cu metroul cel putin de doua ori si pe doua magistrale diferite, si pe mine unul ma deranjeaza.

Re: Discutii diverse despre Metrorex andrei11

1)Nu stii  care sunt orele de plecare in statiile cap de linie.
2) De unde-si cumpara tigari & cafea ?  Nu ai cum sa stii ce se intampla in fata acelui metrou, poate e blocaj intre Izvor si Unirii si trenurile trebuie intarziate. Spune-mi de cate ori ai vazut chestia cu tigarile.
Eu de destule ori am prins faza in GdN 1 sau Victoriei sau Dinamo sau Iancului ( unde stau ), s-ar putea sa fie si prin alte statii, unde se anunta " Metroul va stationa 2 minute" - cam asta e anuntul standard,desi metroul poate sa stea si un minut, mai rar 3. Daca vrea omul sa-si ea o cafea, care - i problema ?
Rugamintea este sa avem o privire de asamblu si dupa aceea sa tragem concluzii, OK ?
La alte aspecte nu ma bag, si pe timpul lui Ceasca se fuma in cabina in unele trenuri.
N-am inteles care e treaba cu plecatul pe luna de la Preciziei.
Vreo 20 de ani pe putin iesirea din casa era pe la 6,10, am avut si  exceptii când la 5,50 eram deja la slujba. Adunate exceptiile acestea sunt vreo 365 de zile, n-a stat nimeni sa le numere.
PS : N-am lucrat niciodata in schimburi, chiar pe vremea lui Ceasca.

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 398

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433219 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”