MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei

1208 posts, 434207 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 35 36 37 38 39 40 41  ... 87

📖 Pagination options
  • GGD
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei GGD

Nu inca, dar saptamana asta cred ca fi turnata.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Lixandru Dragos-Liviu

Tehnologica se pare că lucrează agale la galeria spre Romancierilor, mai au puţin cu radierul şi PS-ul..., dar nu cred că va fi gata până ajunge primul TBM la Romancierilor.
  Firma Tehnologica a deviat de 10 zile traficul auto spre V.I., la fix 2 metri de blocul cu bănci/magazine situate la parter. Cred că se putea devia conform contractului, pe deasupra galeriei, însă aceasta nu e gata acolo (acoperită cu pământ).
  Se pare că zilele acestea, Comnord va turna partea centrală de planşeu superior, înconjurată de grinzile montate. Luni au fost pozate grinzile dinspre V. Oltului. Apolodor excavează, iar nivelul săpăturii ajunge aproape de ultimul segment (dinspre Kaufland) ce urmează a fi turnat.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei subway guru

Lixandru Dragos-Liviu wrote:
Tehnologica se pare că lucrează , dar nu cred că va fi gata până ajunge primul TBM la Romancierilor.

Cassandra draga, punem pariu ca DA?  :mrgreen:
MaxBoegl nu se va risca sa plateasca costurile de stagnare pt TBM... :ugeek:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei sab

Deci Astaldi ar factura costuri de stationare pentru "rivalul" MaxBoegl, dar in alte cazuri de stationare ...liniste :D

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei andrei11

Da, asta am observat si eu, cartitele au stat vreun an moca la Academie, aici la apeduct au intarziat cu zilele, nu se aplica aceeasi schema  :?:
Noi platim numai gaura de covrig.

• GGD
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei GGD

A inceput sa toarne planseu S2 la aceasta locatie. Suplimentar, in aceasta seara, s-a spart o conducta de apa in zona magazinului de paine Titan (vis-a-vis de statia electrica) provocand o "piscina" maricica. Zona afectata cea unde se lucra la hidroizolatie,

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei laur_visan

Se lucreaza la o noua deviere in intersectia Dr Taberei cu Valea Ialomitei pt continuarea galeriei de legatura inspre depou.Probabil pe aceasta se va circula de luni.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei icee

Salutare,

Ca sa mai dezmortesc forumul asta, va adresez niste intrebari:  :D

1 Zona de deasupra liniei rosii, va fi demolata?

2 Tratamentul acesta este cu rol de hidroizolare ? (nu am vazut sa fie aplicat la vreo statie pana acum)

1-Poate se va demola doar zona de deasubra grinzii de coronament a PM.Restul de PM unde au fost instalate traversele provizorii se va hidrizola.

2-Aici este doar o folie de protectie peste betonul proaspat turnat sambata seara,aceasta se inlatura in momentul in care betonul este destul de uscat ca sa nu mai produca fisuri.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei icee

Apropo de hidroizolatia radierului, prin ce metode se va face?

Pai radierul nu se hidroizoleaza.Se sapa pana la cota finala,se toarna beton de egalizare,se armeaza radierul si apoi beton.Singurul lucru care se hidroizoleaza este planseul superior.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei URANUS

Din cate am putut sa observ azi in zona unde galeria de legatura dintre Romancierior si VI supratraverseaza caseta prin care va trece Filofteia, se pare ca metoda de executie nu va fi cut&cover ci top-down cu planseu superior si sapat sub.

P.S. A aparut si un Kelly in zona de curbura si chiar lucra la restul de PM necesari completarii galeriei.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei URANUS

A disparut si de aici utilajul Kelly desi mai sunt destule carcase de armatura depozitate in incinta statiei V.A. (vreo 10), probabil ca mai trebuie deviate niste retele (vorbesc de zona curbei).
In zona de subtraversare se lucreaza la armarea PS.
La depoul V.I. lucrau vreo 20 de muncitori, mai e de scos pamant (in dreptul str. Valea Oltului si in dreptul blocului albastru), nu mult dar este destul de greu accesibil locul, se lucreaza cu un singur excavator cu cupa dubla.

Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei Adrian Rosca

Kelly e acum la Laminorului. Mai are putin si termina PM de fronton dinspre Zarea si se intoarce in Drumul Taberei. In ultima vreme a facut naveta: Romancierilor-PLS Zarea-Romancierilor-Laminorului. Cam plimbareata, ce sa zic :D

Go to page:  1  ... 35 36 37 38 39 40 41  ... 87

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463874 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”