Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovAutobuze STB

Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale autobuzelor

5404 posts, 1746000 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 386

📖 Pagination options
Re: Mentenanţa autobuzelor RATB ikarus13

4622 a revenit deja. Este pe 143.

Re: Mentenanţa autobuzelor RATB cris_m

Calatorit benevol cu Ratb-ul :lol: ... eu ziceam de o mana de ajutor pt actiunea de boicotat, nu ma refeream la calatori... poate si mesajul meu e interpretabil... :? In fine, sa facem acea discutie uitata... poate lipsa experientei mele de viata isi spune cuvantul... :?

Revenind la oile noastre:
Din cate imi amintesc, prin vara se pomenea ceva de o lictatie pt piese... se mai aude ceva? De reparat nici nu cred ca are rost sa intreb, caci prevad raspunsul... Sunt trist sa vad aproape in fiecare zi cate un camion Tatra de interventii care pleaca sa recupereze "cazutii la datorie"... :(

Re: Mentenanţa autobuzelor RATB Gabi23

4665 a fost reparat repede. E uşor când RATB-ul îşi ia banii de reparaţie repede de la vinovat...

4665 - 336 - 30.09.2014.jpg (330.61 KB; downloaded 3807 times)

Re: Mentenanţa autobuzelor RATB florin

4278 era tractat în această dimineață spre autobază.

Re: Mentenanţa autobuzelor cris_m

Mai nou Citaro are in dotare orga de lumini in salon :shock:
In aceasta dimineata, neoanele din salon din dreptul usii de langa sofer ale autobuzului 4848 se aprindeau doar cand se deschideau usile, apoi se stingeau o data cu inchiderea usilor... culmea ca celelalte 4 neoane mergeau normal! :lol:
Ma intreb ce "minune" or mai fi facut electricienii de data asta... iar au facut "iconomie" la fire sau e vreo lucrarea "profi" de dimineata? :roll:

Re: Mentenanţa autobuzelor Victor92

cris_m wrote:
Mai nou Citaro are in dotare orga de lumini in salon :shock:
In aceasta dimineata, neoanele din salon din dreptul usii de langa sofer ale autobuzului 4848 se aprindeau doar cand se deschideau usile, apoi se stingeau o data cu inchiderea usilor... culmea ca celelalte 4 neoane mergeau normal! :lol:
Ma intreb ce "minune" or mai fi facut electricienii de data asta... iar au facut "iconomie" la fire sau e vreo lucrarea "profi" de dimineata? :roll:

Soferul poate sa seteze aceasta "minune". Fie sunt iluminate cele 6 neoane, fie doar 4 (cu exceptia cand e deschisa usa 1)...

Re: Mentenanţa autobuzelor Chev Celios

Nu este ceva nou. Asa au venit din fabrica. Offff :|

Re: Mentenanţa autobuzelor cris_m

Aha. N-am stiut ca Citaro au si o astfel de dotare... ma gandeam ca e vreo defectiune ceva la instalatia electrica... (nu mai zic ca a fost o placere sa merg asa tot drumul cand afara nu se luminase bine de ziua...)

Re: Mentenanţa autobuzelor florinmaster

Pe la ora 07:30 autobuzul 4117 astepta tractarea fiind cazut cu motorul in statia Calea Dudesti sens Baba Novac.

Re: Mentenanţa autobuzelor DAF SB220

Ati mai vazut-o pe 4166? ea de obicei e titulara in linia 133..

La Floreasca au revenit in ultimele zile la traseu 4557 si 4570.

Da iar 4545 are luneta sparta de o saptamana, plus 4551 si el cu luneta si 4931 cu usa 2 facuta praf si podeaua in zona usi facuta zdrente.

4551 circula zi de zi in 368...chiar azi am calatorit cu el. cred ca te referi la alt autobuz...
4931 e stricata de 1-2 saptamani.
La Floreasca sunt 15 autobuze defecte in acest moment...

A da scuze am confundat-o cu 4555.

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 386

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Autobuze STB  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463827 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”