Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624810 views

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Normal ca am vazut cum arata proprietarii din moment ce merg spre Auchan pe acolo... dar nu stii niciodata peste cine poti da  :popa:
Legat de despagubirile facute la un pret de nimic, tocmai de asta mi-e teama ca o sa se trezeasca vreun profitor sa zica ca e nemultumit de suma primita, ca vrea mai mult etc si ca da in judecata PMB ... sa te tii atunci procese cu anii, intarzieri ale lucrarii, cheltuieli de judecata nu mai zic...  :x
Sincer, in cazurile in care propietarul se arunca la sume astronomice, ar trebui sa se aplice direct zicala populara "nemultumitului i se ia darul" si sa nu il mai mangaie in crestet, caci in joc este o lucrare in interesul cetanenilor, deci si in cel al proprietarului/propietarilor.

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Sunt sigur ca nu va da nimeni in judecata Primaria, nu au resursele necesare sa o faca, iar Primaria le poate face usor rau, pentru ca nu au nici acte unii dintre ei. De asta spun, acum este momentul sa se continue proiectul pana in Centura, cat nu au astia actele in regula, insa la ce fel de personaje sunt ma cam indoiesc sa le puna la punct si in viitor  :lol:

Ca o paranteza: Imediat dupa Rasarit de Soare este un teren destul de mare, si bine amplasat, cu deschidere la doua strazi (poate chiar si trei) pretabil pentru un Dedeman/Brico ceva pe nisa asta, ca de Auchan sau Lidl e full cartierul, sau poate KFC Drive (concurent serios pentru McDonald's de pe 1 decembrie, desi nu prea ar merge ca nu-i la bulevard).. Zona se poate dezvolta frumos, cu implicarea Primariei, mai ales accesul la Centura este esential.

Ok, o lasam asa cu expropierile. Macar sa existe interes din partea Primariei sa modernizeze strada...
Om trai si om vedea ce mancare de peste o sa mai iasa... :roll:

Re: Septembrie 2014 cris_m

Au scos liniile vechi din intersectia Grigorescu-Rebreanu noptile trecute, punand in loc pietris...
Acum incepe adevarata provocare si testarea nervilor soferilor (ca sa nu folosim limbajul "buruienos" de santier)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Provocarea deja a inceput. Cand am trecut eu la pranz, semaforul functiona pe galben intermitent, iar lucrarile la linia de tramvai au avansat cu o banda catre intersectie.

Dar sunt si vesti mai bune. Reclamele de pe cosmelia Adama au fost date jos, ca de altfel si un panou publicitar. M-am folosit de o poza de-a lui Victor92 pentru a exemplifica.
DSC_0541.JPG (155.05 KB; downloaded 2595 times)

Se circula din ce in ce mai prost. Dimineata, coada de masini spre Titan se intinde de la Lidl sau chiar mai in spate.
DSCN0653.JPG (860.72 KB; downloaded 2427 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Oare de ce  s-au apucat de lucrari in intersectie exact cand traficul este la cote mari ?
Sau asa trebuie dupa unii ?? Daca macar au un ritm bun poate scapam de nebunia din intersectie la sfarsitul lui octombrie !

Se misca destul de bine in intersectie... mai devreme am vazut ca au pus pietrisul si au turnat marginile de beton...
Alalta ieri, traficul a fost si mai prost in conditiile in care semafoarele vechi s-au stricat din cauza ploii...
Poate acatistele de la biserica ne mai ajuta sa scapam de "distractia" asta pana decembrie :popa: ... pana atunci haideti sa facem matanii ca altceva nu vad ce am putea face :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Aglomeratie...
Aici e si vina soferilor, care din comoditate, sau din masochism, nu vor sa o ia pe rute alternative!
Si sunt destule rute alternative, pentru toate directiile.

Cateva variante de rute alternative...
alternative.jpg (468.38 KB; downloaded 2246 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Bogdan Ciorascu

Varianta pe la scoala 196 este meschina :-)

...si pe Lunca Bradului intre 7:45-8:20 in ambele sensuri. De asemenea si pe Cozla din ce stiu e balamuc dimineata ca e gradinita acolo...
Pana la urma nu sunt cai de scapare... vrei nu vrei tot pe bulevard e mai bine...

Mai devreme am vazut ca nu mai erau cofrajele la parapetii aceia, semn ca au terminat turnatul

Au turnat si asfalt peste fundatie. De luni cred ca se apuca de linie.

• IK4
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului IK4

Cascarabeta Adamca din fosta betoniera este pe faras. Deja nu mai are acoperisul si ceva pereti :D

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463889 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”