Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006

Topic: Reconstrucție Calea Victoriei (2013-2015)

569 posts, 3164611 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 41

📖 Pagination options
Re: Reconstructie Calea Victoriei Serban

Azi Vesta era la lucru. A mai lucrat si Tehnologica, dar progresul nu e cine stie ce.
image.jpg (281.18 KB; downloaded 3513 times)

Re: Reconstructie Calea Victoriei Nightwolf

Da se marcheaza intre Grivita si Hilton si cred ca acolo se vor opri pt ca mai departe nu s-a mai facut nimic. Misto daca mai scapam de o capusa, poate se apuca Astaldi si de asfaltari :)))

Re: Reconstructie Calea Victoriei telvanni

Din pacate am aflat si eu ca e "nasol" la Tehnologica. Oamenii din conducere isi dau deja demisie, isi cauta de lucru.
Pacat ca n-a apucat sa termine lucrarea asta.
E rau!

Re: Reconstructie Calea Victoriei Nightwolf

S-a marcat pana la Hilton... si azi lucrau in Pta. Palatului...

Re: Reconstructie Calea Victoriei realistul

Dupa terminarea lucrarii vor sparge granitul asa cum se intampla la Unirii in dreptul fostei Banci a Religiilor. Trist dar adevarat.

Re: Reconstructie Calea Victoriei Budy187

Au mai avansat lucrarile ?

Da. Aproape s-a finalizat pista de biciclete, de la Novotel si pana la Elisabeta. In rest, marcaje si mici lucrari la trotuare.

Re: Reconstructie Calea Victoriei Lixandru Dragos-Liviu

Am trecut ieri pe Calea Victoriei, între intersecţia Câmpineanu şi Regina Elisabeta, şi am constatat următoarele:

Vedere către Piaţa Revoluţiei, trotuarul de vizavi de Blocul Adriatica (B1TV). Urmează turnarea de asfalt.
DSCN5057.jpg (306.97 KB; downloaded 3155 times)

Dune de nisip situate pe trecerea de pietoni de la Hotel Continental
DSCN5058.jpg (293.89 KB; downloaded 3154 times)

Se lucrează la amenajarea pistei pentru biciclişti (vedere către Palatul Telefoanelor)
DSCN5059.jpg (301.25 KB; downloaded 3155 times)

Aceeaşi situaţie, dar în faţă la Ţăndărică
DSCN5060.jpg (303.67 KB; downloaded 3155 times)

DSCN5061.jpg (299.58 KB; downloaded 3155 times)

Aici se pregăteşte terenul pentru amplasarea bordurilor delimitatoare
DSCN5062.jpg (295.27 KB; downloaded 3155 times)

S-a decupat asfaptul pentru poziţionarea bordurilor
DSCN5063.jpg (300.74 KB; downloaded 3153 times)

Doi muncitori şi buldoexcavatorul lucrau de zor la această etapă
DSCN5064.jpg (259.16 KB; downloaded 3154 times)

În cea de-a treia poză, DSCN5059, nu înţeleg de ce au lărgit atât de mult trotuarul  :?:

Re: Reconstructie Calea Victoriei cobradinberceni

Probabil ca sa ramana constant numarul de benzi de circulatie?

Re: Reconstructie Calea Victoriei realistul

Astazi era dezastru cu circulatia im dreptul Novotel, Palatul Telefoanelor. Benzile se gatuie in mod ciudat si raman doar doua.Au facut trotuare late dar turistii unde sunt? La iarna acele borduri vor fi acoperite de zapada si sa vedeti atunci accidente. Biciclisti vor fi aproximativ sase luni pe an.Aceste piste vor continua pana la chei la capatul Caii Victoriei?

Re: Reconstructie Calea Victoriei Budy187

realistul wrote:
Astazi era dezastru cu circulatia im dreptul Novotel, Palatul Telefoanelor. Benzile se gatuie in mod ciudat si raman doar doua.Au facut trotuare late dar turistii unde sunt? La iarna acele borduri vor fi acoperite de zapada si sa vedeti atunci accidente. Biciclisti vor fi aproximativ sase luni pe an.Aceste piste vor continua pana la chei la capatul Caii Victoriei?

Mi se par non sensuri spusele tale referitoare la "unde-s turistii" si ca biciclistii sunt 6 luni pe an. Eu sunt un tip care merge cu bicicleta oricand se poate dpdv meteo. Te asigur ca nu sunt doar eu. Iar lumea ? Unde naibii sa fie turistii cand inca este o zona de santier ? Nu esti realist deloc, esti mai mult un soi de hater.

Momentan nu este facuta pista de la Hilton pana la novotel, de aceea se ingusteaza acolo. Se vine de pe 5 benzi si se intra pe 2. Ce sa mai zic de cei care de pe banda de stanga se baga in fata ca sa o ia inainte. Cand va fi gata pista si vor fi 2 benzi peste tot, nu se va mai ingusta nicaieri. Si daca zici ca nu sunt straini, inseamna ca nu mergi niciodata pe jos pe CV. Chiar glumeam cu niste prieteni, ca in wk nu se aude deloc romaneste pe CV.

Cat despre iarna, o sa se mearga si aici cum se merge peste tot in Europa. Ca n am inventat noi pista. Sau mai bine sa n o mai faca, ca n avem ce face cu ea iarna  :lol:

Re: Reconstructie Calea Victoriei Lixandru Dragos-Liviu

Alte patru imagini, prima de la intersecţia CV cu Câmpineanu, celelalte trei, din zona Palatului Regal, astfel:
Insula din intersecţia C. Victoriei cu Câmpineanu (lângă Hotelului Continental)
DSCN5071.jpg (313.3 KB; downloaded 2873 times)

În faţa Palatului Regal, aripa dinspre Biserica Kretzulescu.
DSCN5072.jpg (299.19 KB; downloaded 2870 times)

Bordurile ce urmează a fi montate
DSCN5073.jpg (300.92 KB; downloaded 2873 times)

Trotuarul care va fi asfaltat sau pavat. Au lăsat spaţiu şi pentru pomi, se pare, în chenarele de lângă bordură.
DSCN5074.jpg (294.02 KB; downloaded 2870 times)

După cum observăm în prima poză, traficul este unul infernal, ce conduce la blocaje semnificative pe această porţiune.

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 41

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări finalizate începând cu anul 2006  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463908 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”