Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1096201 views

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 328

📖 Pagination options
  • MNP
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MNP

O bataie de joc cum numai in Rrromania mai poti sa vezi. De ce naiba au blocat traficul daca tot nu se apuca de treaba? Doar ca sa vada prostimea ca "se lucreaza"?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Se executa cu greu lucrari de relocare a utilitatilor. In rest nimic

• MNP
  • Posted:
  •  

Am biroul la 2 minute de mers pe jos si stau la 10 minute deci, trec zilnic pe acolo. In afara ca au demolat refugiul de pe vacaresti, au pus 2 baraci si au zgarmat putin (asta in ultimele 3-4 zile) nu se intampla nimic.
Sau relocarile alea se fac laparoscopic?
A, au scos si panselutele pe care le pusesera in rond cu 2 sapatamani inainte de marele anunt de incepere a lucrarilor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Chiar si-au batut joc in perioada asta de cand au inchis...
Iar semaforul pe directia Obregia - Vacaresti (drum cu prioritate) mai nou tine 25 de secunde pe verde si 75 de secunde pe rosu!!!  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:
M-am saturat de cat am sunat la Politia Rutiera si la Serv Semafoare. Ma paseaza fiecare dintr-o parte in alta. Efectiv la ora 9:00 nu se poate trece in mai putin de 10 minute (si asta acum vara in vacanta)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Pai e bine ca tine doar atat.... Nu se inghesuie multe masini pe cele 2 benzi spre Vacaresti

Acele transee sapate in santier sunt zone de relocare. Se fac foarte multe masuratori topo, nu mi-e clar pentru ce, inca.

Se executa sapaturi pentru PM si totodata, astazi, s-a facut a doua turnare pentru PM. Au sosit si ceva carcase de armatura in vederea continuarii lucrarilor. Santierul a inceput !

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Activitate la limita cat sa nu mai spuna trecatorii ca este abandonata lucrarea.  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Se turna ceva beton azi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

si azi erau in santier armaturi pregatite pentru ingropat.
Concluzia: se misca treaba si aici.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Razvan Mihai

au aparut si marcaje pe trotuare

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Pai n-au dc sa nu ca tot ce inseamna pereti mulati & stuff s-au terminat la MB si echipele s-au mutat sus. S-a intamplat exact ce va spuneam prin mai-iunie, cum termina o etapa jos se vor muta mai sus si e si logic sa fie asa. O sa vedeti ca in momentul in care vor da gata tot ce inseamna armatura la MB toti fierarii-betonisti se vor muta la BIg. PM-uri se pot turna si iarna asa ca front de lucru au gramada, macar sa termine pana in primavara cand vor incepe lucrarile peste Dambovita.

Cred ca e cea mai smechera combinatie (in sensul bun al cuvintelor) facuta de Astaldi -- 3 santiere pe aceeasi artera. O sa munceasca pe Vacaresti -- MB pana in 2016/2017 cand o sa i se aprinda lui Oprescu filamentu` ca trebuie pasaj la Dristor ... Al dreaq sa fiu de n-o sa fie asa!!

• MNP
  • Posted:
  •  

Pai si acolo chiar ar trebui. S-ar putea sa tina pasajul ala pana la Piata Victoriei?  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Nu dar o sa vezi p-orma ca se va intampla exact ce am prezi eu acu vreo 3-4 ani ... pana prin 2020 santiere in toate intersectiile de pe inelul median cu tot felul de pasaje sub sau supra ...

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463824 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”