Topic: Interstatia Parc Drumul Taberei - Romancierilor
107 posts, 58330 views
📖 Pagination options
- George
-
Posted:
-
- mouseman
-
Posted:
-
- URANUS
-
Posted:
-
- laur_visan
-
Posted:
-
Re: Interstatia Parc - Romancierilor
laur_visan
Confirm si eu.Astazi la ora 12:00 la Academie ,banda transportoare scotea pamant.
Confirm si eu.Astazi la ora 12:00 la Academie ,banda transportoare scotea pamant.
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Ca se scotea pamant la pranz nu ar fi o stire prea mare, putea fi doar o miscare antibloocare, important este ca de 2 zile se scoate pamant si la 6.30 dimineata.
PS. Din pacaye sunt cam 3 samptamani fara update la avans
Ca se scotea pamant la pranz nu ar fi o stire prea mare, putea fi doar o miscare antibloocare, important este ca de 2 zile se scoate pamant si la 6.30 dimineata.
PS. Din pacaye sunt cam 3 samptamani fara update la avans
- Slasher1985
-
Posted:
-
- George
-
Posted:
-
George
Guru merita o pauza, METROREX-ul nu, ca lucreaza pe banii nostri, si de la ei nu exista nicio informatie oficiala privind lucrarile, e o mare bataie de joc!
Guru merita o pauza, METROREX-ul nu, ca lucreaza pe banii nostri, si de la ei nu exista nicio informatie oficiala privind lucrarile, e o mare bataie de joc!
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
O fi abia in traversarea interstatiei si probabil din cauza asta nu avem avans pe grafic... cat are interstatia 200m??
O fi abia in traversarea interstatiei si probabil din cauza asta nu avem avans pe grafic... cat are interstatia 200m??
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Pai tocmai traversarea interstatiei e marcata grafic. Poate voiai sa spui "statie"...
Pai tocmai traversarea interstatiei e marcata grafic. Poate voiai sa spui "statie"...
- subway guru
-
Posted:
-
- George
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
confirm a iesit inter-ul fara sa vreau si nu m-am mai uitat
Guru care e ETA pt Romancierilor? Ca mi-e dor de reportajele lui M.A. si abia acum o sa pot sa le vad din nou
cos wrote:
confirm a iesit inter-ul fara sa vreau si nu m-am mai uitat
Guru care e ETA pt Romancierilor? Ca mi-e dor de reportajele lui M.A. si abia acum o sa pot sa le vad din nou
- Slasher1985
-
Posted:
-
Slasher1985
Varvara a trecut deja de jumatate. Pleaca si Filofteia pana sa ajunga Varvara la Romancierilor?
Varvara a trecut deja de jumatate. Pleaca si Filofteia pana sa ajunga Varvara la Romancierilor?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination