Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 623736 views

Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Ca un fapt divers: la fel s-a intamplat si cu sistemul de irigatii implementat de PS3 (a functionat 1-2 luni... apoi caput! :evil: ). Asa ca de ce sa ne mai miram... e la ordinea zilei sa nu functioneze aspersoarele si sa se usuce gazonul. O fii oare o coincidenta sau cineva mai vrea sa mai cheltuiasca niste bani pentru gazon? Nu vom stii niciodata. :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Nu fi rautacios. Sistemul functioneaza, doar ca asa
IMAG2685.jpg (781.15 KB; downloaded 3252 times)

Tipic romaneste... orice ar mai face gazonul e distrus. Pacat!

Re: Iulie 2014 cris_m

Au ajuns cu pietrişul pana aproape de Barajul Dunarii. De asemenea, de la intersectia cu Nicolae Grigorescu pana la aleea Zavideni au turnat prima talpa a liniei de tramvai pe sensul spre Bulevardul 1 Decembrie. In rest, la tot pasul dai de craterele facute ca urmare a lucrarilor de inlocuire a tevilor de termoficare. Bine macar ca nu s-au apucat sa le inlocuiasca dupa ce au terminat de reabilitat strada...

P.s: Nu am avut cum sa fac poze, intrucat eram pe fuga si nu aveam la mine aparatul de fotografiat.

Au fost aduse armaturile pentru liniile de tramvai. Vad ca se misca binisor lucrurile pana acum :o

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

O mica stire de pe tronsonul doi al lucrarii: azi au inceput sa puna armaturile pentru sine si a aparut si primul tronson de sine pozitionat pe armatura

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Nu-i rau. Parca e prea frumos ca sa mearga asa

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

DACA lucreaza asa pana la iarna pot termina tot pana la Barajul Dunarii . Mai departe ce se intampla ca termenul este februarie 2017 ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

cris_m wrote:
Per total, se misca mai natural decat pe primul tronson, eu apreciez ca undeva prin jumatatea lui noiembrie-inceputul lui decembrie ar fi gata tronsonul Nicolae Grigorescu- Bd 1 Decembrie 1918.

Imposibil, dupa Barajul Dunarii trebuie facute exproprieri pentru largire. Care nu au fost facute nici acum.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Totusi ceva se lucreaza in zona de dupa Barajul Dunarii. Adica in zona in care trebuie expropiata. Sunt ceva sapaturi posibil ale celor de la RADET

:oops: Mea culpa! Am vrut sa zic pana la Barajul Dunarii... scuze pentru inducerea in eroare! Intr-adevar se lucreaza si dupa Barajul Dunarii, dar sunt lucrari ale Radet-ului.

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Exista sanse sa se finalizeze mult mai repede fata de termenul stabilit. Exproprierile cand sunt gata, stie cineva? Chiar imi doresc indreptarea bulevardului, este o solutie de bun simt. Ceva informatii din interior mai are cineva?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

Acolo unde e terminat arata chiar f. bine, cu iarba, e super. M-am intrebat de mult de ce dureaza asa de mult astfel de santiere(in Stuttgart se schimba fundatia, terasamentul si liniile de metrou usor intre Pragsattel si Friedhofstr. - practic doua statii si legatura pana in celelalte doua statii -  in trei saptamani, cu devierea traseului pe un traseu ocolitor de 7 minute!)
Cand va fi totul gata?
Cand vor calatori si bucurestenii in tramvaie moderne? Nu-i lasati pe acesti primari sa doarma linistit....

Pana la Barajul Dunarii, tronsonul zic eu ca va fi gata pana la sfarsitul anului. Restul este un mister total... Tramvaie noi poate prin 2030... cel mai optimist :roll:
Legat de santierele din Germania, ca remarca personala santierele sunt foarte curate si se executa extrem de repede (maxim 6 luni)

Go to page:  1  ... 44 45 46 47 48 49 50  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463823 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”