Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2042 posts, 531495 views

Go to page:  1  ... 105 106 107 108 109 110 111  ... 146

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Buddy poti updata si u graficul cu niste culori noi? Gen albastru acolo unde s-a betonat etc??

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului DocOctavius

Graficul respectiv se bazeaza pe ideea unor etape. Pilonii si grinzile erau niste etape clare pe baza carora am facut graficul... mai departe cu betonarile, asfaltarile, montatul balustradelor/felinarelor lucrurile devin mai incerte deoarece pot betona 10m sau 12 m sau numai jumatatea stanga. Astfel nu am putut sa ghicesc etapele ca sa pregatesc din timp etapele pentru grafic. Plus la ritmul in care se betoneaza/asfalteaza nici nu cred ca as putea face fata sa incarc toate elementele in timp util. Fiecare Kb conteaza aici :D

Da Doc, am inteles ai grija de u acolo sa nu racesti :) :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Am facut o schita "pe genunchi" ca sa va faceti o idee despre avansul lucrarilor
display.png (233.58 KB; downloaded 2569 times)

Cu pricepere "avansata" am facut ceva, sper ca pe intelesul tuturor. Acesta este stadiul la zi al lucrarilor. Se lucreaza in ritm alert.
display.jpg (290.25 KB; downloaded 2290 times)

Grafic la zi.
La podul metalic mai sunt de montat fix 10 grinzi longit. (s-a mers f repede)
La rampa Vacaresti se trage tare cu parapetii si cu balastarea, iar pe pasaj se suprabetoneaza la greu. Mai sunt 3 pile cu esafodaje ramase, in rest se lucreaza la diferite lucruri prin intersectie si zona adiacenta
display.jpg (293.19 KB; downloaded 2576 times)

Aham.. 1 noiembrie estimez in ritmul asta...

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

In niste termeni non-tehnici, cam cand estimati ca va fi gata toata zona, potrivit ritmului de munca de pana acum? Ramane termenul initial?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului luc1an

Nightwolf wrote:
Aham.. 1 noiembrie estimez in ritmul asta...

Ar fi exceptional, dar ma indoiesc :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Tavi

Depinde si de decontari si cum totul este blocat in acest moment in mizeria de lupta politica ....
Toate santierele stau in acest moment. La PPL se sta, CdG se sta, Calea Victoriei ... haosul o sa fie si mai mare dupa inceperea scolilor daca nu se trezesc.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Really... lupta politica... Si la Pantelimon, Iancului, Muncii, Sudului tot lupta politica? Nu stiu cum percepeti voi lupta asta politica din moment ce Oprescu bordureaza la greu. As fi foarte dezamagit sa vad ca prinde si aici circul pentru mase.
Io zic asa: ai contractul si ai instanta. Daca unii se fac ca ploua iar ceilalti se fac ca ninge este doar can can. Statul a bagat in faliment firme cu decontarile la 90 de zile. In schimb alte firme vad ca isi permit intarzieri de ani de zile. Si iau contracte in continuare la cei care teoretic le pagubesc. Ba mai forteaza si ceva lucrari aditionale cu toata victimizarea nesimtita. Io nu cred ca statul a fost atat de marinimos incat sa stipuleze in documentatie ca firmele care castiga mai multe lucrari le pot executa succesiv in loc de concomitent.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Si treaba asta nu tine totde politica in final ?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Nu, tine de business. Business-ul produce. Politica doar scuza magaria din business. Este un tap ispasitor, un paravan, o pinnata. Lumea injura politicenii in loc sa-l alerge cu toporul pe Neluzu Iardache, care mai nou s-a plictisit de stat in casa.
Este grav ca dupa cazul Radion n-ati inteles nimic. Extrem de grav.

Go to page:  1  ... 105 106 107 108 109 110 111  ... 146

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)  • 
Choose destination

Since our 2426 forum members have written 434129 posts in 5406 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”