Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Refacere covor asfaltic

1070 posts, 309825 views

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 77

📖 Pagination options
Re: Refacere covor asfaltic Robert24

Ultima data spusesera 15 august... N-au specificat anul!

Re: Refacere covor asfaltic Bogdan Ciorascu

Au spart Dorobantiul in fata la Gepa...Radetul  :evil:

Re: Refacere covor asfaltic bekxy

Nightwolf wrote:
Bai nu stiu ce sa zic... artera aia e o problema fff serioasa, stiu ca s-a ridicat si la noi problema cu calitatea zonei dar am inteles ca se baga canalizare si gaze (?!?!?) si va mai dura fo` 2-3 ani...

De vreo 2-3 ani se tot bagă gaze şi canalizare, nici nu ştiu unde mai au loc să bage alte ţevi... Şi nici cui dracu' i-ar fi de folos utilităţile p-acolo, sunt destui neplătitori de facturi în zonă.

Posibil ca problema să se fi ridicat şi la voi în urma unei petiţii depuse de mine. Şi la care răspunsul primit vineri a fost următorul:
"    În petiţia dumneavoastră transmisă prin e-mail Brigăzii Rutiere la 24.07.2014, sesizaţi situaţia traficului rutier pe Şos. Bucureşti Măgurele în urma lucrărilor de canalizare, şi solicitaţi măsuri din partea Brigăzii Rutiere.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că lucrările la conducta de canalizare au fost finalizate pe Şos. Bucureşti Măgurele, dar şanţurile au fost acoperite cu balast. Întrucât partea carosabilă în zonele în care au fost finalizate lucrările nu a fost adusă la starea iniţială, societatea de construcţii a fost sancţionată contravenţional conform O.U.G. nr. 195/2002, modificată, privind circulaţia pe drumurile publice  şi a fost somată să refacă zona carosabilă, conform normelor legale.
      Referitor la gurile de vizitare, pe Şos. Bucureşti Măgurele nu au fost identificate capace realizate din lemn la reţeaua de canalizare;
Brigada Rutieră a solicitat Primăriei Municipiului Bucureşti şi S.C. Apa Nova Bucureşti S.A., în calitate de beneficiar al lucrărilor de canalizare, identificarea urgentă a unei soluţii tehnice de refacere a sistemului rutier pe Şos. Bucureşti Măgurele, pentru asigurarea desfăşurării traficului rutier în condiţii de siguranţă."

Nu au răspuns la o mică ironie din mesajul meu cu privire la amplasarea, într-o zi, a unui radar după mizeria asta de drum, pe raza oraşului Măgurele, unde e lărgit la 4 benzi. Adică după ce mergi 2 km cu 5-10 km/h, cu praful ridicat până la cer, cu găurile cât roata, dai în sfârşit de asfalt şi de băieţii de la rutieră... Hmmm. Şi, nu, nu l-am luat! :D

Duminică am trimis şi BPR fotografiile cu capacele din lemn scoase la iveală de ploaia torenţială de vineri. Interesant e că de luni s-au întors erbaşii şi au început să scurme fundaţia drumului în vederea refacerii, în zonele pe care le-au distrus cu ocazia ultimei lucrări.

Re: Refacere covor asfaltic fbsoft

La polona cum faci dreapta dinspre eminescu a disparut despartitura dintre sensuri( semi scuar... Bordura.. Trotuar... Parcare .. Intelegeti voi :) )

Re: Refacere covor asfaltic florin

Sunt pregătiri pentru sensurile unice din zonă (Dorobanți - Polonă).  ;)

Re: Refacere covor asfaltic Tavi

^^^
Stii cumva si cu ce data se vor da drumul acestor sensuri unice? Multumesc anticipat!

Re: Refacere covor asfaltic florin

Nu știu, s-a tot amânat. Ultima dată citisem de 15 august, dar e zi liberă (teoretic un plus, practic vom vedea). Pe Dorobanți mai au de făcut marcajele, semnele pe asfalt sunt făcute de mai bine de o săptămână, probabil se vor face în noaptea dinaintea modificărilor. Pe Polonă mai erau de pus semnele de circulație (și marcaje dacă s-or mai obosi), dar ieri dimineață era o mașina inscripționată Vesta acolo, bănuiesc că le-au montat.

Re: Refacere covor asfaltic Nightwolf

bekxy wrote:
Nightwolf wrote:
Bai nu stiu ce sa zic... artera aia e o problema fff serioasa, stiu ca s-a ridicat si la noi problema cu calitatea zonei dar am inteles ca se baga canalizare si gaze (?!?!?) si va mai dura fo` 2-3 ani...

De vreo 2-3 ani se tot bagă gaze şi canalizare, nici nu ştiu unde mai au loc să bage alte ţevi... Şi nici cui dracu' i-ar fi de folos utilităţile p-acolo, sunt destui neplătitori de facturi în zonă.

Posibil ca problema să se fi ridicat şi la voi în urma unei petiţii depuse de mine. Şi la care răspunsul primit vineri a fost următorul:
"    În petiţia dumneavoastră transmisă prin e-mail Brigăzii Rutiere la 24.07.2014, sesizaţi situaţia traficului rutier pe Şos. Bucureşti Măgurele în urma lucrărilor de canalizare, şi solicitaţi măsuri din partea Brigăzii Rutiere.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că lucrările la conducta de canalizare au fost finalizate pe Şos. Bucureşti Măgurele, dar şanţurile au fost acoperite cu balast. Întrucât partea carosabilă în zonele în care au fost finalizate lucrările nu a fost adusă la starea iniţială, societatea de construcţii a fost sancţionată contravenţional conform O.U.G. nr. 195/2002, modificată, privind circulaţia pe drumurile publice  şi a fost somată să refacă zona carosabilă, conform normelor legale.
      Referitor la gurile de vizitare, pe Şos. Bucureşti Măgurele nu au fost identificate capace realizate din lemn la reţeaua de canalizare;
Brigada Rutieră a solicitat Primăriei Municipiului Bucureşti şi S.C. Apa Nova Bucureşti S.A., în calitate de beneficiar al lucrărilor de canalizare, identificarea urgentă a unei soluţii tehnice de refacere a sistemului rutier pe Şos. Bucureşti Măgurele, pentru asigurarea desfăşurării traficului rutier în condiţii de siguranţă."

Nu au răspuns la o mică ironie din mesajul meu cu privire la amplasarea, într-o zi, a unui radar după mizeria asta de drum, pe raza oraşului Măgurele, unde e lărgit la 4 benzi. Adică după ce mergi 2 km cu 5-10 km/h, cu praful ridicat până la cer, cu găurile cât roata, dai în sfârşit de asfalt şi de băieţii de la rutieră... Hmmm. Şi, nu, nu l-am luat! :D

Duminică am trimis şi BPR fotografiile cu capacele din lemn scoase la iveală de ploaia torenţială de vineri. Interesant e că de luni s-au întors erbaşii şi au început să scurme fundaţia drumului în vederea refacerii, în zonele pe care le-au distrus cu ocazia ultimei lucrări.

Nu e treaba Bucurestiului radarul de la Magurele... e treaba IF ... alt judet, alta mancare de peste.

Re: Refacere covor asfaltic Tavi

Mulțumesc florin! E chestie de zile atunci, poate chiar ore. Am văzut și eu pe Polonă punctulețele albe pentru viitoarele marcaje pe asfalt încă de luni.

Re: Refacere covor asfaltic fbsoft

florin wrote:
Sunt pregătiri pentru sensurile unice din zonă (Dorobanți - Polonă).  ;)

Stiu, doar ca trebuia sa se dea drumu de acu hat... Is curios personal cum se va parca in zona :) ( evident pe cate benzi vroiam sa zic... Mai ales pe Dorobanti, iar Polona cred ca la final va fi ca Eminescu, cu o banda pe sens...)

Re: Refacere covor asfaltic Adrian Rosca

Dupa o pauza de 2 luni, s-au reluat lucrarile la Sisesti. Momentan se lucreaza la canalizarea pluviala pe potiunea de langa intersectia cu Ionescu de la Brad:

Re: Refacere covor asfaltic Robert24

Sensurile unice nu au fost inca aprobate in Consiliul General. Si cum se tot boicoteaza intre ei, probabil o sa mai dureze multe luni....

Re: Refacere covor asfaltic someone

Se asfalteaza pe Bd Chisinau (fost Socului).

Re: Refacere covor asfaltic PinkyHog

S-a marcat Grigorescu intre Palady si Rebreanu.

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 77

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”