Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)
3267 posts, 1094470 views
📖 Pagination options
-
- Robert24
-
Posted:
-
Re: Trenurile CAF
Robert24
Apropos de C(J)AF-uri...
Metrou blocat în staţia Aviatorilor: Călătorii au fost scoşi din trenul CAF, după care acesta a fost tras cu un alt metrou către Pipera
http://adevarul.ro/news/bucuresti/metro...index.html
Apropos de C(J)AF-uri...
Metrou blocat în staţia Aviatorilor: Călătorii au fost scoşi din trenul CAF, după care acesta a fost tras cu un alt metrou către Pipera
http://adevarul.ro/news/bucuresti/metro...index.html
-
- Slasher1985
-
Posted:
-
Slasher1985
Pentru autorii acelui articol, inca mai sunt doar 2 metrouri CAF puse in circulatie cu calatori.
Pentru autorii acelui articol, inca mai sunt doar 2 metrouri CAF puse in circulatie cu calatori.
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
puidemorosan
Este un tren nou si spwcial facut ptr Bucuresti. Este imposibil sa iasa totul perfect. Va asigur ca facem tot posibilul pentru rezolvarea problemelor. Efectul nu va fi imediat.
Este un tren nou si spwcial facut ptr Bucuresti. Este imposibil sa iasa totul perfect. Va asigur ca facem tot posibilul pentru rezolvarea problemelor. Efectul nu va fi imediat.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Iar ca circulatie, UT8 este in probe, circula UT1>UT6 si urmeaza sa intre in circulatie UT7 in urmatoarele doua saptamani.
Iar ca circulatie, UT8 este in probe, circula UT1>UT6 si urmeaza sa intre in circulatie UT7 in urmatoarele doua saptamani.
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
puidemorosan
Ce vorbesti straine, UT7 este in circulatie de o saptamana deja.
Urmeaza Miercuri - Joi (saptamana viitoare) UT8 iar UT9 deja a fost in probe pe linia de probe astazi.
Ce vorbesti straine, UT7 este in circulatie de o saptamana deja.
Urmeaza Miercuri - Joi (saptamana viitoare) UT8 iar UT9 deja a fost in probe pe linia de probe astazi.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- zofei.2006
-
Posted:
-
zofei.2006
Luni 11.08.2014 a fost livrata Tisa cu o intarziere de cateva ore din cauza defectarii locomotivei de manevra a Depoului Metrorex Berceni si inlocuirea acesteia cu LDH 345 .
Luni 11.08.2014 a fost livrata Tisa cu o intarziere de cateva ore din cauza defectarii locomotivei de manevra a Depoului Metrorex Berceni si inlocuirea acesteia cu LDH 345 .
CAF la amurg, 11.08.2014.jpg (119.95 KB; downloaded 4152 times)
CAF Tisa, 11.08.2014.jpg (80.31 KB; downloaded 3620 times)
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
- zofei.2006
-
Posted:
-
zofei.2006
UT 9 pe linia de probe, 11.08.2014
UT 9 pe linia de probe, 11.08.2014
IMG_4608.jpg (143.03 KB; downloaded 3575 times)
IMG_4609.jpg (102.09 KB; downloaded 3572 times)
IMG_4610.jpg (120.94 KB; downloaded 3571 times)
- sab
-
Posted:
-
sab
Adevarat, l-am vazut azi in circulatie. Din pacate tot astazi, Mures-ul circula cu o usa defecta (ultima pe stanga in sensul de deplasare catre Pipera.
puidemorosan wrote:
UT7 este in circulatie de o saptamana deja..
Adevarat, l-am vazut azi in circulatie. Din pacate tot astazi, Mures-ul circula cu o usa defecta (ultima pe stanga in sensul de deplasare catre Pipera.
- ADY881
-
Posted:
-
ADY881
Am o intrebare despre faruri, astazi am circulat cu o rama ce avea o culoare albastra a luminii de la faruri. Ramele au xenon? Sau astea sunt modernizari locale (becuri cu halogen albastre).
Am o intrebare despre faruri, astazi am circulat cu o rama ce avea o culoare albastra a luminii de la faruri. Ramele au xenon? Sau astea sunt modernizari locale (becuri cu halogen albastre).
-
- Cristy
-
Posted:
-
- ADY881
-
Posted:
-
ADY881
Sunt foarte tari ramele astea (nu doar datorita farurilor cu leduri), am citit undeva ca ramele au iesit si mai ieftine fata de BM, este adevarat?
Sunt foarte tari ramele astea (nu doar datorita farurilor cu leduri), am citit undeva ca ramele au iesit si mai ieftine fata de BM, este adevarat?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
1) Ce ti se par asa de "tari",detaliaza.
2) Scrie si pe forum ca sunt mai ieftine, de aceea au si castigat licitatia.
Ca o observatie personala, mi se par chiar mai urate ca BM - urile. Dar asta e parerea mea.
1) Ce ti se par asa de "tari",detaliaza.
2) Scrie si pe forum ca sunt mai ieftine, de aceea au si castigat licitatia.
Ca o observatie personala, mi se par chiar mai urate ca BM - urile. Dar asta e parerea mea.
📖 Pagination options