MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1094315 views

Go to page:  1  ... 73 74 75 76 77 78 79  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF misterr

misterr wrote:
misterr wrote:
Un subiect mai plăcut: Cine e noua „voce” de la metrou? Presupun că nu tot d-ra Isabela Neamțu...

Am fost și eu astăzi, și pot să-ți spun că pare să fie aceeași înregistrare, dar se aude mult mai bine datorită sistemului de sonorizare mai bun. Acum gîndește-te și tu: la cît de sărac e Metrorex acum, crezi că-și pot permite să plătească din nou o „profesionistă”?
Văd că #puidemorosan se tot codește să-ți răspundă, deși nu el ar trebui să se simtă cu musca pe căciulă... El a vrut doar să se încadreze în buget, a luat pe gratis ce i-a dat Metrorex, și a zis: „Bogdaproste, sărut mîna, să trăiți!”.

Pînă la urmă s-a recunoscut oficial:

Reprezentanţii Metrorex continuă să folosească vocea actriţei Isabela Neamțu şi în noile trenuri spaniole CAF

Re: Trenurile CAF Dragos Tanase

Vad ca noile garnituri CAF sunt deja colantate cu reclame, pe interior! Nu era o perioada de gratie, in special in timpul garantiei, in care nu se lipeau afise pe pereti? Sau ma insel eu?

Oricum, e adevarat ca le mai dau un pic de culoare, mai ales ca manerele acelea mobile de sustinere de pe barele fixe sunt si asa gri, nu galbene sau albastre... ca pe Bombardiere! Doar albastru, alb si gri...

Re: Trenurile CAF DAF SB220

Pai sa punem problema in felul urmator: Bombardierele cand au venit, au avut reclame inca de la prima perioada de circulatie?

Re: Trenurile CAF Robert24

Lasati off-topicul despre reclame...
Totul e perfect si am ajuns acum sa discutam despre asta?...

Re: Trenurile CAF puidemorosan

Ca sa lamurim problema reclamelor.
CAF a cerut MTX specificatiile tehnice ale materialului care urmeaza sa fie lipit pe suprafata peretilor.
S-a vazut ca totul este compatibil si l-i s-a permis lipirea afiselor fara pierderea garantiei.
End of the story.

puidemorosan wrote:
Ca sa lamurim problema reclamelor.
CAF a cerut MTX specificatiile tehnice ale materialului care urmeaza sa fie lipit pe suprafata peretilor.
S-a vazut ca totul este compatibil si l-i s-a permis lipirea afiselor fara pierderea garantiei.
End of the story.

Pai eu chiar la garantie ma refeream, nu ma deranjau reclamele. Chiar spuneam ca sunt ok si arata mai bine asa, e totul mai colorat!

Dar acum am inteles cum sta treaba. Multumesc pentru precizari...

Roger & out!

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

@Dragos Tanase :  tu chiar nu citesti ce se posteaza ? Sau nu este scris destul de clar ?
Robert24 wrote:
Nu dai "quote" la un raspuns imediat anterior.

Mea culpa!

Nu o sa mai scriu...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF Utilizator anonim

UT 13 a fost livrat ieri. Vad ca daca sunt eu plecat o zi nu va informeaza nimeni.  :oops:

Re: Trenurile CAF puidemorosan

Livrata, livrata, nu.
A fost adusa la Berceni.
Inca este proprietatea CAF.

Re: Trenurile CAF Slasher1985

UT 7 a intrat in circulatie cu calatori? Parca nu am mai vazut IVE de mult, si stiu ca vazusem una cand deja circula UT 6 cu calatori.

Re: Trenurile CAF icee

O IVA era in remiza la Eroilor.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF Utilizator anonim

puidemorosan wrote:
Referitor la suierat, problema este inca in studiu. Sigur este un element din cutia vagonului care in accelerare si numai atunci cand vagonul este la coada trenului, fluiera.
Cand aflam de la ce este va anuntam.
Este o chestie generala pe toate ramele.
Toate cele bune.

Nu stiu daca am mai pus pe aici poza, dar cel putin in zonele general vizibile, problema poate fi din aceasta zona, incercuita cu rosu. Acolo poate sa apara in efect de "fluier" in capatul vagonului. Acoperirea acestei zone la probe cu ceva ar rezolva misterul. Sper sa se rezolve si problema asta, cum au mai disparut din problemele primelor zile.

1302.JPG (201.05 KB; downloaded 2834 times)

Re: Trenurile CAF icee

Utilizator anonim wrote:
@

Ups :lol:

Go to page:  1  ... 73 74 75 76 77 78 79  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463901 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”