Topic: Reconstrucție Calea Victoriei (2013-2015)
569 posts, 3165123 views
📖 Pagination options
- serbanandrei
-
Posted:
-
Re: Reconstructie Calea Victoriei
serbanandrei
Daca am gresit imi cer scuze ,dar problema ramane. In afara de centrul orasului si zonele unde s-au reabilitat linia de tramvai si bulevardul , semafoarele sunt praf si pulbere. Asta nu este dezimformare.
Daca am gresit imi cer scuze ,dar problema ramane. In afara de centrul orasului si zonele unde s-au reabilitat linia de tramvai si bulevardul , semafoarele sunt praf si pulbere. Asta nu este dezimformare.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Nu.. este alta mancare de peste. Boala generala la noi, cand ni se da peste nas incercam s-o intoarcem ca la Buzau. Asa faci tu acum! Daca vrei sa te documentezi cu privire la semafoare vezi ca exista un topic separat in care s-a explicat cu lux de amanunte care E trebuRILE cu semafoarele in Bucuresti. Observatia ta nu are nicio treaba cu ideea topicului.
Ontopic -- incepand de azi/maine Calea Grivitei va fi cu sens unic intre Burileanu si Calea Victoriei. Exact ce ziceam io acu vreo luna si ceva. Le-a luat ceva timp. Scuarul ala superb de la intersectia Grivita cu Victoriei EVIDENT a fost distrus pe margini prin sapatura manuala pentru a face nush ce... probabil irigatiile ... te doare mintea....
Ma ramane sa mute semafoarele pe pozitiile noi SAU sa le dubleze p`alea din intersectia asta si gata. Nu prea imi dau seama exact ce vor sa faca ...
Nu.. este alta mancare de peste. Boala generala la noi, cand ni se da peste nas incercam s-o intoarcem ca la Buzau. Asa faci tu acum! Daca vrei sa te documentezi cu privire la semafoare vezi ca exista un topic separat in care s-a explicat cu lux de amanunte care E trebuRILE cu semafoarele in Bucuresti. Observatia ta nu are nicio treaba cu ideea topicului.
Ontopic -- incepand de azi/maine Calea Grivitei va fi cu sens unic intre Burileanu si Calea Victoriei. Exact ce ziceam io acu vreo luna si ceva. Le-a luat ceva timp. Scuarul ala superb de la intersectia Grivita cu Victoriei EVIDENT a fost distrus pe margini prin sapatura manuala pentru a face nush ce... probabil irigatiile ... te doare mintea....
Ma ramane sa mute semafoarele pe pozitiile noi SAU sa le dubleze p`alea din intersectia asta si gata. Nu prea imi dau seama exact ce vor sa faca ...
- Tavi
-
Posted:
-
Tavi
Budisteanu. Si Burileanu parca tot general dar prin aviatiei ... cred.
Budisteanu. Si Burileanu parca tot general dar prin aviatiei ... cred.
- someone
-
Posted:
-
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Breteaua aceea va fi pentru cei care vin de pe Grivita si merg pe straduta din fata ministerului. Acolo unde este acum parcare si care se va dezafecta.
Breteaua aceea va fi pentru cei care vin de pe Grivita si merg pe straduta din fata ministerului. Acolo unde este acum parcare si care se va dezafecta.
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Citeam niste articole despre Oprescu si aceasta reabilitare si zicea ca totul va fi gata spre finalul anului. Se mai face altceva inafara de cele cunoscute ?
Citeam niste articole despre Oprescu si aceasta reabilitare si zicea ca totul va fi gata spre finalul anului. Se mai face altceva inafara de cele cunoscute ?
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Nu se mai face nimic in afara de largire trotuare si piste. Avand in vedere stadiul lucrarii, pana la 15 septembrie e gata sigur.
Nu se mai face nimic in afara de largire trotuare si piste. Avand in vedere stadiul lucrarii, pana la 15 septembrie e gata sigur.
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Si pista intre Elisabeta si Natiunile Unite, ce se intampla ?
-
- cristi20
-
Posted:
-
cristi20
Ieri seara, la piata Victoriei erau deja trasate marcajele si montati stalpisori. A creascut si numarul biciclistilor.
Bineinteles, clientii teraselor din zona s-au adaptat repede: cei cu masini mai inalte parcau peste bordura (jumatate pe pista, jumatate pe banda a 2-a) iar cei mai curajosi direct pe banda a 2-a
Ieri seara, la piata Victoriei erau deja trasate marcajele si montati stalpisori. A creascut si numarul biciclistilor.
Bineinteles, clientii teraselor din zona s-au adaptat repede: cei cu masini mai inalte parcau peste bordura (jumatate pe pista, jumatate pe banda a 2-a) iar cei mai curajosi direct pe banda a 2-a
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Nu cred ca se intampla nimic.
1-2 nebuni o sa se mai gaseasca, dar sunt sigur ca o sa fie cazuri rare, deja politia imparte amenzi prin zona.
Budy187 wrote:
Nu cred ca se intampla nimic.
cristi20 wrote:
1-2 nebuni o sa se mai gaseasca, dar sunt sigur ca o sa fie cazuri rare, deja politia imparte amenzi prin zona.
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Pacat ca nu continua pista pana la Natiuni, ce e mult, strica
Pacat ca nu continua pista pana la Natiuni, ce e mult, strica
- danielstan
-
Posted:
-
danielstan
La asa bizoni, asa solutii:
La asa bizoni, asa solutii:
Bordura inalta
Bordura.png (631.53 KB; downloaded 3831 times)
-
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Fara comentarii!
Fara comentarii!
DSCN0540.JPG (193.8 KB; downloaded 3732 times)
DSCN0541.JPG (128.95 KB; downloaded 3728 times)
DSCN0542.JPG (167.02 KB; downloaded 3729 times)
DSCN0543.JPG (151.19 KB; downloaded 3730 times)
DSCN0545.JPG (136.99 KB; downloaded 3727 times)
DSCN0546.JPG (172.35 KB; downloaded 3731 times)
DSCN0548.JPG (125.24 KB; downloaded 3729 times)
DSCN0549.JPG (168.64 KB; downloaded 3730 times)
DSCN0550.JPG (119.85 KB; downloaded 3730 times)
DSCN0551.JPG (137.11 KB; downloaded 3728 times)
-
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Tot fara comentarii!
Tot fara comentarii!
DSCN0555.JPG (163.61 KB; downloaded 3715 times)
DSCN0558.JPG (155.18 KB; downloaded 3710 times)
DSCN0561.JPG (156.42 KB; downloaded 3711 times)
DSCN0562.JPG (155.53 KB; downloaded 3712 times)
DSCN0566.JPG (134.27 KB; downloaded 3711 times)
DSCN0569.JPG (161.22 KB; downloaded 3713 times)
DSCN0570.JPG (152.32 KB; downloaded 3713 times)
DSCN0572.JPG (145.7 KB; downloaded 3714 times)
DSCN0574.JPG (163.42 KB; downloaded 3714 times)
DSCN0576.JPG (179.18 KB; downloaded 3711 times)
📖 Pagination options