Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)
3267 posts, 1096113 views
📖 Pagination options
-
- cris_m
-
Posted:
-
Re: Trenurile CAF
cris_m
Ce sa facem daca stramosii nostri n-au fost atat de luminati la capitolul denumiri de rauri/localitati...
Oricum, nume pentru trenuri au de unde alege, dar trebuie sa existe "obiectul muncii".
Ce sa facem daca stramosii nostri n-au fost atat de luminati la capitolul denumiri de rauri/localitati...
Oricum, nume pentru trenuri au de unde alege, dar trebuie sa existe "obiectul muncii".
-
- Rathgeber2523
-
Posted:
-
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Tocmai acum cînd sînt inundațiile astea care nu se mai termină, noi ne-am găsit să vorbim de nume de rîuri??? Oamenii nu mai știu cum să scoată apa din case și să salveze din lucruri, și noi filozofăm între Tîrnave și Crișuri (vorbim de funie în casa spînzuratului)! Nu știu dacă sînt binevenite chiar acum discuțiile astea, eu zic să schimbăm subiectul pînă nu enervăm lumea...
Tocmai acum cînd sînt inundațiile astea care nu se mai termină, noi ne-am găsit să vorbim de nume de rîuri??? Oamenii nu mai știu cum să scoată apa din case și să salveze din lucruri, și noi filozofăm între Tîrnave și Crișuri (vorbim de funie în casa spînzuratului)! Nu știu dacă sînt binevenite chiar acum discuțiile astea, eu zic să schimbăm subiectul pînă nu enervăm lumea...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ce are raul, ramul, cu tampeniile de defrisare penala, constructiile ilegale in albia minora, milogeala cretina 'sa ne dea' si alte tembelisme specifice???
Ce are raul, ramul, cu tampeniile de defrisare penala, constructiile ilegale in albia minora, milogeala cretina 'sa ne dea' si alte tembelisme specifice???
-
- ByOnu
-
Posted:
-
-
- macheta218
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- satanistu
-
Posted:
-
satanistu
Cate rame sunt pe M3 in total?
Utilizator anonim wrote:
Tocmai a fost expediat din Grivita UT12. Mai raman 4 de livrat!
Cate rame sunt pe M3 in total?
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
1. Ce treaba are M3 cu topicul "Trenurile CAF"?
2. Nu dai "quote" la un raspuns imediat anterior.
1. Ce treaba are M3 cu topicul "Trenurile CAF"?
2. Nu dai "quote" la un raspuns imediat anterior.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Oarecum au treaba, ca daca la toamna se decide sa nu se cumpere aditionalul de 8 trenuri, actualele 16 se muta exclusiv in parcul M3 iar pe M2 se revine la BM. Desi eu sper sa ramana pe M2.
Oarecum au treaba, ca daca la toamna se decide sa nu se cumpere aditionalul de 8 trenuri, actualele 16 se muta exclusiv in parcul M3 iar pe M2 se revine la BM. Desi eu sper sa ramana pe M2.
-
- survola
-
Posted:
-
survola
In 1304/2304 Olt, nivelul sonor al anunturilor e prea încet. În tunel, în mers, nu se aude deloc.
În schimb, şuieratul de la ultimul vagon e "la datorie".
In 1304/2304 Olt, nivelul sonor al anunturilor e prea încet. În tunel, în mers, nu se aude deloc.
În schimb, şuieratul de la ultimul vagon e "la datorie".
-
- Slasher1985
-
Posted:
-
Slasher1985
Astazi, 1306/2306 Somes, circula cu pasageri. Sper totusi sa nu mai am nevoie sa circul pe magistrala japoneza M2 prea curand.
Astazi, 1306/2306 Somes, circula cu pasageri. Sper totusi sa nu mai am nevoie sa circul pe magistrala japoneza M2 prea curand.
- Dragos Tanase
-
Posted:
-
Dragos Tanase
Si deja scria pe o usa ca e ... defecta!
Slasher1985 wrote:
Si deja scria pe o usa ca e ... defecta!
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
📖 Pagination options