Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)
3267 posts, 1093733 views
📖 Pagination options
-
- Rathgeber2523
-
Posted:
-
Re: Trenurile CAF
Rathgeber2523
Azi am avut cinci CAF-uri pe traseu : Dunarea, Mures, Prut, Olt si Ialomita.
Azi am avut cinci CAF-uri pe traseu : Dunarea, Mures, Prut, Olt si Ialomita.
- TudorSt
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Tocmai fost livrat UT 11. Astfel mai raman 5 trenuri de sosit, pana la sfarsitul lui octombrie.
Tocmai fost livrat UT 11. Astfel mai raman 5 trenuri de sosit, pana la sfarsitul lui octombrie.
-
- Rathgeber2523
-
Posted:
-
Rathgeber2523
Ramele CAF au fost denumite astfel
-------------------------------------------------------
UT1– Dunarea
UT2 – Mures
UT3 – Prut
UT4 – Olt
UT5 – Ialomita
UT6 – Somes
UT7 – Siret
UT8 – Arges
UT9 – Jiu
UT10 – Buzau
UT11 – Dambovita
UT12 – Bega
UT13 – Tisa
UT14 – Prahova
UT15 – Bistrita
UT16 – Suceava
UT17 – Trotus
UT18 – Berbec
UT19 – Cibin
UT20 – Tismana
UT21 – Nera
UT22 – Putna
UT23 – Cerna
UT24 – Casimcea
Ramele CAF au fost denumite astfel
-------------------------------------------------------
UT1– Dunarea
UT2 – Mures
UT3 – Prut
UT4 – Olt
UT5 – Ialomita
UT6 – Somes
UT7 – Siret
UT8 – Arges
UT9 – Jiu
UT10 – Buzau
UT11 – Dambovita
UT12 – Bega
UT13 – Tisa
UT14 – Prahova
UT15 – Bistrita
UT16 – Suceava
UT17 – Trotus
UT18 – Berbec
UT19 – Cibin
UT20 – Tismana
UT21 – Nera
UT22 – Putna
UT23 – Cerna
UT24 – Casimcea
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Ca fapt divers... Berbec?!?! Casimcea?!?! WTF???? Nu mai aveam rauri importante in tara asta?...
Ca fapt divers... Berbec?!?! Casimcea?!?! WTF???? Nu mai aveam rauri importante in tara asta?...
-
- ByOnu
-
Posted:
-
-
- Robert24
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Daca nu ajungem si la Belecainele, suntem mici!!!

Unde-s Colentina, Ciorogarla si Cociovalistea???
Asta-i metrou de Bucuresti, cu Dambovita pe locul 11???
Crisul nu se pune...ca e lider sindical!

Si pana la urma si la urma...unde-i Lotrul?
Si daca Dunarea e Dunare, de ce Mures nu e Muresul?
Dar la Ochiul Boului nu s-a gandit nimeni???
Mai vreti?...ca mai am!
Daca nu ajungem si la Belecainele, suntem mici!!!
Unde-s Colentina, Ciorogarla si Cociovalistea???
Asta-i metrou de Bucuresti, cu Dambovita pe locul 11???
Crisul nu se pune...ca e lider sindical!
Si pana la urma si la urma...unde-i Lotrul?
Si daca Dunarea e Dunare, de ce Mures nu e Muresul?
Dar la Ochiul Boului nu s-a gandit nimeni???
Mai vreti?...ca mai am!
-
- Wadan
-
Posted:
-
-
- Slasher1985
-
Posted:
-
Slasher1985
Fara Tarnave, fara Crisuri, fara Neajlov, fara Colentina, fara Vedea, fara Timis... Nu cred ca UT17-UT24 sunt batute in cuie ca denumire oricum. Nici macar nu se stie daca vor exista.
Fara Tarnave, fara Crisuri, fara Neajlov, fara Colentina, fara Vedea, fara Timis... Nu cred ca UT17-UT24 sunt batute in cuie ca denumire oricum. Nici macar nu se stie daca vor exista.
- sab
-
Posted:
-
sab
Este de inteles cu Tarnavele si Crisurile. Ca doar nu puteau sa puna denumiri compuse, din 2 cuvinte...Se incurca lumea. "Am calatorit cu Tarnava"." Care , mare sau mica? "
Insa, scuzati-mi ignoranta...Unde este raul/paraul Berbec ? De restul am auzit, dar de Berbec nu...
Este de inteles cu Tarnavele si Crisurile. Ca doar nu puteau sa puna denumiri compuse, din 2 cuvinte...Se incurca lumea. "Am calatorit cu Tarnava"." Care , mare sau mica? "
Insa, scuzati-mi ignoranta...Unde este raul/paraul Berbec ? De restul am auzit, dar de Berbec nu...
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Vad ca sunt ceva nelamuriri legate de hidrografia Romaniei, ca atare vin cu cateva explicatii actualizate de hidrografie (proaspat olimpic pe munincipiu la geografie... stiu modestia asta, bat-o vina sa o bata!
)
1. Tarnava Mica si Tarnava Mare dupa ce se unesc langa Targu Mures formeaza Tarnava
2. In loc de raul Berbecului (de care nici eu nu am auzit) ar putea sa redenumeasca garnitura in Barcău (este un exemplu, pot fi si alte nume)
3. Casimcea este raul care curge prin mijlocul Podisului Dobrogei, de obicei fiind un amarat de pârâu...
4. Crisurile si Bistritele nu se pot folosi pentru denumirea trenurilor, intrucat sunt mai multe cu nume asemanatoare si ar crea confuzie. Bistrita este si cea din Moldova si cea din Transilvania...
Sugestii de rauri: Gilort, Neajlov, Teleajăn, Amaradia, Motru, Lotru, Jijia, Bârlad, Bârsa, Raul Negru, Vedea, Teleorman, Călmăţui, Bahlui etc
Sper ca v-au fost de folos explicatiile mele. Daca aveti intrebari nu ezitati sa mi le adresati
Vad ca sunt ceva nelamuriri legate de hidrografia Romaniei, ca atare vin cu cateva explicatii actualizate de hidrografie (proaspat olimpic pe munincipiu la geografie... stiu modestia asta, bat-o vina sa o bata!
1. Tarnava Mica si Tarnava Mare dupa ce se unesc langa Targu Mures formeaza Tarnava
2. In loc de raul Berbecului (de care nici eu nu am auzit) ar putea sa redenumeasca garnitura in Barcău (este un exemplu, pot fi si alte nume)
3. Casimcea este raul care curge prin mijlocul Podisului Dobrogei, de obicei fiind un amarat de pârâu...
4. Crisurile si Bistritele nu se pot folosi pentru denumirea trenurilor, intrucat sunt mai multe cu nume asemanatoare si ar crea confuzie. Bistrita este si cea din Moldova si cea din Transilvania...
Sugestii de rauri: Gilort, Neajlov, Teleajăn, Amaradia, Motru, Lotru, Jijia, Bârlad, Bârsa, Raul Negru, Vedea, Teleorman, Călmăţui, Bahlui etc
Sper ca v-au fost de folos explicatiile mele. Daca aveti intrebari nu ezitati sa mi le adresati
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- Slasher1985
-
Posted:
-
Slasher1985
Denumirile Tarnavele si Crisurile se accepta sa stiti. Nu trebuie sa ne orientam neaparat pe denumiri la singural, le putem contopi ca sa evitam denumiri compuse. Cred ca am ajuns offtopic cu geografia asta.
Denumirile Tarnavele si Crisurile se accepta sa stiti. Nu trebuie sa ne orientam neaparat pe denumiri la singural, le putem contopi ca sa evitam denumiri compuse. Cred ca am ajuns offtopic cu geografia asta.
📖 Pagination options