MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1096108 views

Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75  ... 234

📖 Pagination options
  • IK4
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF IK4

Nu valoreaza nimic cat timp nu se intampla nimic. Dar incidentele cu blocarea circulatiei se tin lant pe M2:

http://www.ziare.com/stiri/metrou/circulatie-blocata-la-metrou-sute-de-oameni-asteapta-in-statii-1312356

Re: Trenurile CAF andrei11

Da, si de vina sunt - ca intotdeauna - metrourile IVA.  :roll:  :twisted:

Re: Trenurile CAF cobradinberceni

Ce IVA pe M2? :)

Re: Trenurile CAF andrei11

Facusem o aroganta, imi pare rau ca nu te-ai prins.  :D

Re: Trenurile CAF cobradinberceni

Am banuit eu, dar am zis ca o fi fost vreo chestie cu o IVA in tranzit si voi stiti mai multe.  :P

Re: Trenurile CAF Slasher1985

Cum stam cu km la 006-008 (Somes, Siret, Arges)?

Pe cand intra si 009 (Jiu) in probe?

Re: Trenurile CAF misterr

Dacă s-ar pricepe cineva la soft, cît sînt în probe ar fi interesant să afișeze pe afișajele frontale și laterale numele ramei și kilometrajul (în loc de PROBE... BERCENI... etc...)

Re: Trenurile CAF ByOnu

Ce sa zic, o cam dam in basme. Nicaieri in lume nu stiu sa existe asta. ;)

Re: Trenurile CAF DocOctavius

Pentru cei cativa pasionati/interesati "Jiu 282Km" ar fi un afisaj util, dar pentru coana Leana care vrea sa ajunga la "Jiului" si vede ca metrou ii scrie ca mai sunt 282 de Km, ba pe deasupra ca nici nu descide usile pe partea care trebuie, ce sa inteleaga din afisajul respectiv? Cam asta cred ca ar fi motivul, acum daca tu vrei sa "hackuiesti" o rama, ai grija sa nu te prinda Morosanul ;)

Re: Trenurile CAF misterr

Mă gîndeam la ceva de genul (chiar cu un bar-graph dedesubt):

JIUL - PROBE
282 / 2000km
██░░░░░░

Așa, ca să se mire țața Leana: „Ce-o fi asta, maică? Vine sfîrșitul lumii, maică, sînt semne...”

Pentru cineva tehnic (ca mine) era o provocare să realizeze chestia asta, dar noi sîntem încă prea blocați în vechile mentalități înțepenite, să nu ne abatem cumva de la „linia oficială”...

Re: Trenurile CAF Robert24

Pe 99,9% din calatori nu-i intereseaza asa ceva. Pentru restul exista forumuri etc...

Re: Trenurile CAF puidemorosan

Este dificil de facut. Afisajul functioneaza pe baza unor scripturi preincarcate. Nu exista o interfata directa ibtre pis si evr pentru a culege in timp real km parcursi. Iar sa le bage cineva la mana in fiecare zi, nu este fezabil.

Re: Trenurile CAF stakee

Am gasit azi pe flickr, am vazut ca sunt mai multe

CAF & Bombardier by Rivo 23, on Flickr

Re: Trenurile CAF si barele andrei11

De asta ce spuneti ? S-ar putea ca romanul sa fi facut o adevarata obsesie fata de bare, indiferent pe ce sunt montate. O fi de bun agur sau vine sfarsitul lumii ?
7-25-2014 5-28-28 PM.png (482.06 KB; downloaded 2920 times)

Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 464004 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”