Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 400446 views

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 143

📖 Pagination options
  • Mrs
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Mrs

podul e la mare.... (hint)

Ati trecut in mod sigur pe el

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Techno

White Gate. Am nimerit?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Star Wars cu niste lemne intre un paznic si un aurolac pe una din rampele pasajului  :roll:
IMG_8397.JPG (116.07 KB; downloaded 1835 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Nightwolf

Mrs wrote:
podul e la mare.... (hint)

Ati trecut in mod sigur pe el

Agigea?

• plouis
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului plouis

Utilizator anonim wrote:
Star Wars cu niste lemne intre un paznic si un aurolac pe una din rampele pasajului  :roll:

sunt curios cat de bine se imbina segmentul din mijlocul podului hobanat (de langa pilonii centrali). se face mai mare si se taie la locul faptei sau vine perfect facut din fabrica?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Vine perfect din fabrica normal, asa au venit toate piesele, pe santier doar au fost montate.

• plouis
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului plouis

uaaa. mi se pare destul de tare. dupa atatea lansari si impingeri, puteau sa aiba 1-2-3cm mai la stanga, mai la dreapta, mai inainte, mai inapoi si sa nu mai incapa sau sa fie prea mare (daca nu era confectionat post ultima impingere)  :P

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului telvanni

plouis wrote:
uaaa. mi se pare destul de tare. dupa atatea lansari si impingeri, puteau sa aiba 1-2-3cm mai la stanga, mai la dreapta, mai inainte, mai inapoi si sa nu mai incapa sau sa fie prea mare (daca nu era confectionat post ultima impingere)

Eu ma bucur ca n-au iesit doua poduri (stiti probabil bancul)

• Mrs
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Mrs

Niciun raspuns corect.
Podul respectiv este podul de la Medgidia.
Imagine preluata de pe fotodesus.ro
httpwww.fotodesus.rocategorii%20finalizate05-poduri-sosele-faruri-turnuri-ecluze4.html.jpg (56.75 KB; downloaded 1712 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului telvanni

Cel de la Agigea e cu hobane.
1.jpg (110.8 KB; downloaded 1690 times)

Eu cred ca ai gresit, Mrs. Daca te uiti atent, e podul de la Poarta Alba, am si spus (White Gate). Pe podul de acolo mergi mai des decat pe cel de la Medgidia, care oricum difera, uitati-va atent, mai ales la capetele de sustinere care la Medgidia au scari de coborare iar la Poarta Alba, fotografie pusa de Marian, nu. In fine nu conteaza mult asta, seamana foarte multe cele doua cu cel de la Grozavesti.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului rails

cand vad primul cablu nu cred ca ma mai despart de pod. asta seara, ca sa ma uit la ultima sectiune pusa la rampa de urcare de pe grivita, am lasat sa treaca vreo 3-4 autobuze.  stateam si ma uitam ca... stiti voi  :D

sudorii sunt OAMENI de reusesc sa reziste echipati asa ?

In poza pusa de Marian, cu Star Wars se vad foarte aproape blocurile. S-a prevazut un sistem antifonic de protectie a vecinatatilor la urcarea dinspre Titulescu?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

da este in proiect asa ceva care va fi montat pe titulescu. are cam 2 - 3 m inaltime. destul de benefic . am mai vazut pe afara asa ceva si chiar isi face efectu.la rampe nu cred ca va fi montat pt ca este o distanta destul de mare pana la bloc. din poza aia pare aproape da nu este .

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463842 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”