Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Refacere covor asfaltic

1070 posts, 310232 views

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 77

📖 Pagination options
Re: Refacere covor asfaltic survola

Calea Dorobanţilor în viitor: trei benzi spre Piaţa Lahovary

by survola, on Flickr

Re: Refacere covor asfaltic Tavi

Acum sa vezi nebunie pe Polona. Sau si pe Polona va fi sens unic catre Floreasca  :?:

Re: Refacere covor asfaltic Tavi

@florin: Multumesc! Stii cumva si de cand se va modifica efectiv?

Re: Refacere covor asfaltic florin

Introducerea sensurilor unice pe Calea Dorobanți, strada Polonă, Bd. Lacul Tei și strada Ramuri Tei se amână cu două săptămâni. Potrivit reprezentanților Administrației Străzilor, noile reguli de circulație vor intra în vigoare la începutul lunii august. Până atunci se vor monta stâlpișorii anti-parcare și vor fi terminate marcajele rutiere de sens unic.

sursa

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Refacere covor asfaltic V2A

Au inceput reasfaltarea si inlocuirea bordurilor pe Calea Vacaresti, intre intersectia "Timpuri Noi" si Piata Timpuri Noi.

Re: Refacere covor asfaltic alchimistul

Si Calea 13 Septembrie, portiunea dintre bd. Tudor Vladimirescu si Piata Arsenalului se reasfalteaza zilele acestea. Sa mai precizez faptul ca cele cateva crapaturi puteau fi astupate bine-mersi cu smoala ? :evil:

Re: Refacere covor asfaltic 3mil

Adaugam la catastif Strada Rosetti de la intersectia cu I.L. Caragiale, plus Str. Popa Petre pana la intersectia cu Mosilor.

Re: Refacere covor asfaltic someone

florin wrote:

Sa vezi nebunie pe Grigore Moisil; si asa se merge greu pe acolo spre intersectia cu Tei, sa vezi dupa darea in folosinta a sensurilor unice.   :cry:

Re: Refacere covor asfaltic neder

La Romana s-au montat bilele negre cam pe tot trotuarul, mai putin spre Pizza Hut unde masinile erau cocotate. Intersectia cu Dorobanti va trebui curatata la un moment dat de masinile in spic imediat dupa pe Dacia si de taxi-urile care stationeaza pe o banda de circulatie.
Confirm si eu ca la intersectia Dacia cu Polona si Polona cu Stefan cel Mare nu am observat niciun fel de activitate. N-am ajus sa circul efectiv pe Polona, dar dau o fuga maine seara si fac si cateva poze si pe Dorobanti.

Si ca tot veni vorba, pe Dorobanti intre Stefan cel Mare si Caragiale, unde avem asfalt proaspat si marcaje noi, s-au reconfigurat zonele de treceri de pietoni si ceea ce in trecut era parcare acum e banda de circulatie mai mare. Semnele de stationare interzisa sunt acoperite. Ma indoiesc insa ca se va putea circula pe 3 benzi pe oricare sens. De asemenea, am observat stalpisori gri completand pe cei verzi.

Re: Refacere covor asfaltic PinkyHog

De vreo doua saptamani se scot timid bordurile pe Pache Protopopescu, pe sensul catre Piata Iancului, incepand dispre Piata Iancului.

Re: Refacere covor asfaltic bekxy

În lipsa unui topic "distrugere covor asfaltic", revin cu "noutăţi" de pe şos. Bucureşti-Măgurele. Sper ca următoarea intervenţie din zonă să nu fie a lui Nightwolf.

PS: Cât de cretin să fii să faci aşa ceva pe o stradă cu trafic greu? Pe acolo se aduc inelele pentru M4, între altele (RATB, maxi taxi, cisterne cu combustibil etc.). Să-mi mai bag ceva în domnul rahat general, sau iar se supără pupinii de p-aci??

buc-mag-1.jpg (612.93 KB; downloaded 2078 times)

buc-mag-2.jpg (680.86 KB; downloaded 2088 times)

buc-mag-3.jpg (836.35 KB; downloaded 2078 times)

Re: Refacere covor asfaltic Nightwolf

Bai nu stiu ce sa zic... artera aia e o problema fff serioasa, stiu ca s-a ridicat si la noi problema cu calitatea zonei dar am inteles ca se baga canalizare si gaze (?!?!?) si va mai dura fo` 2-3 ani...

Re: Refacere covor asfaltic telvanni

Pe Lacul Tei inca nu s-au introdus noile sensuri unice. Nu stiu ce mai asteapta.

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 77

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433388 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”