Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)
3267 posts, 1094050 views
📖 Pagination options
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Trenurile CAF
Utilizator anonim
Barele inflorite sunt bune, dar nu pentru calatorii de la noi, care urca 10 si se planteaza in jurul barei, desi au urcat la Pipera si coboara la Tineretului, apoi urc eu care urasc sa ma plantez in dreptul usii daca merg mai mult de doua statii, si dupa se mira ca la coborare le strig citate din atlas zootehnic. La BM avanseaza spre zona centrala ca au de ce sa se tina, iar in dreptul usilor e cat de cat bine.
O serie de interioare puteti vedea la o cautare pe "goagle", marea majoritate a trenurilor nu au bare de genul asta...
https://www.google.com/search?q=subway+...20&bih=955
Barele inflorite sunt bune, dar nu pentru calatorii de la noi, care urca 10 si se planteaza in jurul barei, desi au urcat la Pipera si coboara la Tineretului, apoi urc eu care urasc sa ma plantez in dreptul usii daca merg mai mult de doua statii, si dupa se mira ca la coborare le strig citate din atlas zootehnic. La BM avanseaza spre zona centrala ca au de ce sa se tina, iar in dreptul usilor e cat de cat bine.
O serie de interioare puteti vedea la o cautare pe "goagle", marea majoritate a trenurilor nu au bare de genul asta...
https://www.google.com/search?q=subway+...20&bih=955
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Poate, dar trebuie sa fim sinceri asupra unui lucru: barele centrale lipsa au fost unul dintre motivele principale pentru care BM este blamat inca de cand a intrat in circulatie. Acum le avem si nu ne plac, dar din nou, cand vorbim de BM iar ne plangem ca nu le avem.
Zic doar.
Problema este ca bara din CAF este putin prea inflorita, ocupa spatiu util, daca pot zice asa. Cele 3 bare trebuiau apropiate putin si sa nu aiba acea inclinatie.
Poate, dar trebuie sa fim sinceri asupra unui lucru: barele centrale lipsa au fost unul dintre motivele principale pentru care BM este blamat inca de cand a intrat in circulatie. Acum le avem si nu ne plac, dar din nou, cand vorbim de BM iar ne plangem ca nu le avem.
Problema este ca bara din CAF este putin prea inflorita, ocupa spatiu util, daca pot zice asa. Cele 3 bare trebuiau apropiate putin si sa nu aiba acea inclinatie.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Ceva de genul ar fi fost potrivit.
Ceva de genul ar fi fost potrivit.
rail7.jpg (48.1 KB; downloaded 3058 times)
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
puidemorosan
In ordinea numerelor de pe tricou:
Extrema stanga - UT6
Mijlocasi centrali - UT7 si UT8
Extrema dreapta - UT9
Cand intra pe teren si fundasii, va anunt.
In ordinea numerelor de pe tricou:
Extrema stanga - UT6
Mijlocasi centrali - UT7 si UT8
Extrema dreapta - UT9
Cand intra pe teren si fundasii, va anunt.
20140715_114230.jpg (190.65 KB; downloaded 2850 times)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
In Grivita sunt in diferite stadii de executie pana la UT12. Maine se receptioneaza si UT4. Cei de la CAF lucreaza intens la ele pentru ca sa fie totul in regula.
Se doreste ca pana in noiembrie sa lucreze toate 16.
In Grivita sunt in diferite stadii de executie pana la UT12. Maine se receptioneaza si UT4. Cei de la CAF lucreaza intens la ele pentru ca sa fie totul in regula.
Se doreste ca pana in noiembrie sa lucreze toate 16.
CAF (1).JPG (446.14 KB; downloaded 2783 times)
CAF (2).JPG (555.54 KB; downloaded 2786 times)
-
- Slasher1985
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Optiunea de 8 la contract este valabila in cazul in care se aloca fondurile necesare.
Optiunea de 8 la contract este valabila in cazul in care se aloca fondurile necesare.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Stai asa ca nu inteleg, la Grivita se asambleaza sau se fabrica ? Parerea mea sincera e ca se asambleaza. E totusi o diferenta.
De executat inseamna ca totul se fabrica pe undeva prin tara, dar sincer cred ca uzina CAF ne trimite metroul pe bucatele si noi il asamblam. Daca ma insel, corecteaza-ma.
Utilizator anonim wrote:
In Grivita sunt in diferite stadii de executie pana la UT12.
Stai asa ca nu inteleg, la Grivita se asambleaza sau se fabrica ? Parerea mea sincera e ca se asambleaza. E totusi o diferenta.
De executat inseamna ca totul se fabrica pe undeva prin tara, dar sincer cred ca uzina CAF ne trimite metroul pe bucatele si noi il asamblam. Daca ma insel, corecteaza-ma.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- theoslavic
-
Posted:
-
theoslavic
Astazi, in jurul orei 18:30, in statia Piata Romana, Dunarea a stationat 15 minute, ca apoi sa ne anunte prin statie ca "trenul se retrage din circulatie". Cine stie despre ce a fost vorba?
(Este primul meu post aici, desi urmaresc forumul de cel putin 3 ani. Bine v-am gasit!)
Astazi, in jurul orei 18:30, in statia Piata Romana, Dunarea a stationat 15 minute, ca apoi sa ne anunte prin statie ca "trenul se retrage din circulatie". Cine stie despre ce a fost vorba?
(Este primul meu post aici, desi urmaresc forumul de cel putin 3 ani. Bine v-am gasit!)
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Nu e posibil ca un tren fabricat in 2014 sa sune in halul asta!
Cred ca nici daca-l faceau in Botswana nu se intampla asa ceva!
E vorba, fireste de un CAF. Mai precis trenul "Prut".
Nu e posibil ca un tren fabricat in 2014 sa sune in halul asta!
Cred ca nici daca-l faceau in Botswana nu se intampla asa ceva!
E vorba, fireste de un CAF. Mai precis trenul "Prut".
JAF.rar
JAF.rar (732.63 KB; downloaded 307 times)
- George
-
Posted:
-
George
Mda! Inadmisibil! Este sunetul din capatul ultimului vagon? Sau din tot trenul?
Sper ca Metrorex nu le receptioneaza fara ca toate chestiunile astea sa fie rezolvate!
Mda! Inadmisibil! Este sunetul din capatul ultimului vagon? Sau din tot trenul?
Sper ca Metrorex nu le receptioneaza fara ca toate chestiunile astea sa fie rezolvate!
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Ultimul vagon...
Toate fac asa, dar cel mai rau "Prut"-ul...
Din pacate, au receptionat deja pe primele....
Ultimul vagon...
Toate fac asa, dar cel mai rau "Prut"-ul...
Din pacate, au receptionat deja pe primele....
- George
-
Posted:
-
📖 Pagination options