Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1100452 views

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Dragos Tanase

cos wrote:
La urma urmei este si inertia oamenilor de vina. Acum vreo 4 ani nu mi'a venit sa cred cand am vazut niste oameni intr'o statie din Sibiu, asteptau autobuzul, desi strada pe care se aflau era in reabilitare, la stadiul de piatra sparta (deci, groapa, nici macar nu era un strat de asfalt asternut). Statia era evident plina de afise, iar acolo schimbarile se anunta in media locala in timp util... Sigur, in cazul nostru RATB-ul are o parte foarte mare de vina, dar si oamenii sunt mult prea inerti (alt exemplu: chiar si acum mai puteti vedea oameni asteptand tramvaiul in statia Gheorghe Petrascu - linia 1, prima statie inainte de Muncii, sens spre Obor).

Mda, asa e, ai dreptate... Asta spuneam si eu ieri. Din toti calatorii, doar unul citea afisul de pe stalpul unde era placuta cu liniile afisate. Iar autobuzele treceau pe langa ei, fara sa opreasca, dar nu se panicau foarte tare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului djcristi

Dragos Tanase wrote:
cos wrote:
La urma urmei este si inertia oamenilor de vina. Acum vreo 4 ani nu mi'a venit sa cred cand am vazut niste oameni intr'o statie din Sibiu, asteptau autobuzul, desi strada pe care se aflau era in reabilitare, la stadiul de piatra sparta (deci, groapa, nici macar nu era un strat de asfalt asternut). Statia era evident plina de afise, iar acolo schimbarile se anunta in media locala in timp util... Sigur, in cazul nostru RATB-ul are o parte foarte mare de vina, dar si oamenii sunt mult prea inerti (alt exemplu: chiar si acum mai puteti vedea oameni asteptand tramvaiul in statia Gheorghe Petrascu - linia 1, prima statie inainte de Muncii, sens spre Obor).

Mda, asa e, ai dreptate... Asta spuneam si eu ieri. Din toti calatorii, doar unul citea afisul de pe stalpul unde era placuta cu liniile afisate. Iar autobuzele treceau pe langa ei, fara sa opreasca, dar nu se panicau foarte tare.

asa sunt multi, f comozi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Eu as pune un carton  mareee, mareeeee de tot, statie desfiintata.
In Piata Iancului (inca ) sunt destui cetateni care asteapta tramvaiul spre Obor in statia desfiintata sau care il iau spre Muncii de aiurea. Si  parca are deja un an de cand nu mai circula 1 la Muncii, poate si mai mult.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului truscamihai

Si primul accident, dimineata pe la 6-30 un domn pe un motor care vede pe Vacaresti s-a proptit in gardul si a patruns in zona imprejmuita, nu a mai avut timp sa vireze usor stanga. Nu a patit nimic, s-a ridicat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Dragos Tanase wrote:
Si datele problemei...

P.S. IUNIE 2014? HM! E DEJA IULIE...

E normal sa scrie IUNIE atata timp cat aut. e eliberata in IUNIE ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Dragos Tanase

Nightwolf wrote:
Dragos Tanase wrote:
Si datele problemei...

P.S. IUNIE 2014? HM! E DEJA IULIE...

E normal sa scrie IUNIE atata timp cat aut. e eliberata in IUNIE ...

Aha, ok! Mersi pentru precizare... Banuiam eu, dar suna cam ciudat. Mai bine erau doua rubrici: una cu data obinerii autorizatiei si alta cu data inceperii efective a lucrarilor. Zic si eu, nu dau cu paru'! O zi buna!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Conteaza? Oricum lucrarea se va prelungi pana pe la finalul lui 2016. Noi, cetatenii constinciosi trebuie sa luam marja de eroare de 1 an. :lol:

• MNP
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MNP

Intreb si eu ca unul care trece zilnic prin zona: de ce nu se poate ca dirijarea circulatiei / restrangerea la 3 benzi pe sensul dintre Vacaresti spre Big sa inceapa mai din spate? Eventual chiar de la semaforul de intrare la Sun Plaza. Se creeaza permanent un dop si cred ca ar fi mai putin deranjant si circulatia mai fluenta daca smecherii nu ar mai avea pe unde sa se bage in fata.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

3 benzi ai pe tot Vacarestiul... Nu vrei sa restrangi circulatia eventual direct de la podul MB, sau si mai bine de la Obor?!?  :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Ideea este ca se circula si pe linia de tramvai, (smecherii), deci inca o banda (neoficiala)

• MNP
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MNP

Exact, asta e ideea. Ieri de exemplu am stat la gatuirea aia 10 minute. Daca s-ar intra doar pe 3 benzi imediat dupa semaforul de la Sun Plaza nu ar mai avea smecherii pe unde sa se infiltreze si sa se bage la nesimtire. Iar portiunea aia este de 100-150 metri, nu face decat sa incurce.
Acelasi lucru a fost initial si la pasajul de la Mihai Bravu rampa Vacaresti. Ulterior le-a venit un pic mintea la cap, au lungit balizarea si a fost un pic mai bine.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Timpul trece şi, din ce am văzut, în afară de faptul că au ras refugiul staţiei de tramvai şi şi-au instalat "dormitoarele" şi buzile, altceva nu par să mai fi făcut. 17 luni jumate?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Incepem pariurile ? In cat timp se termina ? Incep eu, oricum nu mai devreme de 10 ani ( 2024 ).

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463975 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”