Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
1252 posts, 425868 views
📖 Pagination options
- bekxy
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
bekxy
Vezi că superi pupineii.
Mai puţin de 2 ani jumate nu durează inutilitatea asta de şanţ dublu.
Vezi că superi pupineii.
Mai puţin de 2 ani jumate nu durează inutilitatea asta de şanţ dublu.
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
Inca nu e momentul sa intram in panica. Vedem in August.
Budy187 wrote:
In ritmul ala de lucru termina la Pastele Ma-sii
Inca nu e momentul sa intram in panica. Vedem in August.
- mihai_atanasiu
-
Posted:
-
mihai_atanasiu
din ultimele poze ale lucrarii parca este un santier arheologic.
din ultimele poze ale lucrarii parca este un santier arheologic.
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Acum 2 zile, la ora 21 se lucra destul de puternic in rond.
Acum 2 zile, la ora 21 se lucra destul de puternic in rond.
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
Nu prea se vad lucrarile, peretii mulati sunt in pamant, se mai vad urmele grinzii de ghidaj pe ici pe colo. In rond se vede aproape perpendicular pe pereti conducta de gaz relocata, cea care a intarziat lucrarile, acum trebuia sa se circule pe rond, va mai dura vreo trei saptamani poate. Sunt doua camine care se mai vad unul in fata statuii si unul in rond in care se lansa carcasa exact in momentul pozei. Probabil va fi mai spectaculos cand se va sapa in golul tehnologic din rond.
Oricum multumim pentru poze, presupun ca ultimile sunt de pe terasa cladirii de birouri nu ?
Nu prea se vad lucrarile, peretii mulati sunt in pamant, se mai vad urmele grinzii de ghidaj pe ici pe colo. In rond se vede aproape perpendicular pe pereti conducta de gaz relocata, cea care a intarziat lucrarile, acum trebuia sa se circule pe rond, va mai dura vreo trei saptamani poate. Sunt doua camine care se mai vad unul in fata statuii si unul in rond in care se lansa carcasa exact in momentul pozei. Probabil va fi mai spectaculos cand se va sapa in golul tehnologic din rond.
Oricum multumim pentru poze, presupun ca ultimile sunt de pe terasa cladirii de birouri nu ?
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Da. Am sa incerc sa fac un update saptamanal daca timpul imi va permite...
chevic wrote:
Da. Am sa incerc sa fac un update saptamanal daca timpul imi va permite...
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Se lucreaza in forta la PM si retele edilitare ... pe partea cu bd. Marasti s-a descoperit un haos de astfel de retele ce trebuiesc relocate .. in centru si pe DN se toarna beton in PM la greu ... am vbit ieri cu cineva p`acolo si mi-a zis ca sapatura abia din august ca se tot incurca in retele necartografiate ...
Se lucreaza in forta la PM si retele edilitare ... pe partea cu bd. Marasti s-a descoperit un haos de astfel de retele ce trebuiesc relocate .. in centru si pe DN se toarna beton in PM la greu ... am vbit ieri cu cineva p`acolo si mi-a zis ca sapatura abia din august ca se tot incurca in retele necartografiate ...
- Bogdan Ciorascu
-
Posted:
-
Bogdan Ciorascu
Au disparut domnisoarele Kelly iar in rond se excaveaza puternic!
Au disparut domnisoarele Kelly iar in rond se excaveaza puternic!
- Tavi
-
Posted:
-
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
Nici vorba. Pe ramura Marasti nici nu s-a inceput. S-au terminat peretii in centru, urmeaza turnarea placii cu golul tehnologic. De fapt nu au disparut s-au mutat pe ramura Kiseleff, in centru erau vizibile acum trebuie sa le distingi printre copaci !
Nici vorba. Pe ramura Marasti nici nu s-a inceput. S-au terminat peretii in centru, urmeaza turnarea placii cu golul tehnologic. De fapt nu au disparut s-au mutat pe ramura Kiseleff, in centru erau vizibile acum trebuie sa le distingi printre copaci !
- Tavi
-
Posted:
-
Tavi
Si dimineata si la pranz cand am trecut pe acolo lucrau la greu in centru la excavatii.
Atentie la Loganul rosu neinscriptionat care sta pe aici: https://www.google.ro/maps/@44.4772963,26.0730425,97m/data=!3m1!1e3.
Dimineata era cu tunul catre Arcul de triumf, la pranz catre Casa Presei
Si dimineata si la pranz cand am trecut pe acolo lucrau la greu in centru la excavatii.
Atentie la Loganul rosu neinscriptionat care sta pe aici: https://www.google.ro/maps/@44.4772963,26.0730425,97m/data=!3m1!1e3.
Dimineata era cu tunul catre Arcul de triumf, la pranz catre Casa Presei
- Tavi
-
Posted:
-
Tavi
Azi dimineata nu mai erau utilaje inalte in rond. Parca se mai vedea un buldozer. Se trece la o noua faza in rond?
Azi dimineata nu mai erau utilaje inalte in rond. Parca se mai vedea un buldozer. Se trece la o noua faza in rond?
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
Se vede si din avion ca a scazut ritmul lucrarilor.
Probabil ca banii de avans s-au papat, iar acum Primaria e cu umerii sus.
Se vede si din avion ca a scazut ritmul lucrarilor.
Probabil ca banii de avans s-au papat, iar acum Primaria e cu umerii sus.
- Bogdan Ciorascu
-
Posted:
-
Bogdan Ciorascu
In rond se asteapta grinzile din teava pentru a inainta cu sapatura sau dupa cum este egalizat terenul cred ca s-ar putea sa ne trezim cu un planseu turnat! Ramane sa vedem maine dimineata ce au facut
Capetele la barete/piloti au fost sparte toate
In rond se asteapta grinzile din teava pentru a inainta cu sapatura sau dupa cum este egalizat terenul cred ca s-ar putea sa ne trezim cu un planseu turnat! Ramane sa vedem maine dimineata ce au facut
Capetele la barete/piloti au fost sparte toate
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)
•
Choose destination