Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)
3267 posts, 1093365 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Trenurile CAF
subway guru
Iar am 'batut-o' pe mama Omida!!!

Puiule, bagati baieti carbuni, kerosen, TNT la livrari, 'pe surse' am vesti f.f. bune privind finantarea!!!...nici nu sperati voi la asa ceva!

Cand le bagati cu calatori???
Sarbatorim 4iulie cu...CAF?...sau asteptam ziua Frantei?

Ati 'receptionat', sau nu?'

Cu ce tren mergem la bairam la ambasada americana???

sau asteptam supeul de la ambasada franceza?
subway guru wrote:
Daca depasesc cu bine cele trei ceasuri rele de la sedinta de marti, s-ar putea sa intre in circulatie doar intr-o saptamana!
Iar am 'batut-o' pe mama Omida!!!
Puiule, bagati baieti carbuni, kerosen, TNT la livrari, 'pe surse' am vesti f.f. bune privind finantarea!!!...nici nu sperati voi la asa ceva!
Cand le bagati cu calatori???
Sarbatorim 4iulie cu...CAF?...sau asteptam ziua Frantei?
Ati 'receptionat', sau nu?'
sau asteptam supeul de la ambasada franceza?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Nu stiu daca te-ai prins, dar Ambasada Americana este pe traseul viitoarei M 6. Nu este de actualitate, Ambasada Americana am ratat-o de data asta.
Mai degraba la Ambasada Franceza ca este in Piata Amzei, care este langa Piata Romana, adica pe M 2.
subway guru wrote:
Nu stiu daca te-ai prins, dar Ambasada Americana este pe traseul viitoarei M 6. Nu este de actualitate, Ambasada Americana am ratat-o de data asta.
Mai degraba la Ambasada Franceza ca este in Piata Amzei, care este langa Piata Romana, adica pe M 2.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nu te-ai prins tu, bairamul de 4iulie se tine de cand lumea si pamantul la resedinta ambasadorului american din Kisseliov, paralel cu M2!

Decat sa ne incontram degeaba, hai mai bine sa asteptam vestea cea buna de la prietenul nostru Puiu...orice sarbatoare e buna ca sa ne plimbam cu CAF-ul, ma faci acum sa consult si calendarul ortodox, si cel catholic si ramadanul turcesc si festivalurile budhiste???
Nu te-ai prins tu, bairamul de 4iulie se tine de cand lumea si pamantul la resedinta ambasadorului american din Kisseliov, paralel cu M2!
Decat sa ne incontram degeaba, hai mai bine sa asteptam vestea cea buna de la prietenul nostru Puiu...orice sarbatoare e buna ca sa ne plimbam cu CAF-ul, ma faci acum sa consult si calendarul ortodox, si cel catholic si ramadanul turcesc si festivalurile budhiste???
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
puidemorosan
Astazi la ora 18 cand am plecat de la depou, comisia Metrorex inca analiza documentatia de insotire a trenului. S-a facut o proba functionala pe trase Berceni-Pipera si retur dupa care s-a facut receptia si inspectia tehnica in hala subterana.
Se pare ca in linii mari totul este ok.
Agrementul feroviar s-a obtinut astazi dimineata la ora 09.00 (am scanat personal documentul).
Maine trebuie sa pregatesc la prima ora 2-3 chestii si cred ca dupa aceea MTX v-a preda trenul catre Alstom.
Din cate am mirosit, se va baga Miercuri dupa o vizita a autoritatilor de nivel maxim (evident Base nu se incadreaza la inalt nivel).
Daca aflu ceva mai la obiect, va anunt.
Saptamana viitoare mai vin 3.
Asa ca este greu pana se deschide robinetul...
Toate cele bune.
Astazi la ora 18 cand am plecat de la depou, comisia Metrorex inca analiza documentatia de insotire a trenului. S-a facut o proba functionala pe trase Berceni-Pipera si retur dupa care s-a facut receptia si inspectia tehnica in hala subterana.
Se pare ca in linii mari totul este ok.
Agrementul feroviar s-a obtinut astazi dimineata la ora 09.00 (am scanat personal documentul).
Maine trebuie sa pregatesc la prima ora 2-3 chestii si cred ca dupa aceea MTX v-a preda trenul catre Alstom.
Din cate am mirosit, se va baga Miercuri dupa o vizita a autoritatilor de nivel maxim (evident Base nu se incadreaza la inalt nivel).
Daca aflu ceva mai la obiect, va anunt.
Saptamana viitoare mai vin 3.
Asa ca este greu pana se deschide robinetul...
Toate cele bune.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ce sarbatoare va fi...va fi!
Nu te baga sa dai tu 'pe surse' cand va avea loc 'paranghelia', lasa-le si autoritontilor ceva semnificativ de anuntat
Bafta si la mii si milioane de kilometri fara incidente!!!

Stirea e ca aveti 'agreement AFER', urmeaza sa ne spui ca aveti si 'receipt'!
sau mai bine zis 'commissioning'...dar e mai greu de tradus in romaneste...
P.S.
Ia la modul f.f.f.f.f serios ce ti-am zis, stii ca guru nu glumeste si nu bluffeaza...cand e vorba de lucruri serioase si de maxima importanta!
Ce sarbatoare va fi...va fi!
Nu te baga sa dai tu 'pe surse' cand va avea loc 'paranghelia', lasa-le si autoritontilor ceva semnificativ de anuntat
Bafta si la mii si milioane de kilometri fara incidente!!!
Stirea e ca aveti 'agreement AFER', urmeaza sa ne spui ca aveti si 'receipt'!
P.S.
Ia la modul f.f.f.f.f serios ce ti-am zis, stii ca guru nu glumeste si nu bluffeaza...cand e vorba de lucruri serioase si de maxima importanta!
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Si pana la urma - ca tot n-am inteles - o sa ne curga transpiratia in noile trenuri CAF da sau ba ? Si o sa avem de ce ne tine in timpul mersului ? Ca in rest nu prea vad nici o deosebire intre BM si CAF, la urma urmei sunt tot trenuri de metrou cu usi, ferestre si se pare tot putine bare de sustinere. Lumini de interior si ceva ventilatoare pe undeva ascunse. A, semnale de alarma au ? Asta ar fi interesat. Si butonase de deschidere a usilor. Si afisaj cu statiile urmatoare pentru alfabetii din tren care le si urmaresc.
Si pana la urma - ca tot n-am inteles - o sa ne curga transpiratia in noile trenuri CAF da sau ba ? Si o sa avem de ce ne tine in timpul mersului ? Ca in rest nu prea vad nici o deosebire intre BM si CAF, la urma urmei sunt tot trenuri de metrou cu usi, ferestre si se pare tot putine bare de sustinere. Lumini de interior si ceva ventilatoare pe undeva ascunse. A, semnale de alarma au ? Asta ar fi interesat. Si butonase de deschidere a usilor. Si afisaj cu statiile urmatoare pentru alfabetii din tren care le si urmaresc.
-
Posted:
-
subway guru
Ca sa-ti curga transpiratia trebuie mai intai sa ai un tren unde sa faci exercitiul asta...
In rest, ai studiat caietul de sarcini, pozele puse pe forum, sau ai pretentia sa-ti facem noi un rezumat!!!

P.S.
Nu bagati in seama harjoneala noastra, e doar adresata prietenului meu @andrei, asa obisnuim noi sa ne tachinam...
Mai vorbim de Sf. Pangratie!
Ca sa-ti curga transpiratia trebuie mai intai sa ai un tren unde sa faci exercitiul asta...
In rest, ai studiat caietul de sarcini, pozele puse pe forum, sau ai pretentia sa-ti facem noi un rezumat!!!
P.S.
Nu bagati in seama harjoneala noastra, e doar adresata prietenului meu @andrei, asa obisnuim noi sa ne tachinam...
Mai vorbim de Sf. Pangratie!
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
AFER...aferim!
Ati dat si 'Banul', ca magarii aia asta asteptau...nu???
Dar cu sculele speciale cum faceti?
Cand e prevazut ca Nea Ilie de la sculerie sa rezolve si problema asta?...
Ca Dl Victor Viorel abia asteapta sa taie 'pamblica'!!!
La instructiuni e suficienta versiunea in limba romana sau e nevoie si de o traducere in limba Dlui Rus???
AFER...aferim!
Ati dat si 'Banul', ca magarii aia asta asteptau...nu???
Dar cu sculele speciale cum faceti?
Cand e prevazut ca Nea Ilie de la sculerie sa rezolve si problema asta?...
Ca Dl Victor Viorel abia asteapta sa taie 'pamblica'!!!
La instructiuni e suficienta versiunea in limba romana sau e nevoie si de o traducere in limba Dlui Rus???
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
puidemorosan
Sculele speciale din lista in editia 0, au fost predate astazi.
Depinde la ce te referi la instructiuni...
Sculele speciale din lista in editia 0, au fost predate astazi.
Depinde la ce te referi la instructiuni...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Bravos CAF!!!
Asteptam taierea 'pamblicii'!!!
Vivat Nea Ilie de la sculerie!!!
Bravos CAF!!!
Asteptam taierea 'pamblicii'!!!
Vivat Nea Ilie de la sculerie!!!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Puiule, de ce taci si nu ne spui ca se 'receptionara'...cu sculele alea cu tot?
Urmeaza taierea 'pamblicilor'!
Puiule, de ce taci si nu ne spui ca se 'receptionara'...cu sculele alea cu tot?
Urmeaza taierea 'pamblicilor'!
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
puidemorosan
Astazi a fost randul trenului 2.
Joi urmeaza 3 si 4.
Sa vedem cum merge.
Astazi a fost randul trenului 2.