Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 400329 views

Go to page:  1  ... 41 42 43 44 45 46 47  ... 143

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului telvanni

radu73 wrote:
Salutare!
Am tot urmarit ce a aparut pe forum, dar nu inteleg un lucru: pe bd. Vasile Milea sensul spre Iuliu Maniu va exista acces doar de pe pasaj, ca am vazut din poze ca panta de coborare ocupa ambele benzi iar spatiu pe langa nu par a fi ...

E o sectiune speciala in care poti vedea proiectul pasajului. O gasesti aici: viewtopic.php?f=26&t=45

Acolo e si o banda cu acces la nivelul terenului.

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

Da acum dupa cum se misca lucrarile pare sa respecte timpul limita pe care il are  :idea: ,a evoluat mult pasajul chiar in ultimele saptamani ,sa sperem ca se vor tine de munca  :lol: ,si asteptam sa se termina cu sectiunea c si sa vedem si noi niste cabluri  ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Intrecere Basarab - Otopeni care pune primu un cablu :lol:.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

cred ca la basarab va aparea primul cablu

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Cel tarziu pe 10 septembrie. In functie de cat de repede se sudeaza luna asta.

• darknight
  • Posted:
  •  

Ma to uit la poza DSC06700.JPG  si nu imi dau seama ,in stanga de tot se vede un tablier unde pare sa nu se fi pus cofraje pentru exactitate are o stinghe de lemn la captul lui, ce este acela? ,cand se va turan acolo? :?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Fratele geaman al podului Grozavesti.
IMG_7584.JPG (185.51 KB; downloaded 1900 times)

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Dr2005

Uau, aşa urât o să arate şi Grozăveştiul în câţiva ani?

• darknight
  • Posted:
  •  

Asta nu cred ca are doar "cativa ani" cred ca are vre-o 25 ,30 daca nu si mai  mult :D ,poate o sa il intretina si ei pe asta de la grozavesti  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului smokeone

Mariane,unde se afla podul acela?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului cristi20

Utilizator anonim wrote:
Fratele geaman al podului Grozavesti.

Da, dar podul de la Grozavesti este usor curbat.
(Poze preluate de pe acest forum)
mod.jpg (58.02 KB; downloaded 1742 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Tavi

Locuitorii din 70 de blocuri, din zona pasajului Basarab, nu vor avea apa calda, de luni, ora 9.00 si pana marti, ora 18.00.
Echipe ale RADET Bucuresti vor efectua lucrari de modernizare a retelei de termoficare din zona pasajului, potrivit Gandul.
RADET Bucuresti anunta ca nu va intrerupe furnizarea apei calde de consum in zonele Grozavesti, Crangasi si Giulesti, cu exceptia celor 70 de blocuri.
Totodata, din cauza lucrarilor desfasurate in retea, sunt posibile scaderi ale parametrilor de livrare a apei calde de consum in zonele mentionate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului telvanni

cristi20 wrote:
Da, dar podul de la Grozavesti este usor curbat.

Acea curbura se numeste contrasageata. La deschideri atat de mari este nevoie de o contrasageata, la podul frate (dar mai jerpelit) fiind deschiderea mult mai mica nu a fost nevoie de contrasageata. In mod natural, sub incarcari un element se incovoaie si apare o sageata (deformare maxima).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Nightwolf

E legat si de lucrarea interminabila de pe Giulesti de la podul Grand ... dupa 2 ani de pauza acum o sapt. i-am vazut muncind destul de sustinut (asta inainte sa plec in concediu). Nu stiu acum in ce stadiu erau dar in noaptea respectiva erau cu macarale si aparate de sudura si munceau destul de sustinut...

Go to page:  1  ... 41 42 43 44 45 46 47  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463831 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”