Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1726877 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii generale: M5 (partea a III a)
subway guru
As vrea sa vad Luminitza macar pentru TBM, ca alelalte sunt secundare...
As vrea sa vad Luminitza macar pentru TBM, ca alelalte sunt secundare...
- Nightwolf
-
Posted:
-
Re: Discutii generale: M5 (partea a III a)
Nightwolf
Este grav daca am ajuns sa facem comparatii intre doua lucrari diametral-opuse ... am crezut ca pe forumul asta am scapat de mentalitatea tipic romaneasca si am scos capu` din mocirla... dar se pare ca nu...
seraph1 wrote:
Am făcut astăzi un tur al șantierului. Nu se mișca nimic, dar nimic, nicăieri. Este jale. În schimb la șantierul Kaufland se muncea din greu, din câte se vede în câteva zile va fi gata la nivel de structura, vor urma doar instalațiile și finisajele. Rușine constructoriilor de la M5! Este cea mai importanta lucrare de infrastructura din București și ei îsi bat joc si de viitorul capitalei și de locuitorii din Drumul Taberei. Rușine!
Este grav daca am ajuns sa facem comparatii intre doua lucrari diametral-opuse ... am crezut ca pe forumul asta am scapat de mentalitatea tipic romaneasca si am scos capu` din mocirla... dar se pare ca nu...
-
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Stiri despre proiect
shoppy
Dupa ultimele noutati Alstom o sa fie spart in bucati si vandut, cu Power si Transportation urmand a fi preluate de guvernul francez, cred ca mai bine sa nu ne dorim Alstom...
Dupa ultimele noutati Alstom o sa fie spart in bucati si vandut, cu Power si Transportation urmand a fi preluate de guvernul francez, cred ca mai bine sa nu ne dorim Alstom...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
=)) (rolling on the floor )
Utilizator anonim wrote:
A fost lansata licitatia de trenuri pentru tot tronsonul.
=)) (rolling on the floor )
-
- Robert24
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Aha, repet, =)) ( rolling on the floor ). Gasiti figurina la mess cel putin. O mai fi si prin alte locuri.
Recunosc ca nu am citit articolul. Cate trenuri ? 51 ? Da ce fac cu atatea ?
Aha, repet, =)) ( rolling on the floor ). Gasiti figurina la mess cel putin. O mai fi si prin alte locuri.
Recunosc ca nu am citit articolul. Cate trenuri ? 51 ? Da ce fac cu atatea ?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Sunt 51 in acord cadru. Ca sa nu faca licitatie in 2016 si 2020 din nou pentru restul de trenuri.
Sunt 51 in acord cadru. Ca sa nu faca licitatie in 2016 si 2020 din nou pentru restul de trenuri.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
OK, dar tot nu inteleg, nu incap 51 de trenuri pe M 5. O fi si pentru M 6 ?
Cate statii sunt pe M 5 ? 25 ? Ca nu stau sa le numar. 51 trenuri inseamna ca ai tren in fiecare statie, pe ambele sensuri. Imposibil.
OK, dar tot nu inteleg, nu incap 51 de trenuri pe M 5. O fi si pentru M 6 ?
Cate statii sunt pe M 5 ? 25 ? Ca nu stau sa le numar. 51 trenuri inseamna ca ai tren in fiecare statie, pe ambele sensuri. Imposibil.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Probabil o parte vor fi trimise si pe M4 ca sa omoram de tot IVA.
Probabil o parte vor fi trimise si pe M4 ca sa omoram de tot IVA.
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
- GGD
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Nu prea am noutati momentan. O sa dau o fuga curand la Valea Ialomitei, in rest totul e cam la fel, tunelele arata la fel, pe la statii au mai aparut pereti interiori. Desi nu sunt activ pe aici, sunt "pe frecventa".
Nu prea am noutati momentan. O sa dau o fuga curand la Valea Ialomitei, in rest totul e cam la fel, tunelele arata la fel, pe la statii au mai aparut pereti interiori. Desi nu sunt activ pe aici, sunt "pe frecventa".
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Se pare ca fondurile astea europene nu sunt un panaceu universal...
Se pare ca fondurile astea europene nu sunt un panaceu universal...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
📖 Pagination options