MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1094434 views

Go to page:  1  ... 57 58 59 60 61 62 63  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF Wadan

Cineva trebuie sa avizeze materialul rulant si elementele de infrastructura ce se pot folosi la noi in tara. CAF e un constructor mare si serios, face trenuri bune, dar conditiile difera de la Spania la Romania, la fel cum o traversa utilizata in Germania nu poate fi utilizata in Romania fara teste si modificarile de rigoare, ori cineva trebuie sa le faca si pe acestea :)
Imi doresc sa vad trenurile CAF in circulatie cat mai repede si sper sa merite toata asteptarea asta :)

Re: Trenurile CAF subway guru

Testele au fost facute si trecute, doar ca au fost facute pe trenul doi si nu pe trenul unu...v-am spus deja si a aveti si confirmarea in posturile anterioare...nu fabulati si nu faceti teoria conspiratiei...e vorba de teste secundare privind sistemele auxiliare, nu e mare scofala sa fie repetate si trecute pe trenul unu, asa cum cere AFER!
Trenul e bun si face toate paralele...ce vor trebui sa fie platite pe ele...

Re: Trenurile CAF puidemorosan

Astazi, simulare de repunere pe sine dupa deraiere cu Dunarea in dep. Berceni.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF Utilizator anonim

Eu v-am zis de mult ca se mai lungeste treaba, fie din cauza AFER fie din cauza altor probleme de organizare.

Noile metrouri ar putea intra în circulaţie peste două săptămâni. Cât a costat retuşarea peroanelor din subteran şi de ce a întârziat inaugurarea trenurilor

„Nu am primit agrementul. Marţi avem, din nou, o şedinţă comună. De fapt, CAF-ul acreditează trenurile şi ne-ar da o autorizaţie pe trei luni ca să poată să vină ei să facă probe. Am înţeles că trebuiau făcute toate probele pe primul tren, cu toate că AFER-ul a participat la probe pe trenul 1 şi 2, acum au spus că mai e nevoie de nişte probe, nişte studii de zgomot. În perioada asta de trei luni, provizorie, am înţeles că trebuie să vină şi o echipă din Spania care face o analiză“, a precizat, pentru „Adevărul“, directorul societăţii care administrează metroul în Capitală."

http://adevarul.ro/news/bucuresti/noile...index.html

Daca depasesc cu bine cele trei ceasuri rele de la sedinta de marti, s-ar putea sa intre in circulatie doar intr-o saptamana!
;)

Re: Trenurile CAF Cristy

Primele patru noi trenuri de metrou CAF intră în circulaţie cu călători în două săptămâni

Primele patru trenuri de metrou produse de spaniolii de la CAF vor intra în circulaţie cu călători în prima parte a lunii iulie, potrivit Metrorex. "Trenul de metrou BM3 CAF nr. 1 „Dunărea" a finalizat cu succes probele de anduranţă în exploatare în data de 12.06.2014, având efectuat un parcurs de 20.010 km. După finalizarea testului de anduranţă la trenul BM3 CAF nr. 1, următorul pas până la punerea în funcţiune cu călători, este emiterea de către Autoritatea Feroviară Română (AFER) a Agrementului Tehnic Feroviar pentru acest tip de tren. Obţinerea Agrementului Tehnic Feroviar este în sarcina CAF. În funcţie de eliberarea acestui document va putea avea loc recepţia la punerea în funcţiune a trenului BM3 nr. 1 de către Metrorex şi ulterior intrarea în circulaţie cu călători. În prezent sunt finalizate şi testele de anduranţă de serie de câte 2.000 km şi la trenurile BM3 nr. 2, 3 şi 4. Astfel, sunt create premisele ca primele patru trenuri să fie puse în circulaţie cu călători în prima parte a lunii iulie 2014. Restul de trenuri BM3, până la trenul BM3 nr. 16 vor fi puse în circulaţie cu călători până cel mai târziu la sfârşitul anului 2014. Precizăm că punerea în funcţie este condiţionată de obţinerea Agrementului Tehnic Feroviar. Societatea noastră a pus la dispoziţie întreaga capacitate de exploatare, garare, personal ingineresc şi de exploatare pentru a îndeplini cerinţele CAF referitoare la punerea în funcţiune, testare, efectuare a testelor de anduranţă şi alte lucrări de amenajări specifice, în vederea recepţionării trenurilor în cel mai scurt timp de la sosirea la Metrorex", anunţă reprezentanţii companiei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

La jumătatea lunii iunie a fost adus la Metrorex cel de al 8–lea tren produs de CAF, botezat Argeş. "Acesta urmează să finalizeze testele de serie statice şi să efectueze testele de serie dinamice. Abia apoi se va efectua proba de anduranţă de serie (2.000 km), urmând recepţia la punerea în funcţiune de către Metrorex. Trenul BM3 nr. 8 va efectua anduranţa şi recepţia la punerea în funcţie după finalizarea acestor acţiuni la trenurile anterioare", au precizat reprezentanţii Metrorex, pentru B365.ro.

Întrebaţi de reporterii B365.ro dacă vor fi achiziţionate de la CAF alte 8 trenuri de metrou, pe lângă cele 16 achiziţionate deja - această posibilitate fiind prevăzută şi în contractul iniţial - reprezentanţii companiei au precizat că "Metrorex intenţionează să achiziţioneze cele 8 trenuri noi de metrou atunci când vor fi îndeplinite condiţiile privind asigurarea surselor de finanţare a achiziţiei".

- See more at: http://www.b365.ro/primele-patru-noi-tr...hZ1kG.dpuf

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Si care e stirea ???

subway guru wrote:
Din ce 'presimt' eu, vor intra toate patru odata, la pachet, in circulatie cu calatori!
8-)

Am fost mai tare ca mama Omida!
8-)
Asta e stirea!
:) :) :)

Budy187 wrote:
Bataie de joc marca inregistrata pe la noi.

E patentat AFER...la probele facute pe trenul2 in loc de trenul1 a participat si AFER...
In mod normal, daca nu erau de acord cu efectuarea lor pe trenul2 ar fi trebuit sa refuze participarea la niste 'probe nevalabile'...
Cum ai zis...magarie!...si tzeapa in bataie de joc...si le-au mai luat si banii degeaba...si pierdere de timp aiurea...
In rest, mutarile in plic le-am dat deja...

Inca un pic de rabdare. Mult a fost, foarte putin a mai ramas.

Cand ne dai bunavestire ca ati luat 'tzidula'?...ca restul stim si noi!

Sper ca astazi...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

O noua amanare ?  :oops:

Tren omologat. Astazi receptie MTRX.

Go to page:  1  ... 57 58 59 60 61 62 63  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”