MetrouȘtiri, noutăți și discuții despre metrou

Topic: Discuții diverse despre Metrorex

5562 posts, 1204619 views

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58  ... 398

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex sab

Cam de 2 saptamani au fost indepartate o parte din enervantele reclame din pasajul de corespondenta de la Unirii. Mai exact cele din zona scarilor. Pana aici, nimic rau, ba as spune ca este foarte bine. Insa cine curata jegul de pe pereti, care s-a acumulat in spatele reclamelor ????.

P.S. Desi nu este o problema capitala, judecati si voi cam ce respiram... :(
pasaj Unirii.jpg (56.93 KB; downloaded 2369 times)

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex Utilizator anonim 2

Toata negreala aia cred ca se datoreaza faptului ca nu se spala niciodata tunelele. Ce pretentii sa mai avem daca ei nu curata nici pe jos. Ati vazut, de cind cu incurcaturile cu firma de curatenie, sint numai urme lipicioase pe jos. In afara de asta, la Unirii 2 am vazut sub un cos de linga McDonalds un strat negru de jeg, probabil ani de zile de seu uscat. La Unirii 1, intre cele doua coloane gemene de la mijlocul peronului e o voma uscata...Am facut greseala sa ma uit pe acolo, pe sub musamaua publicitara  :roll:

Re: Discutii diverse despre Metrorex ByOnu

Exista o problema foarte grava cu salubrizarea metroului. O putem numi clar o criza. De cateva saptamani vad foarte multe (FOARTE MULTE) gunoaie pe sine. Ce sa mai ceri cand peroanele arata in ultimul hal. Cafelele sau sucurile varsate devin pete negre lipicioase. Nu se matura, nu se spala pe jos, nu se curata peretii, nu se duce gunoiul, execrabil!

Re: Stiri ByOnu

Se construieşte acces nou la una din cele mai aglomerate staţii de metrou din Bucureşti

Cristy wrote:
Astfel de staţii având un singur acces mai sunt la Berceni, staţia Dimitrie Leonida, staţia Pantelimon, staţia Pipera şi staţia Aurel Vlaicu.

Cele mai proaste exemple.

Re: Stiri andrei11

Costin Georgian, ultima de pe lista, cu bunavointa dvs.
Republica, un acces blocat.

Re: Stiri misterr

Și pe mine la Apărătorii Patriei m-ai uitat? N-a zis Piedone că a descoperit un acces secret care va da direct în piață? Eu nu-l văd încă...

Re: Stiri andrei11

Păi tu singur ai dat solutia, eacces secret.  :lol:

Despre automatele din statii andrei11

Care sunt [bip] ( animal de tractiune ) din conducerea Metrorex, Metroul, Enel, Romtelecom,CN Cernavoda, etc, care aproba infiintarea automatelor de cartele fara posibilitatea de a da rest ? OK, si asa la o adica - suntem in sec XXI si nu in sec XIX, probabil ca alea dadeau rest, dar e demodat, dar de ce nu se infiinteaza - de exemplu - cartele cu 5 calatorii care sa coste 10 lei ? Ce, te doare capatana sa scoti cartele de 5 ? Mai degraba gasesti in buzunar o bacnota de 10 lei decat 4 de un leu.
Este clar, astia de la Metrorex,  Metroul, Enel, Romtelecom,CN Cernavoda, etc, calatoresc cu metroul cat calatoresc eu cu vaporul.
Si probabil s-au dat iar zeci de milioane de EURO pentru studii de fezabilitate, proiecte de amplasament, etc, etc.
Bataie de joc, stimati tovarasi de la  Metrorex,  Metroul, Enel, Romtelecom,CN Cernavoda, etc,
Sau ma obligati sa am GAP, pardon, Card la mine ? Ca mi-am amintit acum de GAP, da, GAP - ul e problema primordiala, esentiala  la metrou, dar automatele evident nu. De fapt problemele se despart in doua :
- Unica problema esentiala e GAP - ul.
- Restul la  :twisted: , merge si asa.
Amin  :popa:  
AMÍN interj., s. n. 1. Interj. (În texte religioase sau în practica Bisericii creștine, folosit ca formulă de încheiere a rugăciunilor) Adevărat ! așa să fie ! ♦ Fam. Adio ! s-a terminat ! 2. S. n. (Pop.; în expr.) Cât(u-i) aminul sau până (ori nici) la amin = niciodată, nicidecum. — Din sl. aminŭ.
PS 1 :  Asta cu amin am dat explicatii ca sa nu mai apara interpretari eronate cum au aparut la Cei saraci cu duhul.
PS 2 :L-am pacalit pe automatu' de la Bazilescu ( expresie de cartier Giulesti )  odata, mai de mult, aveam o bacnota de 10 lei lipita care mi-o refuza toata lumea,automatu'  lu' Bazilescu ( expresie de cartier Giulesti ) a acceptat. Asta suna a autodenunt cumva ?
Si ca sa nu fie ceata, am luat o cartela de 10, am dat 10 + 5 lei. Îi aveam pregatiti, ca stiam de automat si de bacnota mea defecta, si cand am fost pe langa Bazilescu, pac, am dat lovitura. Deh, daca ma duceam la casiera se lasa cu refuz.Oricum aia ( casiera ) e o specie de fiinta care vorbeste incontinuu la telefon. Nu se gaseste nimeni sa le dea o prima de efort/stress ?

Re: Despre automatele din statii misterr

Automatele de cartele funcționează direct cu card bancar, nu e nevoie să dea rest.

Re: Stiri misterr

Oricum era aiurea, putea fi amenajat doar pentru sensul spre Centru (P-ța Unirii). Pe mine mă interesa tocmai cînd vin de la serviciu după-masa, să ies direct în piață, să-mi iau două roșii și un castravete...

Re: Discutii diverse despre Metrorex andrei11

Da stiu, dar de exemplu eu nu am asa ceva. Nu mai am voie sa folosesc metroul ?

Re: Discutii diverse despre Metrorex misterr

Ba ai, dar va fi din ce în ce mai greu. Se tinde spre renunțarea la banii fizici și trecerea la banii electronici.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse despre Metrorex sab

Bineinteles ca este o aberatie sa pui in functiune automate care nu dau rest. Pana si cele de cafea/sucuri/sandwich-uri dau rest. Insa de ce sa nu mai castige Metrorex cativa bani pe degeaba ?  Stim care este nivelul de salarizare, nu ? :twisted:
Bineinteles ca suntem in sec XXI si exista automate de bilete si la Viena (ca tot se da Viena drept exemplu ori de nenumarate ori) . Si, bineinteles, ca intr-o tara civilizata (nu este cazul  Romaniei), ele dau rest. Si lor, tot pentru ca sunt o tara civilizata si au simtul cheltuirii banului (iar o calatorie acolo este 2.10 eur...), nu "le cad galoanele" sa circule si cu trenuri vechi.
Si, ca sa inchei, bineinteles ca este o aberatie sa nu poti cumpara cartele  in anumite intervale in care circula metroul. Si bineinteles ca acolo unde nu poti cumpara cartele nu exista nici automat .Numai in Romania se poate intampla asa ceva.

Re: Discutii diverse despre Metrorex florin

Eu sunt curios ce se întâmplă cu banii în plus din bancomat, cum apar în contabilitate? Sau îi bagă cineva în buzunar?

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58  ... 398

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Știri, noutăți și discuții despre metrou  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433420 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”