Topic: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului
3301 posts, 523057 views
📖 Pagination options
- andreeaximena
-
Posted:
-
- satanistu
-
Posted:
-
- Budy187
-
Posted:
-
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si proiectului
Budy187
Ce procentaje avem la PM pentru ambele statii ?
Ce procentaje avem la PM pentru ambele statii ?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ce procente avem la finantare pe ambele statii???
Poate-i intrebi pe amicii tai de la Astaldi inainte de a pune alte intrebari, mai mult sau mai putin 'naive'!
Ce procente avem la finantare pe ambele statii???
Poate-i intrebi pe amicii tai de la Astaldi inainte de a pune alte intrebari, mai mult sau mai putin 'naive'!
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Nu e deloc intrebare naiva, daca esti suaprat sau stresat mai bine dai o tura printr-un parc decat sa scri pe forum.
Nu e deloc intrebare naiva, daca esti suaprat sau stresat mai bine dai o tura printr-un parc decat sa scri pe forum.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Inainte de orice, incearca sa raspunzi la intrebarea mea, dupe...mai discutam si vedem cine e stressat...
Ori, cine dintre noi e naiv, ori fericit, dar sarac cu duhul...
Plimbarea prin parc, cum n-ajuta, asa nu strica!
Jogging fructuos!
Daca vrei sa fi advocat al poporului, pune intrebarile pertinente, nu colaterale...
Inainte de orice, incearca sa raspunzi la intrebarea mea, dupe...mai discutam si vedem cine e stressat...
Ori, cine dintre noi e naiv, ori fericit, dar sarac cu duhul...
Plimbarea prin parc, cum n-ajuta, asa nu strica!
Jogging fructuos!
Daca vrei sa fi advocat al poporului, pune intrebarile pertinente, nu colaterale...
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Hopa, vezi ca aici intri pe teritoriul meu,
Cei saraci cu duhul inseamna cei smeriti, adica nu cei mândri. N-are nici in clin nici in maneca cu cei care n-au toti boii acasa sau cu cei care sunt stresati.
Vad ca ai scris in continuare, dupa ce am postat eu.
Intrebare pertinenta :
Autoritatatile s-au apucat de 2 lucruri deodata, de M 5 ( racord ) si de depoul lui M 6, inclusiv cu legatura acestuia cu reteaua.
Asa-i ca se aplica zicala cu cei 2 iepuri si cu vanatorul care nu impusca pe niciunul ( Semnul de intrebare l-ai sesizat ).
Vad ca ai scris in continuare, dupa ce am postat eu.
Intrebare pertinenta :
Autoritatatile s-au apucat de 2 lucruri deodata, de M 5 ( racord ) si de depoul lui M 6, inclusiv cu legatura acestuia cu reteaua.
Asa-i ca se aplica zicala cu cei 2 iepuri si cu vanatorul care nu impusca pe niciunul ( Semnul de intrebare l-ai sesizat ).
Posted:
-
subway guru
Ete, vax!
Cei saraci cu duhul sunt fericiti si a lor e imparatia cerurilor pentru ca habar nu au pe ce lume traiesc!
Sa nu indraznesti sa ma contrazici!
Ete, vax!
Cei saraci cu duhul sunt fericiti si a lor e imparatia cerurilor pentru ca habar nu au pe ce lume traiesc!
Sa nu indraznesti sa ma contrazici!
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Privind proiectele de metrou sunt chiar trei ori patru 'iepuri' de impuscat...
Privind proiectele de metrou sunt chiar trei ori patru 'iepuri' de impuscat...
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ete vax,
Ti-am spus ca aici esti pe teritoriul meu, te contrazic.
Vrei argumente ? La club.
Ete vax,
Ti-am spus ca aici esti pe teritoriul meu, te contrazic.
Vrei argumente ? La club.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Vai, saracii de ei, lucreaza pe banii lor, cata dreptate poti sa ai, poate sa dureze groapa din mijlocul bulevardului si 100 de ani ca nu are nimeni dreptul sa zica nici pas, in afara de bogdaproste, ca doar ne fac pomana, si nici nu are firma bani sa le dea salariile la timp, hai sa ne intalnim maine la coltul santierului, tu cu un cascaval si eu cu un salam, sa le dam muncitorilor prin gard sa aiba si ei ce sa manance ca au copii mici la scoala, iar lu sefu de santier sa ii spalam masina, ca daca nu era el om de omenie nu se mai baga nici un metrau.
Vai, saracii de ei, lucreaza pe banii lor, cata dreptate poti sa ai, poate sa dureze groapa din mijlocul bulevardului si 100 de ani ca nu are nimeni dreptul sa zica nici pas, in afara de bogdaproste, ca doar ne fac pomana, si nici nu are firma bani sa le dea salariile la timp, hai sa ne intalnim maine la coltul santierului, tu cu un cascaval si eu cu un salam, sa le dam muncitorilor prin gard sa aiba si ei ce sa manance ca au copii mici la scoala, iar lu sefu de santier sa ii spalam masina, ca daca nu era el om de omenie nu se mai baga nici un metrau.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Intrebare pertinenta
Cand e gata depoul lui M 6 si racordul cu reteaua existenta ?
Intrebare simpla cu subiect si predicat.
Raspuns :
Luna :
Anul :
Subway, hai ca e simplu, nu ne mai complicam cu nemurirea sufletului.
Aceeasi intrebare si pentru racordul lui M 5.
Cand e gata ?
Luna :
Anul :
Asta ca sa nu ne mai acuzi de vorbaraie aiurea.
tu cu un cascaval si eu cu un salam
Imposibil, ca e post, lasa ca fac eu pomana cu o mancare de fasole si pilaf bulgaresc, + o palinca originala de Maramures, garantata. Merge si palinca, ca la cat se lucreaza, nu e nici un pericol.
Intrebare pertinenta
Cand e gata depoul lui M 6 si racordul cu reteaua existenta ?
Intrebare simpla cu subiect si predicat.
Raspuns :
Luna :
Anul :
Subway, hai ca e simplu, nu ne mai complicam cu nemurirea sufletului.
Aceeasi intrebare si pentru racordul lui M 5.
Cand e gata ?
Luna :
Anul :
Asta ca sa nu ne mai acuzi de vorbaraie aiurea.
tu cu un cascaval si eu cu un salam
Imposibil, ca e post, lasa ca fac eu pomana cu o mancare de fasole si pilaf bulgaresc, + o palinca originala de Maramures, garantata. Merge si palinca, ca la cat se lucreaza, nu e nici un pericol.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
E gata cand e finantarea asigurata!
Ce pot eu sa va spun e ca se fac eforturi supraomenesti la nivel guvernamental pentru a fi finantata din fonduri europene...UE nix, M4 nix...
Restul intrebarilor=garbage!
E gata cand e finantarea asigurata!
Ce pot eu sa va spun e ca se fac eforturi supraomenesti la nivel guvernamental pentru a fi finantata din fonduri europene...UE nix, M4 nix...
Restul intrebarilor=garbage!
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@shoppy
Niciun antreprenor nu face investitii publice pe banii lui!...ce Doamne Iarta-ma zici tu acolo?...
@shoppy
Niciun antreprenor nu face investitii publice pe banii lui!...ce Doamne Iarta-ma zici tu acolo?...
📖 Pagination options