Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)
6215 posts, 1813543 views
📖 Pagination options
-
- Sava_6115-6315
-
Posted:
-
Re: Stiri, noutati, perspective
Sava_6115-6315
In momentul de fata, turul 5 din 44 se retrage pe la ora 8:00. L-am zarit in ultima saptamana cu placuta de retragere. Dupa amiaza nu stiu cand revine. Oricum bataie de joc cu linia asta. Calatori sunt destui, dar timpii de parcurs si de asteptare sunt in continuare execrabili
Am fost nevoit sa folosesc linia 44 in ultima saptamana si am avut dimineti (in jur de 7:00) in care am asteptat si 25 de minute!
In momentul de fata, turul 5 din 44 se retrage pe la ora 8:00. L-am zarit in ultima saptamana cu placuta de retragere. Dupa amiaza nu stiu cand revine. Oricum bataie de joc cu linia asta. Calatori sunt destui, dar timpii de parcurs si de asteptare sunt in continuare execrabili
- crocodil
-
Posted:
-
crocodil
Turul care se retrage este 3 si are a doua iesire la 13.30 cu acces in 16 feb la ora 14.25 ! Teoretic retragerea o are mai tarziu de ora 8 dar din lipsa de vagoane tot ce e tur mic intra la max ora 9 in depou pt. RT sau RT2! (revizii tehnice)
Sava_6115-6315 wrote:
In momentul de fata, turul 5 din 44 se retrage pe la ora 8:00. L-am zarit in ultima saptamana cu placuta de retragere. Dupa amiaza nu stiu cand revine. Oricum bataie de joc cu linia asta. Calatori sunt destui, dar timpii de parcurs si de asteptare sunt in continuare execrabiliAm fost nevoit sa folosesc linia 44 in ultima saptamana si am avut dimineti (in jur de 7:00) in care am asteptat si 25 de minute!
Turul care se retrage este 3 si are a doua iesire la 13.30 cu acces in 16 feb la ora 14.25 ! Teoretic retragerea o are mai tarziu de ora 8 dar din lipsa de vagoane tot ce e tur mic intra la max ora 9 in depou pt. RT sau RT2! (revizii tehnice)
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Saracele LF, le baga pe sina praf de pe Lizeanu-Reinvieri-Z. Mosi.
Robert24 wrote:
În acest weekend, liniile de tramvai 1 şi 46 vor avea trasee modificate
http://www.ratb.ro
În vederea efectuării unor lucrări la calea de rulare în intersecţia Şos. Ştefan cel Mare/Şos. Mihai Bravu/Cal. Moşilor/Şos. Colentina (Bucur Obor), în zilele de 14.06. şi 15.06.2014, liniile 1 şi 46 vor avea pe trasee modificate, astfel:
Linia 1 va funcţiona pe un traseu modificat în ambele sensuri de la intersecţia Şos. Mihai Bravu/Bd. Ferdinand pe Bd. Ferdinand, Şos. Pantelimon, Str. Ziduri Moşi, Şos. Colentina, Str. Turmelor, Str. Reînvierii, Str. Lizeanu, Şos. Ştefan cel Mare, apoi pe traseul actual.
Linia 46 va funcţiona pe un traseu modificat în ambele sensuride la intersecţia Şos. Pantelimon/Bd. Ferdinand pe Şos. Pantelimon, Str. Ziduri Moşi, Şos. Colentina, Str. Turmelor, Str. Reînvierii, Str. Lizeanu, Şos. Ştefan cel Mare, apoi pe traseul actual.
Tramvaiele liniilor 1 şi 46 vor efectua opriri şi în staţia nou înfiinţată pe Str. Lizeanu, înainte de intersecţia cu Şos. Ştefan cel Mare, sens Pasaj Victoria şi vor purta inscripţia: ,,Circulă prin Ziduri Moşi-Lizeanu”.
Saracele LF, le baga pe sina praf de pe Lizeanu-Reinvieri-Z. Mosi.
-
- Victor92
-
Posted:
-
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB
Victor92
Cam asa arata situatia la ora 17:45 in intersectia de la Tricodava dupa ploaia care a durat 30 de minute in cartier. Rezultatul: semafoarele au "cedat".
Linii afectate: toate cele care tranziteaza zona. Situatia s-a rezolvat cu ajutorul unor oameni care s-au dat jos din masini si cu cel al unor pietoni care au inceput sa dirijeze intersectia...politia dormea la ora respectiva probabil...
Cam asa arata situatia la ora 17:45 in intersectia de la Tricodava dupa ploaia care a durat 30 de minute in cartier. Rezultatul: semafoarele au "cedat".
Linii afectate: toate cele care tranziteaza zona. Situatia s-a rezolvat cu ajutorul unor oameni care s-au dat jos din masini si cu cel al unor pietoni care au inceput sa dirijeze intersectia...politia dormea la ora respectiva probabil...
DSC_1241.JPG (248.44 KB; downloaded 3258 times)
DSC_1242.JPG (199.96 KB; downloaded 3257 times)
DSC_1243.JPG (254.32 KB; downloaded 3258 times)
DSC_1244.JPG (229.08 KB; downloaded 3260 times)
- truscamihai
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
- iliutu
-
Posted:
-
iliutu
Sa stii ca nu e chiar asa de rea linia de acolo. E mai buna dacat multe alte linii pe unde circula.
Sa stii ca nu e chiar asa de rea linia de acolo. E mai buna dacat multe alte linii pe unde circula.
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Am trecut astazi pe la ora 14:00 si nu era nicio echipa de la RATB Interventii la intersectia de la Bucur Obor. In schimb, statiile erau pline de calatori care asteptatu 1/46 ...
Robert24 wrote:
În acest weekend, liniile de tramvai 1 şi 46 vor avea trasee modificate
...
Am trecut astazi pe la ora 14:00 si nu era nicio echipa de la RATB Interventii la intersectia de la Bucur Obor. In schimb, statiile erau pline de calatori care asteptatu 1/46 ...
- crocodil
-
Posted:
-
crocodil
Azi se lucreaza intens la decuplarea tatrelor! De maine in toate liniile deservite de dep. Militari vor circula doar vagoane solo... in 44 raman 3 ture si in linia 8 vor fi 4ture!
Azi se lucreaza intens la decuplarea tatrelor! De maine in toate liniile deservite de dep. Militari vor circula doar vagoane solo... in 44 raman 3 ture si in linia 8 vor fi 4ture!
- TudorSt
-
Posted:
-
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Pe bune!!
De multe ori cuplurile de pe 25 sunt full la orele de varf. Poate pe 8 merg solo dar pe 25 o sa fie jale, asta in conditiile in care si linia 7 are un interval jenant .
Pe bune!!
- crocodil
-
Posted:
-
crocodil
Vor fi scoase 2ture din 11si din 7 si introduse in 25! In total 19 vag solo si 5 de la dep. Giurgiu...
Vor fi scoase 2ture din 11si din 7 si introduse in 25! In total 19 vag solo si 5 de la dep. Giurgiu...
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Au ceva V3Auri care stau in urma reducerii. Puteau sa aduca 10 la Militari pentru 25.
Au ceva V3Auri care stau in urma reducerii. Puteau sa aduca 10 la Militari pentru 25.
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Deci e oficial ,linia 7 devine o linie fantoma. Cumva Alexandria mai suplimenteaza in 8 si 11 ?
Deci e oficial ,linia 7 devine o linie fantoma. Cumva Alexandria mai suplimenteaza in 8 si 11 ?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov
•
Choose destination