Topic: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei
1767 posts, 595144 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei
andrei11
Si pana la urma unde a fost buba la aceasta statie si cand se preconizeaza sa fie gata la rosu ? Anul asta, sau poate la anul, sau poate peste cinci ani ? Ca acum totul e posibil.
Si pana la urma unde a fost buba la aceasta statie si cand se preconizeaza sa fie gata la rosu ? Anul asta, sau poate la anul, sau poate peste cinci ani ? Ca acum totul e posibil.
- seraph1
-
Posted:
-
seraph1
Buba este corupția. Stația nu se mai face.
Buba este corupția. Stația nu se mai face.
- dorel
-
Posted:
-
dorel
Cat de curand se va incepe si aici munca asidua specifica ASTALDI. Deocamdata, pana trec cartitele, nu pot fatai pe santier utilaje grele.
Cat de curand se va incepe si aici munca asidua specifica ASTALDI. Deocamdata, pana trec cartitele, nu pot fatai pe santier utilaje grele.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ba se va face, ca importanta e nr.2 dupa Eroilor...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
M-a prins ploaia pe langa parc, asa ca am avut timp sa gandesc.
1) Nu va mai agitati, vad ca a aparut un hobanat in parc. De aia s-au oprit lucrarile la metrou.
2) Pe
importanta nr 2 dupa Erorilor.
Cui foloseste statia ca e importanta nr 2 ?
E o tampenie "intermodalul cu 41" acolo - in faza actuala, pentru că :
Daca sunt la Universitate si vreu sa ajung la Tricodava :
Variantailogică
Mă vâr in M 2 la Universitate
O iau pe culoaru' lu' peste prajit de la Unirii si ma sui in M1/3
Mă dau jos la Eroilor si o iau pe alt culoar tot la Eroilor M 5.
Mă extrag din metrou la Parc.
Il iau pe 41până la Tricodava.
Varianta logica
De la Unirii il iau pe M 1 pana-n Crangasi.
Din Crangasi il iau pe 41 pana la Tricodava.
Aha, M 5 pana la Universitate,
E pentru alta generatie, domnilor, atunci o fi bun si intermodalul de la Parc.
Va reamintesc ca si statia Crangasi are 3 linii, risipa de materiale si manopera.
Cand o ajunge Varvara la Universitate se vor fi schimbat de mult prioritatile, si o sa vedeti ca nu va mai fi nevoie de statia Parc.
Ramintesc, ca e bine sa repet, si statia Crangasi are 3 linii de aiurea.
Pe langa faptul ca in Pantelimon se vor schimba si liniile de tramvai pana atunci in totalitate.
Chiar asa, la ce o mai fi nevoie de metrou in Pantelimon daca avem tramvai modernizat ?
Blablabla, blablabla.
A, uitasem, tichia de margaritar,
M 6 pana la Otopeni,

Si uitasem sa va spun, in santierul de la Parc nu mai e nici un utilaj, erau vreo 3 muncitori la statia trafo, parca asa îi spune, nu ?
Si ca sa vezi, cele 2 statii de importanta strategica in economiaracordului M 5, pentru ca trebuie amintit in permanenta ca ce se face acume un racord, nu o magistrala, sunt unicele statii de care nici nu s-au apucat. A, mai e una, Raul Doamnei, dar pe cine mai intereseaza ?
Nu inteleg urmatoarele :
De ce s-a blocat accesul in parcul Eoilor de vreo 2 ani ? ( in zona statiei de pe M 5 ).
De ce e deviata circulatia la Moghioros ?
De ce s-a inchis str Raul Doamnei tot de vreo 2 ani de zile ?
Blablabla, blablabla.
2) Pe
Cui foloseste statia ca e importanta nr 2 ?
E o tampenie "intermodalul cu 41" acolo - in faza actuala, pentru că :
Daca sunt la Universitate si vreu sa ajung la Tricodava :
Variantailogică
Mă vâr in M 2 la Universitate
O iau pe culoaru' lu' peste prajit de la Unirii si ma sui in M1/3
Mă dau jos la Eroilor si o iau pe alt culoar tot la Eroilor M 5.
Mă extrag din metrou la Parc.
Il iau pe 41până la Tricodava.
Varianta logica
De la Unirii il iau pe M 1 pana-n Crangasi.
Din Crangasi il iau pe 41 pana la Tricodava.
Aha, M 5 pana la Universitate,
E pentru alta generatie, domnilor, atunci o fi bun si intermodalul de la Parc.
Va reamintesc ca si statia Crangasi are 3 linii, risipa de materiale si manopera.
Cand o ajunge Varvara la Universitate se vor fi schimbat de mult prioritatile, si o sa vedeti ca nu va mai fi nevoie de statia Parc.
Ramintesc, ca e bine sa repet, si statia Crangasi are 3 linii de aiurea.
Pe langa faptul ca in Pantelimon se vor schimba si liniile de tramvai pana atunci in totalitate.
Chiar asa, la ce o mai fi nevoie de metrou in Pantelimon daca avem tramvai modernizat ?
Blablabla, blablabla.
A, uitasem, tichia de margaritar,
M 6 pana la Otopeni,
Si uitasem sa va spun, in santierul de la Parc nu mai e nici un utilaj, erau vreo 3 muncitori la statia trafo, parca asa îi spune, nu ?
subway guru wrote:
Si ca sa vezi, cele 2 statii de importanta strategica in economiaracordului M 5, pentru ca trebuie amintit in permanenta ca ce se face acume un racord, nu o magistrala, sunt unicele statii de care nici nu s-au apucat. A, mai e una, Raul Doamnei, dar pe cine mai intereseaza ?
Nu inteleg urmatoarele :
De ce s-a blocat accesul in parcul Eoilor de vreo 2 ani ? ( in zona statiei de pe M 5 ).
De ce e deviata circulatia la Moghioros ?
De ce s-a inchis str Raul Doamnei tot de vreo 2 ani de zile ?
Blablabla, blablabla.
-
Posted:
-
subway guru
Bla, bla, bla...dupa logica ta era mai bine cu tramvaiul tras de cai...puah!
Judeci 41 cu legatura la Crangasi si nu vezi ca statia de metrou a fost construita 'cu viziune de viitor'???
Dar daca 41 va avea trei legaturi la metrou, cum ar fi?
Hai ca vorbim discutii ca sa ne dam interesanti si sa ne aflam in treaba, Gica Contra stie oricine, nu e mare filosofie, e doar...prostie!

Chiar nu poti vedea padurea din cauza copacilor si a scaietilor?
Bla, bla, bla...dupa logica ta era mai bine cu tramvaiul tras de cai...puah!
Judeci 41 cu legatura la Crangasi si nu vezi ca statia de metrou a fost construita 'cu viziune de viitor'???
Dar daca 41 va avea trei legaturi la metrou, cum ar fi?
Hai ca vorbim discutii ca sa ne dam interesanti si sa ne aflam in treaba, Gica Contra stie oricine, nu e mare filosofie, e doar...prostie!
Chiar nu poti vedea padurea din cauza copacilor si a scaietilor?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Imi pare rau, dar n-ai prins ideea.
Ideea era ca si Crangasi s-a construit tot in viitor cu 3 linii si nu mai foloseste la nimic dupa aproape 30 de ani.
Ideea era ca dupa alti 30 ani cand va ajunge si M 5 la Iancului ( plecand din Dr. Taberei ) poate se schimba prioritatile si patim cu statia de metrou Parc ( M 5 ) fix cum am patit acum cu statia Crangasi.
Ideea era ca ma asteptam azi cand am trecut pe acolo inainte de ploaie sa vad sute de muncitori pe santier si nu un santier parasit.
In sfarsit, as ma avea mai multe de spus, ideea e ca nu vom vedea metrou prin Dr. Taberei prea curand.
Ideea e ca pe toate plansele scrie ca in 3 ani blablabla, si vad ca lucrarile au inceput in 2011.
Da, evident ca vorbesc sa ma aflu in treaba, da de cand au inventat chinezii adunarea 11 + 3 da 14.
Macar sa aveti decenta sa dati afisele alea jos, ca e prea de tot.
Evident ca nefiind implicat in proiect absolut deloc nu pot sa fac observatii profesionale.
Tot n-am inteles de ce ati inchis strada Raul Doamnei daca acolo nu se munceste. Asta e tot blablabla ?
Si peste toate o problema este presanta :
Nu se spune clar cine e vinovatul vizavi de starea de lucruri de la Parc si nu e nimeni tras la raspundere. Asta e tot blablabla ? Plus niste chestii secundare rau de tot, ni s-a spus ca TBM - ul nu prea poate sa stea intre statii , ori acum asta se intampla ? Ce solutie tehnica se alege in astfel de cazuri ?
Imi pare rau, dar n-ai prins ideea.
Ideea era ca si Crangasi s-a construit tot in viitor cu 3 linii si nu mai foloseste la nimic dupa aproape 30 de ani.
Ideea era ca dupa alti 30 ani cand va ajunge si M 5 la Iancului ( plecand din Dr. Taberei ) poate se schimba prioritatile si patim cu statia de metrou Parc ( M 5 ) fix cum am patit acum cu statia Crangasi.
Ideea era ca ma asteptam azi cand am trecut pe acolo inainte de ploaie sa vad sute de muncitori pe santier si nu un santier parasit.
In sfarsit, as ma avea mai multe de spus, ideea e ca nu vom vedea metrou prin Dr. Taberei prea curand.
Ideea e ca pe toate plansele scrie ca in 3 ani blablabla, si vad ca lucrarile au inceput in 2011.
Da, evident ca vorbesc sa ma aflu in treaba, da de cand au inventat chinezii adunarea 11 + 3 da 14.
Macar sa aveti decenta sa dati afisele alea jos, ca e prea de tot.
Evident ca nefiind implicat in proiect absolut deloc nu pot sa fac observatii profesionale.
Tot n-am inteles de ce ati inchis strada Raul Doamnei daca acolo nu se munceste. Asta e tot blablabla ?
Si peste toate o problema este presanta :
Nu se spune clar cine e vinovatul vizavi de starea de lucruri de la Parc si nu e nimeni tras la raspundere. Asta e tot blablabla ? Plus niste chestii secundare rau de tot, ni s-a spus ca TBM - ul nu prea poate sa stea intre statii , ori acum asta se intampla ? Ce solutie tehnica se alege in astfel de cazuri ?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Raul Doamnei a fost inchis a ca sa se lucreze, nu ca sa se taie frunza la caini...la fel si Jalea Ialomitei, si Bucurestii Noi, si...spune-le tu pe toate celelalte!
Afisele alea dati-le voi jos, ca sunt pentru public, nu pentru profesionisti!
In rest cred ca vrem sa spunem cam acelasi lucru dar vorbim limbi diferite...communication breakdown!
Raul Doamnei a fost inchis a ca sa se lucreze, nu ca sa se taie frunza la caini...la fel si Jalea Ialomitei, si Bucurestii Noi, si...spune-le tu pe toate celelalte!
Afisele alea dati-le voi jos, ca sunt pentru public, nu pentru profesionisti!
In rest cred ca vrem sa spunem cam acelasi lucru dar vorbim limbi diferite...communication breakdown!
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
La ce, la metrou ?
subway guru wrote:
communication breakdown!
subway guru wrote:
Raul Doamnei a fost inchisa ca sa se lucreze...
La ce, la metrou ?
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ok, facem pace, işi mai varsă şi omul naduful, mai ales că m-a prins ploaia in Dr. Taberei si n-am avut metrou sa ma duc acasa in Ianacului.
Ok, facem pace, işi mai varsă şi omul naduful, mai ales că m-a prins ploaia in Dr. Taberei si n-am avut metrou sa ma duc acasa in Ianacului.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ok, facem noi doi pace ca suntem prieteni vechi, dar tot suparat rau si urticat raman...ca si tine!

P.S.
Nu pe tine, ci pe vremurile astea idioate...
Ok, facem noi doi pace ca suntem prieteni vechi, dar tot suparat rau si urticat raman...ca si tine!
P.S.
Nu pe tine, ci pe vremurile astea idioate...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ok, fara politica, fara nimic.
Totusi ar fi interesant de aflat ( daca nu e secret ) ce solutie tehnica se preconizeaza a se aplica, mai ales ca s-a spus clar ( tot aici ) ca TBM - urile nu se impaca cu ideea sa ramana in sol pe loc pentru prea mult timp.
Ok, fara politica, fara nimic.
Totusi ar fi interesant de aflat ( daca nu e secret ) ce solutie tehnica se preconizeaza a se aplica, mai ales ca s-a spus clar ( tot aici ) ca TBM - urile nu se impaca cu ideea sa ramana in sol pe loc pentru prea mult timp.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Solutii tehnice sunt o mie, nu asta e problema...solutiile contractuale trebuie gasite si rezolvate...nu ma mai chestiona mai mult ca sunt si asa destul de 'suparat pe viata'!

Cand ai un nod gordian trebuie cineva cu sange in instalatie care sa aiba curajul sa-l 'taie' daca marunteii nu sunt in stare sa-l deznoade...altfel stam ca tampitii sa 'admiram' cum ne cade drobul de sare-n cap...
Solutii tehnice sunt o mie, nu asta e problema...solutiile contractuale trebuie gasite si rezolvate...nu ma mai chestiona mai mult ca sunt si asa destul de 'suparat pe viata'!
Cand ai un nod gordian trebuie cineva cu sange in instalatie care sa aiba curajul sa-l 'taie' daca marunteii nu sunt in stare sa-l deznoade...altfel stam ca tampitii sa 'admiram' cum ne cade drobul de sare-n cap...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination