MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1096317 views

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59  ... 234

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF puidemorosan

Ca sa fim mai catolici decat papa. Gap inseamna un gol intre doua ceva-uri. Acele ceva-uri pot fi peronul de o parte si usile sau podeaua vagonului de cealalta. Daca te intereseaza gabaritul, se masoara cu usile inchise. Daca te intereseaza dpdv al sigurantei calatorului la urcarea/coborarea in/din tren, evident conteaza gap-ul dintre peron si podeaua vagonului.

Re: Trenurile CAF subway guru

Eu sunt mai ortodox, si vreau sa fie clar despre ce vorbim!
;)
Despre trenul7, cum ati facut?...ca era vorba ca nu se mai aduc trenuri in depou, mai mult de 6 decat pe masura ce se pun in circulatie trenurile precedente si se elibereaza depoul de Bombardiere prin redistribuire...intreb pentru ca ca ai driblat un raspuns concret...

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF Utilizator anonim

Cred ca se trece la parc de vara pe la metrou si asa au mai facut 1-2 locuri in Berceni. Azi pe M3 era plin de capitale cu bare albastre luate de pe M2. Vad ca au luat intai capitalele, flori apar rar pe aici.

Metrorex stie de unde a facut rost de locuri. Cert este ca saptamana viitoare vine si 8.

Re: Trenurile CAF Citelis5400

se stie cand intra "Dunarea" in circulatie cu pasageri? Deci pana la urma a ramas M2 magistrala pe care vor circula.

Acum depinde numai de bunavointa AFER, sau mai bine spus de lipsa acesteia.
Trenurile vor circula pe M2.

Re: Trenurile CAF survola

Dunărea încă rulează fără pasageri, am văzut-o astăzi dimineaţă (ora 10.20) spre Pipera

Pe Joi se spera finalizarea celor 20000 km. Trenul 2 a terminat 2000 km. Nu am un update in momentul asta dar cred ca si trenul 3 a terminat si azi dimineata a intrat trenul 4.

Re: Trenurile CAF Citelis5400

Sunt vesti bune, la cat mai multe vesti bune

Re: Trenurile CAF subway guru

Din ce 'presimt' eu, vor intra toate patru odata, la pachet, in circulatie cu calatori!
8-)

Re: Trenurile CAF Costin

Aveti rabdare, gândiți la rece, nu va entuziasmați si fiti cu ochii pe AFER.

Re: Trenurile CAF Cristy

Daca se vor cumpara si celelalte 8 trenuri exista posibilitatea de a fi retrase din circulatie si Ivele de pe M4?

Re: Trenurile CAF ByOnu

Personal, nu cred. Deoarece cu acest extra de 8 garnituri s-ar acoperi complet necesitatea de trenuri pe M1,2,3.

Re: Trenurile CAF Costin

Nu, pentru ca M4 are alt sistem de semnalizare si de control trafic...

Go to page:  1  ... 53 54 55 56 57 58 59  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464042 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”