MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei

1767 posts, 599713 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32  ... 127

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei sab

De ce sa nu se mai faca ? Dupa ce am facut statie (aproape) in fata fiecarui bloc, cum sa ratam asa ceva ? Se va face, acum sau mai tarziu

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei subway guru

Se va face acum, nu mai onirizati...

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei Atal

Astazi a fost dezasamblata si macaraua.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei Adrian Rosca

Piata Romana 2  :lol:

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei puidemorosan

Poate ca se patenteaza metoda executarii de incinte subterane pe baza metodei "indiferentei".
Aceasta operatiune s-a mai adoptat cu succes de catre autoritatile romane si in cazul autostrazii "Transilvania", autostrazii Campina-Brasov, podul CF Gradistea, etc. Datorita succesului extraordinar al metodei patentate de catre autoritatile romane, propun sa se extinda aplicarea acestei metode asupra gazoductului Southstream, coridorului de CF de mare viteza mediteranean si a constructiei noii centrale nucleare din Ungaria.
Asta asa ca sa descretim un pic fruntile.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei URANUS

Atal wrote:
Astazi a fost dezasamblata si macaraua.

Ma gandesc ca o vor folosi la completarea de PM la capatul statiei Romancierilor pentru galerie.

Inspre Romancierilor, am impresia ca peretii mulati sunt finalizati. Mai sunt cateva panouri la intersectia cu Valea Ialomitei, dar acolo s-a mai utilizat si o macara pe roti, deci nu prea cred ca asta ar fi motivul.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei aztec

Se arata cu certitudine din semnele prezete la fata locului(sau lipsa lor) ca TBM-ul va trece fara oprire.
Cu un noroc chior(sau minima speranta) va stationa in safe area daca se poate, insa durata ar fi prea mare.
Cum nu vad sa fie prea usor posibil ca un TBM sa treaca prin statia nefacuta si nr 2 sa treaca prin statia facuta cred cu un anumit grad de certitudine ca se va ajunge la Romancierilor cu TBM 2 si apoi ataca statia.Sa ma rog, odata cu trecerea TBM2 de statie.
Deci revin cu intrebarea, care e suma in disputa daca un tunel fara statie e 12 mil - 2 ar insemna 24 adica 5 mil euro?
Pentru ce/

Sau adevarul e in alta parte si altele sunt cauzele?

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei Nightwolf

Guru mai updatezi si tu graficul de deplasare plsss???

Parca era vorba mai demult ca proiectul initial prevedea ca TBM-urile sa treaca prin statia Orizont nefinalizata, poate se iau de aici banii...

Deja s-au instalat 2 sisteme Soldata pe interstatia Parc-Romancierilor.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei satanistu

Graficul se updateaza doar in zilele lucratoare, asta din ce am observat.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei andrei11

Nightwolf wrote:
ce E alea??

Cred ca sunt niste senzori care ne spun noua cu cat se deplaseaza terenul cand trec dinozaurii. Sper sa nu ma insel.

Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32  ... 127

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 464388 posts in 5795 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”