Topic: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei
1208 posts, 382510 views
📖 Pagination options
- icee
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei
ByOnu
Deci va exista o rampa tehnica ca la IMGB?
sursa: tramclub
Deci va exista o rampa tehnica ca la IMGB?
sursa: tramclub
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Parerea mea este sa va uitati mai cu atentie pe schitele existente.
Intrarea ( permanenta ) va fi de pe str Aleea Delul Macinului.
Triunghiul acela subliniat de mine se cheama ca de acolo incepe coborârea.
Nu cred ca va exista strung la Valea Ialomitei. Mai degraba la Pantelimon. Oricum la Pantelimon vor fi 2 depouri interconectate intre ele, trebuie vazute ca un tot unitar. La ora actuala exista strung in Pantelimon ? Stie cineva ? Daca exista va fi folosit cu succes si pentru M 1 si pentru M 5.
Parerea mea este sa va uitati mai cu atentie pe schitele existente.
6-8-2014 11-12-37 PM.jpg (82.32 KB; downloaded 3430 times)
Intrarea ( permanenta ) va fi de pe str Aleea Delul Macinului.
Triunghiul acela subliniat de mine se cheama ca de acolo incepe coborârea.
Nu cred ca va exista strung la Valea Ialomitei. Mai degraba la Pantelimon. Oricum la Pantelimon vor fi 2 depouri interconectate intre ele, trebuie vazute ca un tot unitar. La ora actuala exista strung in Pantelimon ? Stie cineva ? Daca exista va fi folosit cu succes si pentru M 1 si pentru M 5.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Din cate stiu da, exista. Si daca nu ma insel, este chiar singurul strung pentru BM.
Din cate stiu da, exista. Si daca nu ma insel, este chiar singurul strung pentru BM.
- andrei11
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Mai mult ca sigur au, doar vorbim despre Uzina de Reparatii, dar citeste atent ce-am scris: acolo se face strunjirea pentru BM
Mai mult ca sigur au, doar vorbim despre Uzina de Reparatii, dar citeste atent ce-am scris: acolo se face strunjirea pentru BM
- puidemorosan
-
Posted:
-
puidemorosan
Din cate stiu, prima strunjire la BM s-a facut la Ciurel. Nu de alta dar eram in practica pe acolo in timpul facultatii cand se strunjea "Dalia"
Din cate stiu, prima strunjire la BM s-a facut la Ciurel. Nu de alta dar eram in practica pe acolo in timpul facultatii cand se strunjea "Dalia"
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Strung pentru bandaje si, evident, baterie de vinciuri exista si la depou IMGB
Strung pentru bandaje si, evident, baterie de vinciuri exista si la depou IMGB
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Se pregateste astuparea unui gol tehnologic la galeria de legatura (zona statiei de transformare).
Se pregateste astuparea unui gol tehnologic la galeria de legatura (zona statiei de transformare).
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Lixandru Dragos-Liviu
Ştire nouă:
– astăzi, Comnord a adus 45 muncitori şi se lucra încă la cofrajul planşeului superior al segmentului I, iar la al doilea segment, peretele dintre staţie şi zona administrativă este armat, precum şi un perete în formă de T, situat în acelaşi perimetru.
– a fost adus şi fierul pentru segmentul I de PS.
Ştire nouă:
– astăzi, Comnord a adus 45 muncitori şi se lucra încă la cofrajul planşeului superior al segmentului I, iar la al doilea segment, peretele dintre staţie şi zona administrativă este armat, precum şi un perete în formă de T, situat în acelaşi perimetru.
– a fost adus şi fierul pentru segmentul I de PS.
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Asta e o veste buna. Ieri la ora 18 nu stiu daca erau 3 sau 4 muncitori in zona depoului.
Asta e o veste buna. Ieri la ora 18 nu stiu daca erau 3 sau 4 muncitori in zona depoului.
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Care este stadiul exacavatiilor pentru racordul de la Romancierilor ?
Care este stadiul exacavatiilor pentru racordul de la Romancierilor ?
- Atal
-
Posted:
-
Atal
Mai sunt vreo 30 de metri de excavat pana la Romancierilor, iar inspre Valea Ialomitei se lucreaza la pretransee pentru PM ramasi.
Mai sunt vreo 30 de metri de excavat pana la Romancierilor, iar inspre Valea Ialomitei se lucreaza la pretransee pentru PM ramasi.
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Lixandru Dragos-Liviu
Astăzi are loc cofrarea stâlpilor, a pereţilor din zona administrativă şi a celui despărţitor dintre staţie şi depou, iar pe săptămâna viitoare va avea loc turnarea.
Astăzi are loc cofrarea stâlpilor, a pereţilor din zona administrativă şi a celui despărţitor dintre staţie şi depou, iar pe săptămâna viitoare va avea loc turnarea.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination