Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098461 views

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Marian Sirbu

De ce se spune ca pasajul "va inchide inelul principal" ? Care e de fapt inelul principal? Sau am mai vazut scris "pasajul va fi construit pe directia inelului principal". Eu credeam ca inelul principal e Oltenitei nu Nitu Vasile. Deci care e inelul principal? Merci

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Uite nu am sesizat nuanta la "inchiderea inelului". Teoretic au dreptate, in serie cu podul de la Dambovita traficul va fi sugrumat si inchis.  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Au destule de făcut şi de săpat până să ajungă la linia lui 11.
Dacă tin minte bine, pasajul începe/ se termină după Str. Secuilor.

• MNP
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MNP

Este de ramarcat faptul ca baietii s-au mobilizat si au montat deja niste frumoase indicatoare cu "Inel principal". Chiar si unde nu este cazul (Colentina spre Doamna Ghica) au pus indicatoare cu "Spre Inel principal".
Adevarati campioni.

• MNP
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MNP

De bine ce a dat maretul dom` primar semnatura pentru inceperea lucrarilor care vor transforma Piata Sudului intr-o mare groapa, ce credeti ca se intampla azi pe la orele 18:30?
Angajati de la ADPP sector 4 plantau mandrii panselute!
Mie, unul, mi se pare culmea hotiei si bataii de joc.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

:lol:  :lol:
Sau poate stiu ei mai bine cand o fii sa se inceapa sapaturile  :D .

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Astazi erau 3 dorei cu niste hartii si aratau cu degetul. Sa ma sperii cumva? :shock:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

De ce-ti e frica nu scapi!  :lol:
E iminent!  :mrgreen:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Nu cred! Fonduri europene la Oprescu? Exclus. Tre' să poată fi oprit cumva proiectul ăsta... că de amânat e amânat de un cincinal.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului georgica2704

subway guru wrote:
De ce-ti e frica nu scapi!  :lol:
E iminent!  :mrgreen:

Frica e ca de inceput ,la un moment dat,va incepe,insa Dumnezeu cu mila apoi cu darea in folosinta. Si asa acum intersectia de la P-ta Sudului este una destul de aglomerata,cu  un santier in zona se va circula  MULT mai greu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Sava_6115-6315

Trebuie sa inceapa! "E pe teava!" :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului truscamihai

Salut , cine poate sa ma ajute si pe mine cu vechiul plan al podului care trebuia sa se faca la Piata Sudului ? Acel proiect trebuia sa se faca nu un pasaj.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Nu s-a luat niciodata (Cel putin in ultimii 7-8 ani) in calcul pod acolo... Doar pasaj.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Si in 1988 a fost vorba tot de pasaj subteran, daca esti la M Piata Sudului si te uiti dupa un metrou care se duce spre centru o sa observi ca / coboara, tocmai ca sa incapa gabaritul pasajului pe acolo. Vechiul proiect din 1988 ( sau ma rog, schitele de mana ) aratau cam cum arata si acum actualele schite, or fi fost niste diferente, nu stiu. Oricum cand s-a proiectat M 2 se stia si de viitorul pasaj si s-a tinut cont de adancimea liniei de metrou.

Go to page:  1  ... 17 18 19 20 21 22 23  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463894 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”