Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624131 views

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Exact, deci cum sa vrei parcari gen Mamaia in Bucuresti? Ce conteaza ca un loc paralel ocupa 1.5 locuri in spic? Ce este mai important, sa ai pe unde sa  mergi cu bicicleta sau cu bebelusul in carucior, sau sa aiba un jmecher unde sa parcheze? La distanta aia prin parcarile in spic se castiga DOAR vreo 3 locuri de parcare, deci raportul dintre avantaje inclina clar spre largirea trotuarului. Ce, i-am dat eu masina? Statul nu este obligat sa-ti asigure loc de parcare!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Matematic vorbind, sunt cu 50% mai multe locuri de parcare in spic decat in linie. De unde doar 3 in plus?

Urbanistic vorbind, degeaba pledam pentru pietoni si biciclete daca nu punem masinile undeva. Ele nu se vor evapora din oras ca sa faca loc pietonilor, trebuie sa aiba si ele locul lor. Iar in conditiile de azi (economice, sociale, de mentalitate) mai bine faci parcari in spic decat deloc pentru ca alte variante inca nu sunt fezabile. Si cu asta sper sa incheiem offtopicul...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

De unde au aparut proprietari de teren cu numele alea de romani.
Am o imtrebare : daca nu se aproba exproprierile cerute ce fac ? La cum lucreaza si daca nu se expropriaza nu ternina  tronsul asta nici 2222.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

E nu se aproba. Poate vor sa le pastreze sa mai faca niste bloace.  :twisted:

Am trecut astazi pe langa zona de santier ( trotuarul incepand de la Liviu Rebreanu) . Se lucreaza incet si foarte incet .
Se vede pe fata oamenilor ce chef de munca au !!! Nu ma mir de ce au termenul de finalizare 2017 . Mi s-ar fi parut normal sa termine complet trotuarul si montaj stalpi si apoi sa avanseze spre capatul autobuzului tot asa,dar nu ci doar reconfigurare trotuar si multa .multa dezordine si mizerie in urma lor.  

stil romanesc

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

2017 ?
Poate din 2018 se apuca de metrou si o sa fie din nou deranj pe tot tronsonul, ca sunt statii o gramada.
:mrgreen:

• clt
  • Posted:
  •  

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Pe bune, ce metrou? Astia nu sunt in stare sa faca intr-un timp favorabil 2 km de reconfigurare a zonei..

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului georgica2704

La cate santiere incepute cu anii avem in Bucuresti la un moment dat mai incurci santierele intre ele. :)  Era vorba de M5 pe Pantelimon . Sper ca am dreptate Andrei ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Upss, asa e, am incurcat santierele intre ele, ma credeam pe Iancului / Pantelimon, scuze.
:oops:

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Ah, nu-i nimic. Ma cam speriasem cand am citit de metrou aici, nu de alta, dar chiar nu aveau unde sa-l duca, daca faceau.  :lol:

Sa va dau un exemplu de cum se lucreaza in Bucuresti . In afara de reabilitarea acestui tronson de tramvai si sosea ,pe B-dul Nicolare Grogorescu se asfalteaza din nou,si trotuarele la fel. Daca asfaltarea pe sensul Piata Salajan Metrou Titan s-a terminat ( lucrandu-se noaptea asa cum este corect ) acum cei care reabiliteaza trotuarele au ajuns cu inlocuit bordurile in intersectia Nicolae Grigorescu cu Liviu Rebreanu , acolo firma care reabiliteaza tronsonul a- schimbat o portiune din borduri. Deci au scos bordurile si binenteles in unele locuri  si asfaltul ce tocmai a fost turnat acum 7 zile !!!!! . BAi da ce treaba excelenta se face in tara asta !!!

Am mai spus si cu alte ocazii ( 2 incarca 3 descarca )  Ce Dorel ca ie mic copil !!!

De trotuarul reabilitat anul trecut de Primarie pe partea stg in sensul de mers catre Barajul Dunarii s-a ales praful.

Soseaua va fi mai lata in dreptul intersectiei pe a permite mai usor virajul la dreapta.

Oare de ce nu s-a gandit Primaria anul trecut sa astepte cu reabilitarea soselei????

Ritmul de lucru este cat se poate lent . Au timp de lucru pentru 1.1 km.3 ani la fel ca si autostrada Comarnic - Brasov  care presupune tunele si viaducte.

Cel putin asa este termenul ( 3 ani - 59 km )

UNDE O FII GRESEALA ??

Termina autostrada in 3 ani ???

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463849 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”