MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3267 posts, 1094613 views

Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 234

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

puidemorosan wrote:
AC-ul genereaza foarte multa caldura in exteriorul trenului. In tunel nu-i bai dar in statie, in ora de varf,  pe langa calatori, mai avem si trenuri la 2 minute pe fiecare sens care genereaza caldura. Unde se duce toata caldura asta? .

Eu am vazut la Barcelona metrou care mergea in subteran si avea A/C. Dar Barcelona este oras turistic, nu-si permite sa-si bata joc de oameni. ;).
Problema nu este in statii, ci in tren si tunel. Dupa parerea mea in tunel  spatiul este destul de restrans, iar statiile de ventilatie foarte vechi si putine (una/interstatie). In statii exista "marja" de manevra. Nou nu ne-am zgarcit cu spatiul din statii, avem statii inalte, cu vestibule generoase. Iar in trenurile "ventilate" de la noi cred ca se atinge temperatura de 35 grade la ora de varf. Vom vedea ce instalatie performanta are CAF.

Cat timp se estimeaza ca vor mai dura probele "de anduranta" ?

Re: Trenurile CAF puidemorosan

In principiu, daca totul iese bine, odata cu finalizarea celor 20000 km de catre 1301-2301 sa se finalizeze cei 2000 km pentru urmatoarele 3 trenuri.

Re: Trenurile CAF Andrei Irimescu

Dunarea astazi la Piata Romana

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

puidemorosan wrote:
In principiu, daca totul iese bine, odata cu finalizarea celor 20000 km de catre 1301-2301 sa se finalizeze cei 2000 km pentru urmatoarele 3 trenuri.

Intrebarea mea era daca avem un orizont estimativ de timp,nu de km, pentru ca, initial, termenul pentru punerea in circulatie era luna mai.

Cam pe acolo. Depinde de realizarea celor 20000 km fara probleme si de cat de pretentiosi or sa fie cei de la MTX la receptia trenului.
Oricum, mai este putin.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF Utilizator anonim

Am un termen de punere in exploatare, dar nu il dau sa nu imi iau teapa in cazul in care apar modificari.
Dupa receptie poate va pun si un set complet de foto&video cu trenurile.

Re: Trenurile CAF stakee

Si receptia cand va fi?

Re: Trenurile CAF icee

Pana la urma, astia de la Compania metroului nu s-au gandit si ei sa faca o campanie de informare a publicului calator si viitor calator despre noile trenuri ?  :roll:

Re: Trenurile CAF andrei11

La ce ar folosi ?

Da... chiar asa la ce... ?

Oricum profesionist era sa o faca cu ceva timp inainte sa intre in probe si sa existe scandalul penibil cu peroanele.

PS: Se pare ca trenurile au manerele agatate de culoare gri.

Re: Trenurile CAF ByOnu

De cate afisaje laterale dispune trenul? Cate unul la mijloc de fiecare vagon?

Indicatoare frontale - 2 (unul deasupra fiecarui parbriz)
Indicatoare laterale - 4 (cate 2 per vagon MP la mijlocul vagonului)
Indicatoare interioare - 12 (cate unul pe fiecare capat interior al fiecarui vagon)

Re: Trenurile CAF ByOnu

Vagoanele MP (motor pantograf) fiind 2 si 5 ca la BM, nu? ;)

Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 234

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463917 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”