Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
1252 posts, 426626 views
📖 Pagination options
-
- chevic
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
chevic
Cam repede, mai tarziu poate.
Inteleg ca sunt lucrari de deviere carosabil pe zona Marasti, se incepe si acolo lucrul saptamana viitoare.
Poti face poze si pe zona aia?
Inteleg ca sunt lucrari de deviere carosabil pe zona Marasti, se incepe si acolo lucrul saptamana viitoare.
- Bogdan Ciorascu
-
Posted:
-
Bogdan Ciorascu
Mai greu pentru ca eu sunt pe turnul de nord.
Mai greu pentru ca eu sunt pe turnul de nord.
- thor5
-
Posted:
-
thor5
Donsoara Kelly din intersectie sapa la foc continuu. Azi dimineatza au adus deja si carcasele de armaturi. Asta e semn ca sapaturile sunt pe sfarsite in rond si se apuca in curand de betonari la peretii mulati.
shoppy wrote:
Azi la pranz Kelly din giratoriu sapa.
Donsoara Kelly din intersectie sapa la foc continuu. Azi dimineatza au adus deja si carcasele de armaturi. Asta e semn ca sapaturile sunt pe sfarsite in rond si se apuca in curand de betonari la peretii mulati.
- thor5
-
Posted:
-
thor5
Stie cineva cand incep lucrarile si la rampa din Bd. Kiseleff? Ar fi bine sa o faca dinolo de capatul tramvaiului 41, altfel va crea blocaje cu autobuzele care fac dreapta si intorc in rondul tramvaiului.
Stie cineva cand incep lucrarile si la rampa din Bd. Kiseleff? Ar fi bine sa o faca dinolo de capatul tramvaiului 41, altfel va crea blocaje cu autobuzele care fac dreapta si intorc in rondul tramvaiului.
-
- Sava_6115-6315
-
Posted:
-
Sava_6115-6315
Uite aici:https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=191&t=623&start=294 Daca vei cauta cu siguranta vei gasi mai multe planuri detaliate aici pe forum. Va exista doar o banda de intrare a autobuzelor direct din rond catre terminalul RATB prin dreapta rampei. Actuala iesire din terminal spre Kiseleff se desfinteaza iar pasajul pietonal se muta dupa rampa de pe Kiseleff.
Uite aici:https://forum.metrouusor.com/viewtopic.php?f=191&t=623&start=294 Daca vei cauta cu siguranta vei gasi mai multe planuri detaliate aici pe forum. Va exista doar o banda de intrare a autobuzelor direct din rond catre terminalul RATB prin dreapta rampei. Actuala iesire din terminal spre Kiseleff se desfinteaza iar pasajul pietonal se muta dupa rampa de pe Kiseleff.
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
S-a betonat deja in rond la peretii mulati. La inceputul lui Iunie se vor termina peretii mulati in rond, dupa care urmeaza turnarea planseului partial in rond. Excavatia abia dupa.
Zona Kiseleff nu se stie cand va incepe.Se va ataca mai intai Marasti.
Finalizarea tuturor peretilor mulati candva in August.
S-a betonat deja in rond la peretii mulati. La inceputul lui Iunie se vor termina peretii mulati in rond, dupa care urmeaza turnarea planseului partial in rond. Excavatia abia dupa.
Zona Kiseleff nu se stie cand va incepe.Se va ataca mai intai Marasti.
Finalizarea tuturor peretilor mulati candva in August.
- Tavi
-
Posted:
-
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
N-au treaba cu pasajul, a explodat punctul trafo subteran de la intrare in PPL dinspre Marasti, odata cu el si magistrala de N de apa curenta, se sapa sa se repare catastrofa...
chevic wrote:
N-au treaba cu pasajul, a explodat punctul trafo subteran de la intrare in PPL dinspre Marasti, odata cu el si magistrala de N de apa curenta, se sapa sa se repare catastrofa...
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
Collateral damages...ca sa folosesc un termen din tara lui Joe Biden care a oprit temporar lucrul ca sa treaca pe acolo.
Marasti merge insa inainte cu sau fara reparatii.
Collateral damages...ca sa folosesc un termen din tara lui Joe Biden care a oprit temporar lucrul ca sa treaca pe acolo.
Marasti merge insa inainte cu sau fara reparatii.
-
- General_Katana
-
Posted:
-
Re: PUZ si proiect Pasaj Piata Presei Libere
General_Katana
... si M6 pe unde va mai trece daca fac pasajele suprapuse ? Pe sub care 'dedesubt' ?
... si M6 pe unde va mai trece daca fac pasajele suprapuse ? Pe sub care 'dedesubt' ?
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: PUZ si proiect Pasaj Piata Presei Libere
andrei11
Nu inteleg intrebarea.
Uitandu-ma la schita NSS - ul e pe undeva pe la minus 16 - minus 18 metri, subway stie mai exact. Seamana pe undeva cu statia Academia Militara de pe M 5, de acolo m-am inspirat.
PS : Ce am pus eu aici e doaro propunere, nu e varianta finala.
http://www.anuala.ro/proiecte/2010/studii/s35/
Nu inteleg intrebarea.
Uitandu-ma la schita NSS - ul e pe undeva pe la minus 16 - minus 18 metri, subway stie mai exact. Seamana pe undeva cu statia Academia Militara de pe M 5, de acolo m-am inspirat.
5-22-2014 9-14-57 AM.jpg (95.59 KB; downloaded 3053 times)
PS : Ce am pus eu aici e doaro propunere, nu e varianta finala.
http://www.anuala.ro/proiecte/2010/studii/s35/
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Ieri a aparut Kelly pe Marasti. In secunda doi au cazut toate semafoarele in zona. Coincidenta??
Ieri a aparut Kelly pe Marasti. In secunda doi au cazut toate semafoarele in zona. Coincidenta??
- Tavi
-
Posted:
-
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
Pai doar a aparut nu a inceput sa lucreze, nu vad ce putea sa faca rau.
Semafoare ieri au tot cazut si in zona Muncii. Suntem atacati !
Pai doar a aparut nu a inceput sa lucreze, nu vad ce putea sa faca rau.
Semafoare ieri au tot cazut si in zona Muncii. Suntem atacati !
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)
•
Choose destination