Topic: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate
120 posts, 42589 views
📖 Pagination options
- telvanni
-
Posted:
-
Re: Articole de presa despre Parcarea Subterana Universitate
telvanni
12 lucruri despre noua parcare subterană din Piaţa Universităţii
sursa: http://www.timesnewroman.ro/politic/826 ... versitatii
12 lucruri despre noua parcare subterană din Piaţa Universităţii
• Sorin Oprescu a anunţat deja că parcarea urmează să intre curând în renovare timp de opt ani;
• Următorul proiect al primarului: o parcare subterană suspendată, care să fluidizeze traficul prin actuala parcare subterană;
• În timpul construcţiei, arheologii bucureşteni au scos la suprafaţă o parcare subterană de pe vremea faraonului Crin Halaicu;
• Savanţii au descifrat inscripţiile de pe mai multe maşini parcate, care arată că acestea provin din Dacia, dar datează în mod inexplicabil din anul 1310;
• Indicatoarele din parcare vor avea şi variante în Braille, pentru şoferii orbi;
• Parcarea nu dispune de locuri speciale pentru handicapaţi; handicapaţii oricum îşi parchează Jeepurile pe banda 1 şi pun avariile;
• Parcarea este înţesată cu tăbliţe pe care scrie “Aici sunt maşinile dumneavoastră”;
• Jumătate din parcare este ocupată de cele zece locuri speciale pentru femei, cu o lăţime de 8 metri fiecare;
• În caz că se blochează vreodată intrarea, parcarea este pregătită să funcţioneze în regim de cimitir;
• Accesul în parcare se va face şi pe baza biletului unic RATB / CFR / Metrorex;
• Pentru a se evita supraaglomerarea, în zilele cu soţ vor parca doar maşinile diesel, în cele fără soţ maşinile pe benzină;
• În caz de ploaie, Primăria a anunţat deja că pescuitul şi scăldatul sunt strict interzise în parcare, iar parcagiii vor fi înlocuiţi de barcagii.
sursa: http://www.timesnewroman.ro/politic/826 ... versitatii
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Bucureștiul va avea Târg de Crăciun ca la Viena, anul acesta. Unde va fi organizat
FOCUS • 23 Noiembrie 2012 - 13:47 • Alexandru Ionita
http://b365.ro/gard-univers ... 85025.html
Spaţiul pietonal din Piaţa Universităţii a fost închis din nou, la nici două săptămâni de la terminarea lucrărilor la Parcarea Subterană care au restricţionat circulaţia pietonilor timp de doi ani. De data aceasta, se pregătește o surpriză de Crăciun.
Bucureștiul va avea Târg de Crăciun ca la Viena, anul acesta. Unde va fi organizat
FOCUS • 23 Noiembrie 2012 - 13:47 • Alexandru Ionita
http://b365.ro/gard-univers ... 85025.html
Spaţiul pietonal din Piaţa Universităţii a fost închis din nou, la nici două săptămâni de la terminarea lucrărilor la Parcarea Subterană care au restricţionat circulaţia pietonilor timp de doi ani. De data aceasta, se pregătește o surpriză de Crăciun.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Preferam surpriza in Cismigiu. E parere subiectiva. Deabia astept un vin fiert.
Preferam surpriza in Cismigiu. E parere subiectiva. Deabia astept un vin fiert.
- George
-
Posted:
-
George
Locul e bun pt. asa ceva. Din pacate, vineri cand am trecut pe acolo am vazut ca niste dale din alea noi din dreptul statiei de autobuz, in fata statuilor, sunt deja sparte!!
Cat de prost le-au putut pune Doreii??
De ce prin strainatate ai impresia ca chestiile alea sunt indestructibile si o sa tina generatii intregi, iar la noi senzatia de precaritate se adevereste de regula imediat, cel mai tarziu dupa vreun an??
Locul e bun pt. asa ceva. Din pacate, vineri cand am trecut pe acolo am vazut ca niste dale din alea noi din dreptul statiei de autobuz, in fata statuilor, sunt deja sparte!!
De ce prin strainatate ai impresia ca chestiile alea sunt indestructibile si o sa tina generatii intregi, iar la noi senzatia de precaritate se adevereste de regula imediat, cel mai tarziu dupa vreun an??
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Eu am atras atentia asupra acestui lucru inca de la inceputul lucrarilor de placare. Tot ce inseamna granit este montat pe sapa de ciment. Ar fi fost o metoda buna cu conditia ca granitul sa aiba cel putin 4cm grosime, pe cand acesta are doar 2cm.
Trebuia turnat beton si montat pe adeziv asa cum se face corect.
Pe langa faptul ca e montat pe sapa au lasat si pietonii sa calce pe el, practic in aceeasi zi, imediat dupa ce terminau un front.
Din pacate, toate placajele ce se refac in zona Unirii sunt tratate la fel.
Nu trebuie lasat nimeni sa calce pe placi timp de cateva zile, plus de asta trebuie udat din abundenta pentru ca sapa aceea este semiumeda in timpul montajului si neavand apa nu are ce s-o intareasca.
Pe scurt: nepasare din partea constructorului pentru ca stie ca nu-l ia nimeni de *** (scuzati cuvantulnimeni)
George wrote:
Din pacate, vineri cand am trecut pe acolo am vazut ca niste dale din alea noi din dreptul statiei de autobuz, in fata statuilor, sunt deja sparte!!
Eu am atras atentia asupra acestui lucru inca de la inceputul lucrarilor de placare. Tot ce inseamna granit este montat pe sapa de ciment. Ar fi fost o metoda buna cu conditia ca granitul sa aiba cel putin 4cm grosime, pe cand acesta are doar 2cm.
Trebuia turnat beton si montat pe adeziv asa cum se face corect.
Pe langa faptul ca e montat pe sapa au lasat si pietonii sa calce pe el, practic in aceeasi zi, imediat dupa ce terminau un front.
Din pacate, toate placajele ce se refac in zona Unirii sunt tratate la fel.
Nu trebuie lasat nimeni sa calce pe placi timp de cateva zile, plus de asta trebuie udat din abundenta pentru ca sapa aceea este semiumeda in timpul montajului si neavand apa nu are ce s-o intareasca.
Pe scurt: nepasare din partea constructorului pentru ca stie ca nu-l ia nimeni de *** (scuzati cuvantulnimeni)
- Druida
-
Posted:
-
Druida
Diseara, probabil odata cu aprinderea luminitelor de sarbatori, se deschide Piata de Craciun, sub numele foarte romanesc de 'Bucharest Christmas Market', ca doar e organizata de Centrul de Creatie, Arta si Traditie!
http://www.hotcity.ro/evenimente/targur ... mas-market
Diseara, probabil odata cu aprinderea luminitelor de sarbatori, se deschide Piata de Craciun, sub numele foarte romanesc de 'Bucharest Christmas Market', ca doar e organizata de Centrul de Creatie, Arta si Traditie!
http://www.hotcity.ro/evenimente/targur ... mas-market
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Sunt chiar idioti! Nu am vazut niciodata pline parcarile subterane de la Inter si de la "statui"...
In loc sa faca parcari subterane in zone cu mari probleme: Piata Romana / Lahovari, Piata Victoriei, Perla etc... mai bagam una la Universitate...
Sunt chiar idioti! Nu am vazut niciodata pline parcarile subterane de la Inter si de la "statui"...
In loc sa faca parcari subterane in zone cu mari probleme: Piata Romana / Lahovari, Piata Victoriei, Perla etc... mai bagam una la Universitate...
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Sînt goale parcările de le Universitate pentru că sînt pline de mașini toate străduțele din zonă. E foarte dubios ce se întîmplă acolo, nu înțeleg care-i treaba de fapt, cum își recuperează banii cei care au investit în parcări...
Sînt goale parcările de le Universitate pentru că sînt pline de mașini toate străduțele din zonă. E foarte dubios ce se întîmplă acolo, nu înțeleg care-i treaba de fapt, cum își recuperează banii cei care au investit în parcări...
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Aceeasi situatie si la Unirea. Parcarile sunt jumate goale si afara e jungla. Acolo trebuie amendat/ridicat la greu. Si stradutele trebuie facute precum Golescu, cu o banda pe sens si trotuare la nivelul strazii, despartite prin bolarzi.
Cand aud scuza "nu-s parcari", imi vine sa fac o criza.
Aceeasi situatie si la Unirea. Parcarile sunt jumate goale si afara e jungla. Acolo trebuie amendat/ridicat la greu. Si stradutele trebuie facute precum Golescu, cu o banda pe sens si trotuare la nivelul strazii, despartite prin bolarzi.
Cand aud scuza "nu-s parcari", imi vine sa fac o criza.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da, si chiar la bolarzi se parcheaza in intersectii.
Asta cu parcarile subterane e ca la pasajele supraterane, pana nu o sa se cosntruiasca toate parcarile posibile nu o sa caute si alte solutii la problema.
Nu cred ca le-a promis cineva celor cu parcarile ca isi recupereaza banii in cativa ani, oricum aia cu cele vechi le-au luat pe nimic iar aia cu cele noi au planul pe multi ani, deci nu le plang de mila.
Da, si chiar la bolarzi se parcheaza in intersectii.
Asta cu parcarile subterane e ca la pasajele supraterane, pana nu o sa se cosntruiasca toate parcarile posibile nu o sa caute si alte solutii la problema.
Nu cred ca le-a promis cineva celor cu parcarile ca isi recupereaza banii in cativa ani, oricum aia cu cele vechi le-au luat pe nimic iar aia cu cele noi au planul pe multi ani, deci nu le plang de mila.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Parcare Subterana Universitate (INAUGURAT 15.11.2012)
•
Choose destination