Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1252 posts, 424984 views

Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32  ... 90

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului alex230ro

posibil sa mi se para mie dar de cateva zile de la Baneasa catre PPL prin coada imediat de la podul de la IKEA.si asta la ora 17.30 cand de obicei coada incepea inainte de fantaba Miorita.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

Se pare ca au reintrat in priza, acum dupa ce s-a digerat micul de 1 Mai.
In seara asta la ora 23:30, cand ma intorceam de la concertul Peter Gabriel de la Romexpo, am vazut ca sapau de zor in rondul central. Basculantele stateau la rand.
Traficul din pacate functioneaza din ce in ce mai greu.
De dimineata am stat 10 minute de la Fantana Miorita pana sa traversez intersectia, asta din cauza ca au extins imprejmuirea centrala, si s-a redus latimea drumului pentru masini.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

Se pare ca a aparut si un utilaj pentru pereti mulati.

CIne lucreaza in City Gate sa puna o fotografie daca se poate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Bogdan Ciorascu

A mai aparut o domnisoara Kelly la lucru

Si una din ele a si inceput lucrul. Eu zic sa scurgem timpul pana la final de ieri 13(speram fara ghinion) Mai.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

In rond erau alaltaieri 7 muncitori si o cupa care sapau ceva.... intr-un ritm mai putin alert decat al unui melc turbat... ieri nu s-a muncit evident ... pot sa dau zoom pe ei cu camera de trafic, i-am terminat :D

@ciordescu

Lucrezi in CIty Gate sau le transmite un prieten ? Ar fi mai bine daca ai face cate o poza separat pe fiecare santier, partea dinspre Miorita si zona centrala. Mersi, se vede bine acum traseul tunelului. Se vede si punctul in care se despart cele 2 ramuri.In fata statuii se lucraza la un canal colector, neinteresant.

Dupa ce se vor termina peretii mulati in zona centrala, aceasta va fi asfaltata si se va devia circulatia astfel incat sa se completeze peretii mulati pe zona pe care acum se circula.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Care statuie? :)
Văd că Roşia Montană a plecat să-şi caute capul?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Lasa omul in pace ca din poze se intelege foarte bine ce se intampla, nu e nevoie de mai multe poze daca e suficienta una singura, si daca nu aveam nici o poza atunci nu mai aveam ce pareri sa ne dam.

Nightwolf wrote:
In rond erau alaltaieri 7 muncitori si o cupa care sapau ceva.... intr-un ritm mai putin alert decat al unui melc turbat... ieri nu s-a muncit evident ... pot sa dau zoom pe ei cu camera de trafic, i-am terminat :D

Tu pe camera aia de pe stalpul din centru ii vezi ? Nu iti scapa nimic.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

SI pe aia... sunt 2 camere de trafic in piata :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Azi la pranz Kelly din giratoriu sapa.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Bogdan Ciorascu

Se lucreaza puternic in mijlocul intersectiei. Estimez ca saptamana viitoare avem prima excavatie aici.

Go to page:  1  ... 26 27 28 29 30 31 32  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463832 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”