Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 400294 views

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 143

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

elloyy wrote:
Nu e nevoie de protectia muncii pt a merge pe strada pe langa santier  :). Nu am depasit niciodata gardurile alea ale lor. Poate te-a pacalit zoom-ul din cand in cand (chit ca nu-i f mare  ;)  ) dar eu pur si simplu mergeam cu bicicleta si in loc sa doar ma uit ca pana acum, mai si fotografiam.

Marian chiar are protectia muncii . Acum ca sa mergi si sa faci poze nu trebuie sa se ia nimeni in mod normal pt ca asa cum ai zis si tu este un domeniu public.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Dinafara santierului puteti face poze cate vreti, chiar si cu aparatul pe gard sau peste el, intrarea pe santier insa este interzisa fara protectia muncii si fara permisiunea sefilor de santier. Cei de la paza imi fac si mie scandal uneori nestiind despre ce e vorba, se calmeaza pana la urma.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Gabi23

Andrei facand azi poze la Pasajul Basarab... ca tot se vorbeste despre cum face pozele.
DSCF9664.JPG (594.79 KB; downloaded 2203 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului cristi20

elloyy wrote:
rails wrote:
va dati seama ca e ceva pe acolo. nu oricine poate intra pe tabliere / piloni etc.
Andrei, la sfarsitul lucrarilor crezi ca pot sa faci o arhiva maaare cu poze pe fiecare luna ?

ay ay ay, mi-ai luat vorba din gura.  am stat o saptamana sa dld-ez pozele din mai. mai mult de 100 pe zi chiar nu pot , sa tot click dreapta si save as..
o arhiva lunara ar fi geniala.

Pozele din fiecare luna sunt postate aici: http://ratb.metrouusor.com/infrastructura/lucrari/basarab/ ... dar nu grupate intr-o arhiva.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Chev Celios

Podul honobat de deasupra sinelor de tren pozat de dedesupt
w8m1ll.jpg (149.7 KB; downloaded 2076 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului eviltruth

Toata consideratia pt. Marian si munca depusa pentru noi, cei curiosi si interesati de aceasta constructie ce ar trebui sa salveze traficul bucurestean.
Vad ca lucrarile la pasaj inaintreaza cu spor si de la o zi la alta se pot vedea diferente destul de mari.
Problema mea, pe care niciun inginer, muncitor sau mai stiu eu ce alta minte luminata sau neluminata nu a reusit sa o rezolve sau macar sa-si dea seama, o reprezinta intersectia de la R2. In momentul in care vii dinspre Bricostore spre Grozavesti, esti obligat ori sa mergi la Hipermarket sau sa faci dreapta spre Regie. In momentul in care faci dreapta, daca nu ai o viteza mai mica decat cea a melcului, poti avea neplacuta surpriza ori sa-ti rascolesti tot ce ai in stomac si in masina, ori sa schimbi cate ceva pe la pretiosul autovehicul. De ce ? Pentru ca au sapat si pamantul s-a lasat in mod diferit, aparand niste gropi de toata frumusetea. Gropi destul de adanci si de suprafete mici, gropi ce nu poti sa le ocolesti, poti doar sa le "iei" in plin cu viteza mica.

Chiar nu a vazut nimeni cum se chinuie soferii sa treaca pe acolo ? E chiar atat de greu sa iei 3 lopeti de pamant si sa astupi usor usor gropile ? Trec zilnic pe acolo dar nu gasesc niciodata un inginer sau un sef de santier pe care sa-l injur de toti sfintii si sa-l trag de ureche ca pe banii mei construieste un pasaj, dar in acelasi timp pe banii mei imi distruge usor usor masina.

Din punctul asta de vedere nu pot sa le spun decat rusine, indiferent cat de repede inainteaza cu lucrarile. Detaliile si faptul ca nu trebuie sa alterezi locurile din jurul unei constructii sunt mai importante decat constructia in sine (din punctul meu de vedere).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului elloyy

Gabi23 wrote:
Andrei facand azi poze la Pasajul Basarab... ca tot se vorbeste despre cum face pozele.

de-acolo am facut si io :-). Si m-au intrebat "de ce ne-ai tras in poza?" PAi asa e frumos?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului elloyy

Pozele din fiecare luna sunt postate aici: http://ratb.metrouusor.com/infrastructura/lucrari/basarab/ ... dar nu grupate intr-o arhiva.

pai de-acolo ziceam ca le-am luat greu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului telvanni

eviltruth wrote:
Chiar nu a vazut nimeni cum se chinuie soferii sa treaca pe acolo ?

Nu e prevazut in contract...nu-i trage nimeni de coa*e...asa ca ne vom rupe masinile mai departe.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Costin

Aceasta problema depinde de administratorul strazilor in cauza... daca sunt la primaria sectorului 1, atunci sunt sanse ca strada sa fie reabilitata pana la deschiderea podului. Zic asta pentru ca PS1 a inceput deja reabilitarea strazilor adiacente pasajului, incepand cu cele din spatele blocurilor de pe Titulescu, si anume Petru Maior, Costache Marinescu, Comana etc. Primaria capitalei nu stiu daca se va misca la fel de repede, experienta ne spune ca nu sunt sanse...

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

Seceta rau si pe acest subiect :oops:

Din pozele facute de marian in perioada 25 iulie -3 august mi s-a parut ca lucrarea a avansat foarte mult . Mai ales la  partea de asfalt si la linie de tramvai.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

La partea de la sol si asfaltari un "boom" va fi in perioada 15 august - 15 septembrie.

Utilizator anonim wrote:
La partea de la sol si asfaltari un "boom" va fi in perioada 15 august - 15 septembrie.

Pei mai toata lumea asteapta acel boom cu multe tone de asfalt turnate pe zi . Pana in 15 septembrie  totul trebuie sa fie gata , mai putin podul hobanat ,

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463826 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”