Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)
3208 posts, 897768 views
📖 Pagination options
- Robert24
-
Posted:
-
Re: Trenurile CAF
Robert24
Curbura in statiile noastre de metrou nu este la fel de pronuntata ca la Londra...
Curbura in statiile noastre de metrou nu este la fel de pronuntata ca la Londra...
- nou_pe_aici
-
Posted:
-
Re: CAF vs GAP !
nou_pe_aici
A spus cineva ca e ultima problema?
S-a tot discutat de acest aspect si a fost mentionat cum s-a procedat in Londra sau Munchen.
Este deranj mare daca s-ar pune o avetizare inainte de a ajunge in aceste statii si s-ar marca cu niste vopsea acest mesaj?
De ce ne deranjeaza sa preluam practici de la orase usor mai bine organizate ca Bucurestiul?
Cred ca tin totusi de un respect fata de calator, respect care se poate arata si prin lucruri mai putin costisitoare.
andrei11 wrote:
Ce chestie , pana acum am fost niste fiinte normale la cap care nu ne incurcam de GAP si brusc a devenit cea mai mare problema a metroului. Pe restul le-am rezolvat. ( lifturi, scari, pasaje de corespondenta, accese, blablabla ). Am ramas sa rezolvam si problema GAP - ului si gata, putem
A spus cineva ca e ultima problema?
S-a tot discutat de acest aspect si a fost mentionat cum s-a procedat in Londra sau Munchen.
Este deranj mare daca s-ar pune o avetizare inainte de a ajunge in aceste statii si s-ar marca cu niste vopsea acest mesaj?
De ce ne deranjeaza sa preluam practici de la orase usor mai bine organizate ca Bucurestiul?
Cred ca tin totusi de un respect fata de calator, respect care se poate arata si prin lucruri mai putin costisitoare.
- thor5
-
Posted:
-
thor5
Nu e panica, man! "Lasa ca il chemam pe Dorel, da cateva ciocane la locul potrivit, si se rezolva!"
misterr wrote:
Bine că n-au început „specialiștii” să scrie de exemplu despre laserul care se construiește la Măgurele, mă gîndesc că nu mai e mult și vor „descoperi” că din cauza unor „deficiențe de proiectare și construcție” raza laser românească nu e perfect dreaptă, are niște porțiuni un pic strîmbe, și va trebui refăcută pe banii contribuabililor...
Nu e panica, man! "Lasa ca il chemam pe Dorel, da cateva ciocane la locul potrivit, si se rezolva!"
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
# nou_pe_aici cred ca m-ai inteles gresit, eu m-am exprimat asa, in general vizavi de problema GAP - ului si nu ca se scrie pe jos cu vopsea.
Adica pana acum nu s-a pus problema GAP - ului si brusc avem o problema cu ( acest ) GAP, GAP de care pana acum nu s-a incurcat nimeni.
# nou_pe_aici cred ca m-ai inteles gresit, eu m-am exprimat asa, in general vizavi de problema GAP - ului si nu ca se scrie pe jos cu vopsea.
Adica pana acum nu s-a pus problema GAP - ului si brusc avem o problema cu ( acest ) GAP, GAP de care pana acum nu s-a incurcat nimeni.
- icee
-
Posted:
-
icee
Deci, ca sa nu mai vorbim vorbe:
Exista un normativ din 1997 care defineste niste cote pentru materialul rulant.
Se pare ca pana la CAF nimeni nu a respectat acest normativ. Punct
Deci, ca sa nu mai vorbim vorbe:
Exista un normativ din 1997 care defineste niste cote pentru materialul rulant.
Se pare ca pana la CAF nimeni nu a respectat acest normativ. Punct
- Goldmund
-
Posted:
-
Goldmund
Ceva interesant despre CAF-urile din Madrid:
trenurile de metrou din capitala Spaniei sunt ok, 'galagioase', dar cu aer conditionat(trenurile mai noi), iar cele putin mai vechi(cred ca odata construite cu ASTRA/IVA), care sunt destul de multe, au doua placute ale constructorului, una langa alta, aceleasi dimensiuni:
prima cu AEG, cealalta cu Bombardier, iar pe mijloc scrie mare CAF...Am facut si cateva poze acum doua saptamani(in concediu), dar cu 'mobilul' si nu cred ca sunt prea reusite...
Aceste trenuri nu le-am vazut, cu toate ca am mers f. mult pe multe linii de metrou:
Ceva interesant despre CAF-urile din Madrid:
trenurile de metrou din capitala Spaniei sunt ok, 'galagioase', dar cu aer conditionat(trenurile mai noi), iar cele putin mai vechi(cred ca odata construite cu ASTRA/IVA), care sunt destul de multe, au doua placute ale constructorului, una langa alta, aceleasi dimensiuni:
prima cu AEG, cealalta cu Bombardier, iar pe mijloc scrie mare CAF...Am facut si cateva poze acum doua saptamani(in concediu), dar cu 'mobilul' si nu cred ca sunt prea reusite...
Aceste trenuri nu le-am vazut, cu toate ca am mers f. mult pe multe linii de metrou:
- misterr
-
Posted:
-
misterr
http://www.metrorex.ro/_read327-1
133 313 wrote:S-a săvîrșit:
Nu i se face mila Metrorezului sa duca Dunarea pana la Unirii si sa cheme preshul sa faca niste fotografii?
http://www.metrorex.ro/_read327-1
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Doar 5,000km a facut primul tren? ... Pana la 20,000km mai e destul...
Metrorex wrote:
(trenul 1 = 4.921 km, trenul 2 = 2.179 km, trenul 3 = 469 km, trenul 4 = 438 km, trenul 5 = 217 km, trenul 6 = 134 km);
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Robert24 wrote:
subway guru wrote:
Adevarata stire e cu totul alta...s-au terminat cu succes testele pe ATP/ATO imbarcat!
Cale libera CAF!!!
Mai vrem 8!!!!!!!!!
- Robert24
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pai uite ce treaba are:
daca e cu ATP/ATO poti sa-l bagi in probe pe traseu, intercalat cu celelalte trenuri, pe timpul zilei, nu noaptea ca pana acum si in conditiile astea 15000km i-ar face intr-o luna!
Pai uite ce treaba are:
daca e cu ATP/ATO poti sa-l bagi in probe pe traseu, intercalat cu celelalte trenuri, pe timpul zilei, nu noaptea ca pana acum si in conditiile astea 15000km i-ar face intr-o luna!
- florin
-
Posted:
-
florin
Chiar și în condițiile astea, înseamnă că nu se mai respectă termenul anunțat de punere în circulație cu călători - luna mai.
Chiar și în condițiile astea, înseamnă că nu se mai respectă termenul anunțat de punere în circulație cu călători - luna mai.
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Ok vad ca Metrorex a invitat tv-urile ieri sa vada la fata locului... cate au dat stirea ca e ok?
Ok vad ca Metrorex a invitat tv-urile ieri sa vada la fata locului... cate au dat stirea ca e ok?
- icee
-
Posted:
-
📖 Pagination options