Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624092 views

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului georgica2704

Mai departe trebuie facute expropieri astfel incat bulevardul largit cat si linia de tramvai sa mearga drept spre 1 Dec.  ;)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

O sa mearga drept ca pe Berzei asa...

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Bulevardul ar iesi si mai bine daca ar fi extins macar pana in rond la Auchan, poate chiar si mai departe (eu l-as prelungi pana in Sos. de Centura, astfel am lega tot cartierul Titan de Centura si incurajam folosirea acesteia). Plus ca exproprierile pot fi facute pe nimic dupa Auchan, ba chiar pe gratis, intrucat cei care locuiesc pe acolo nu prea au acte, deci din nou este un lucru bun pentru ca nu se vor plati sume mari la exproprieri. La urma urmei tot vom avea nevoie de penetratii, de ce sa nu facem acum cat este ieftin?!

• 133 313
  • Posted:
  •  

Nu prea inteleg eu ce iesire in centura ar fi aia, ca dai inevitabil in Drumul Intre Tarlale. Care nu-i centura. Si daca totusi s-ar vrea iesire in centura s-ar face in continuarea sos. Garii Catelu/ sos. Industiilor. Ca este mai putin de munca. Alte sf-uri. Stai sa se termine macar ce exista. In 2017.  :roll:

• clt
  • Posted:
  •  

Sos. Garii Catelu si Sos. Industiilor chiar nu ar merita prelungite pana in Centura, pentru ca acestea sunt la mica distanta de blvd. Biruintei, bd. ce are iesire la centura. Cei ce traverseaza aceste doua sosele, pot folosi Drumul Intre Tarlale pentru a intra in Liviu Rebreanu prelungit, si implicit in Centura, ar fi mult mai buna decat Biruintei. Trebuie sa gandim in viitor, nu in prezent, iar penetratiile trebuiesc facute din timp, cat exproprierile sunt ieftine.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Pana la penetratia aia mai bine se croieste un bulevard prin incintele Republica-Faur intre Terminalul Republica si Faur Poarta 4. Iar iesitul in centura pe langa feroviara fantoma, 801. Mai ieftin de atat nu se poate si nici n-o sa faca municipalitatea in veci.

• clt
  • Posted:
  •  

Nici ideea ta nu e de neglijat, insa eu as desfiinta Faur complet. Nu stiu de ce, dar am eu o latura mai comunista si imi doresc sa o pun in camp.  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

georgica2704 wrote:
Mai departe trebuie facute expropieri astfel incat bulevardul largit cat si linia de tramvai sa mearga drept spre 1 Dec.  ;)

Inteleg ca nu s-au facut exproprierile nici pana acum.  Am mai spus acest lucru ,de ce s-au apucat de lucrari daca terenul nu era liber "?

Cred constructorii ca termenul de 2017 acopera si exproprierile pentru putea termina si aceasta bucata ?

In mod normal in noiembrie cel mai tarziu ar trebui ca portiunea pe care se lucreaza acum sa fie gata complet . Dar cine stie !!!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului LArSON

vor fi gata daca vor primi banii. Mingea e la primarie, nu la constructor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Din cate stiu fondurile sunt de la Primaria capitalei. O sa repet mereu pana cand cineva imi explica ( daca poate)de ce se apuca firmele de lucrari de tot felul daca nu sunt bani alocati sau terenul nu este liber de obligatii !!!!

In stilul romanesc de lucru vom avea lucrari finalizate la SFANTUL ASTEAPTA!!!!!

Daca 3 km de sosea si linie de tramvai se reabiliteaza in 6 ani vom avea autostrazi in 2222  !!!!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

Victor92 a spus pe 26 Aprilie 2014

"Lucrarile avanseaza destul de greu. Nu trebuie sa ne mire faptul ca termenul de finalizare a acestei portiuni este in februarie 2017 ..."

........
Ambasadorul Romaniei la Tokyo povestea unui critic literar prin anii '70(Dan Haulica: "Geografii spirituale"?) cum strada pe care se afla Ambasada Romaniei a intrat in 'reparatii capitale' si cum au organizat japonezii de atunci santierul:
doua saptamani au masurat si iar masurat, au calculat si iar calculat, in timp ce au pus in fiecare cutie postala a locuitorilor strazii respective  un prospect cu ceea ce avea sa se intample, bineinteles  cu scuzele de riguare...,  iar intr-o seara au venit buldozerele, camioanele, etc.. Spre dimineata strada a fost si asfaltata, cu marcajele perfecte, iar in aceeasi dimineata strada a fost redeschisa traficului.
Nu suntem japonezi, cu toate ca putem invata si suntem in aceeasi lume cu ei, nu suntem nici germani, cu toate ca impartasim aceleasi valori morale si culturale, de aceea suntem impreuna in UE,, dar nu trebuie sa fim la polul opus fata de tot ce este organizatoric bun in lume....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Cred ca puteau amplasa locurile de parcare paralel cu strada, ramanand astfel un spatiu mai mult decat decent pentru trotuar si pista. Cand vom incepe sa construim si noi parcari etajate intre blocuri?? :evil:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

La ce iti trebuie trotuar/pista, nu ai inteles ca trotuarul/pista e doar pentru betivi si aia de nu sunt in stare sa conduca?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463844 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”