Infrastructura rutieră din RomâniaLucrări la autostrăzi și drumuri expresA3 (București - Ploiești - Brașov - Tg. Mureș - Turda - Borș)

Topic: Tronsonul Bucuresti - Ploiesti

1157 posts, 392840 views

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 83

📖 Pagination options
Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti shoppy

Asfalt pana la Popasului, a aparut apoi o rampa al carui rost nu il inteleg (se vede ca oamenii si-au facut un pod propriu ca sa treaca peste balti).
La Popasului au aparut predalele, deci ar trebui sa apara si grinzile.
DSC01767.JPG (359.68 KB; downloaded 3600 times)
DSC01768.JPG (338.55 KB; downloaded 3598 times)

Acum cateva zile aveau un escavator urcat pe rampa aceea, cred ca vor sa faca rambleu pana la pasaj, da in ritmu asta...

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti Tavi

Care ritm? Ca e totul oprit ...  :(
Reziliere?  :evil:
Si ce ne mai bateam capul cu stalpul ala de buleftrica :twisted: care nu se mai reloca odata sa mergem pe autostrada din oras ...
Urat arata santierul parasit ... in iarna au dat semne ca vor sa termine in forta iar acum vremea este foarte buna ... dar asta e!
Sa mai notam un deces  :popa:

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti chevic

Azi am vazut cum o luau la dreapta la Moara Vlasiei pe sensul inspre Ploiesti. Breteluta nu era inchisa. Romanul e descurcaret dasi merita. E o mare magarie sa nu se faca legaturile.

Da, la multe asemenea accese tehnice a disparut bariera de beton si se intra/iese de pe autostrada cu viraj la 90grd, pana nu o sa ajunga unii sa se faca praf pe faza asta...

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti Chev Celios

Atentiune pe A3 pe banda 1 au inceput sa se creeze sleauri care atunci cand ploua se umplu de apa si poti sa acvlapanezi foarte usor.Vineri dupa amiaza un Audi a zburat pe camp vro 10 m pe la KM60 sens spre Bucuresti.

Marti pe la CB era unul din utilajele de transport grinzi cu o grinda in falci, posibil sa se faca ceva la Popasului...

Re: Lucrarile la autostrada Bucuresti-Ploiesti Chev Celios

Dar am observat ca se tot cara utilaje de pe santier. Ieri un trailer cobora podul de peste centura cu un utilaj de asfaltat.Dar am si eu o intrebare: De ce pe centura nu se da drumul la sensul Otopeni->Voluntari pe directa fara sa mai fi nevoit sa faci rondul???

Au inceput sa monteze iluminatul pe bucata dintre centura si Popasului, nici o miscare in rest.

Chev Celios wrote:
Dar am observat ca se tot cara utilaje de pe santier. Ieri un trailer cobora podul de peste centura cu un utilaj de asfaltat.Dar am si eu o intrebare: De ce pe centura nu se da drumul la sensul Otopeni->Voluntari pe directa fara sa mai fi nevoit sa faci rondul???

Nu cred ca se va reface vreodata aceasta varianta. Ar fi 2 benzi care se intersecteaza cu cele doua benzi care vin din rond. Venind drept dinspre Otopeni, vei considera ca ai prioritate si in mod normal au prioritate cei ce vin din rond. Chestia ar merge daca s-ar face ca la rondul de la Ploiesti(directia Ploiesti - Rafinarie), o singura banda inainte care are intrarea ei in paralel cu cele doua benzi din rond si apoi se trece in prima banda care vine din rond. La centura nu e loc de 3 benzi, asa incat cred ca asta e solutia finala.

Vezi solutia de sub pasajul DN1, intrii pe 2 benzi, dupaia banda 1 intra in banda 2, si banda 2 devine banda 1 in timp ce banda din rond devine banda 2.
Bine, aici nu prea e loc de asta ca giratoriul de sub DN1 e mai mult lung decat rotund, totusi, e foarte simplu, banda 1 merge pe directa in timp ce banda 2 intra / iese din giratoriu.

Presupun ca vorbesti despre intersectia de sub DN1 unde se termina Otopeni inspre Bucuresti. Nu am fost pe acolo sa stiu cum sunt benzile dar din ce vorbesti nu inteleg unde altundeva ar putea fi.

Dar aceasta solutie nu se preteaza la criticile cu Moara Vlasiei unde banda 1 se topeste in banda doi in loc de banda 3 sa se topeasca in banda 2 ?

Grinzile care stateau pe amplasamentul autostrazii au fost mutate, zona a fost decopertata si se balasta ca sa se elimine acea ocolire.
(Atentie si pe sensul celalalalt unde de la 130 dupa curba se reduce la 100 si apoi la 80 in 100m, obisnuiesc sa puna un radar undercover in alveola de acolo, imediat dupa semnul cu 80... get it? ;) )

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 83

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: A3 (București - Ploiești - Brașov - Tg. Mureș - Turda - Borș)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463897 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”